nobig Μάϊος 24, 2010 Author #21 Κοινοποίηση Μάϊος 24, 2010 Ναι την σωστή έκδοση κατέβασα.Κάνω το εξής φτιάχνω ένα καινούργιο project και όταν θέλω να φτιάξω ένα καινούργιο πρόγραμμα πατάω new source file ctrl+NΕσένα δηλαδη τώρα σου κάνει compile κάθε tab ξεχωριστά χωρίς να πετάει errors?Τέσπα επειδή έχω αρχίσει και εκνευρίζομαι με το bloodshed υπάρχει κάποιο άλλο απλό ide να φτιάχνω τα προγραμματάκια μου σε tabs και να κάνω ξεχωριστό compile το κάθε αρχείο;Jaco δεν δούλεψε ο τρόπος που είπεςEdit απο την εικόνα που έχεις βάλει βλέπω ότι δεν έχεις ανοίξει κάποιο project. Δοκιμάζοντας να κάνω απλά new source file φαίνεται να παίζει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kaynd Μάϊος 24, 2010 #22 Κοινοποίηση Μάϊος 24, 2010 Μπορείς με το που ανοίξεις το πρόγραμμα, να κάνεις απλά new source file το οποίο θα σώσεις στο φάκελο που θέλεις. Στον ίδιο φάκελο μπορείς να σώσεις όσα source files θές και να τα έχεις όλα ανοιχτά ταυτόχρονα και να τα κάνεις compile&run ξεχωριστά. Δεν είναι απαραίτητο να κάνεις new project. (Όχι τουλάχιστον στα πρώτα προγράμματα εκμάθησης που θα υλοποιήσεις) Πριν έγραψα αυτό, "Δεν έκανα τίποτε άλλο από το απλά να ανοιξω τα .c αρχεία από το open project (ctrl+O)" μπερδεύοντας το άνοιγμα του source file με το άνοιγμα ενός project file. (Τί ήθελα να στήσω την ελληνική έκδοση για τη δόκιμη που έκανα χθες... αφού δε θυμάμαι απ έξω τα μενού) Συγγνώμη γι αυτό. Αυτό που περιγράφω τώρα εννοούσα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nobig Μάϊος 24, 2010 Author #23 Κοινοποίηση Μάϊος 24, 2010 Τώρα όλα μέχρι στιγμής παίζουν σωστά. Μήπως έχεις δοκιμάσει να δουλέψεις το bloodshed με την τελευταία έκδοση cgywin? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaco Μάϊος 24, 2010 #24 Κοινοποίηση Μάϊος 24, 2010 Jaco δεν δούλεψε ο τρόπος που είπεςΑν έκανες "add new source file" ή κάτι τέτοιο από το ide, δεν θα δουλέψει... πρέπει να πεις στον compiler από τα options του ide, να μην το κάνει compile... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kaynd Μάϊος 24, 2010 #25 Κοινοποίηση Μάϊος 24, 2010 Μήπως έχεις δοκιμάσει να δουλέψεις το bloodshed με την τελευταία έκδοση cgywin?Όχι δεν το έχω δουλέψει καθόλου σε λινουξοειδές περιβάλλον αν κατάλαβα καλά τι εννοείς. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.