anthis Δημοσιεύτηκε Μάϊος 19, 2010 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάϊος 19, 2010 Ψαχνω στο google αλλα δεν μπορω να βρω απαντηση Ξερει κανεις ποιες καρτες ATI/NVIDIA υποστηριζουν voltage tweak απο το MSI Afterburner ή γενικα μεσω software application που τρεχει σε windows?? Εχω δει ας πουμε οτι καποιες 5850/5870 το υποστηριζουν αλλα ποιες?? Πρεπει να ειναι MSI ή αν οχι απο ποιες εταιρειες το υποστηριζουν?? Μια 9800GTX και η GTX260 που εχω ας πουμε δεν το υποστηριζουν απο nvidia Link to comment Share on other sites More sharing options...
ultraex2005 Μάϊος 19, 2010 #2 Κοινοποίηση Μάϊος 19, 2010 εγω που δοκιμασα μια gigabyte 5870 και μια asus με το αρχικο pcb που πρωτοκυκλοφορησεδουλευε το afterburner ενω μετα σε μια saphire 5870 vapor-x με δικο τους pcb και αλλο συστημα ψυξης ηταν κλειδωμενο το voltageαυτο ειναι το αρχικο pcb πχ gigabyte οσες το ακολουθουνε σιγουραδουλευει το afterburner μονο στο αυτοκολητο αλλαζειhttp://www.gigabyte.com.gr/products/vga/specs/gv-r587d5-1gd-b.htmlτωρα κατι asus 5870 και 5850 τυπου cu και matrix με δικο τους παλι pcb εχουν δικο τους συστημα voltageσε μορφη προγραματος απο καποια review που εχω δει δεν ειναι δυσκολο να τα ανακαλυψεις λιγο google θελεικαι ψαχνεις για review 5870 και για οποια αλλη θες ειναι παρα πολλα και πιστευω θα βρεις την ακρηυπομονη χρειαζεται Link to comment Share on other sites More sharing options...
anthis Μάϊος 19, 2010 Author #3 Κοινοποίηση Μάϊος 19, 2010 Thanks για την απαντηση Οποτε λογικα οσες εχουν standard pcb παιζουν! Με τις nvidia ξερει κανεις τι παιζει? Link to comment Share on other sites More sharing options...
venom7 Μάϊος 20, 2010 #4 Κοινοποίηση Μάϊος 20, 2010 Αυτό που ξέρω εγώ είναι ότι αντί για το msi afterburner ίσως μπορείς να χρησιμοποιήσεις και το riva tuner για να κάνεις την δουλειά σου!Για δοκίμασε και πες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
anthis Μάϊος 20, 2010 Author #5 Κοινοποίηση Μάϊος 20, 2010 Κανει το rivatuner voltage tweak? Το χρησιμοποιουσα χρονια αλλα το afterburner μου φαινεται πιο ευχρηστο τωρα Link to comment Share on other sites More sharing options...
venom7 Μάϊος 20, 2010 #6 Κοινοποίηση Μάϊος 20, 2010 Κάνει.Κάπου είχα βρει και ένα review.Άμα το βρω θα στο στείλω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.