dfragos Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 1, 2004 #1 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 1, 2004 Μετά από βανδαλισμούς που έγιναν σε γήπεδο ποδοσφαίρου στον Πύργο οι ίδιοι άγνωστοι έριξαν και καρφιά στον αγωνιστικό χώρο. Σε όλα τα κανάλια άκουσα ότι η λύση που βρέθηκε ήταν να πάρουν ειδικές συσκευές από καταστήματα με ηχοσυστήματα για να μαζέψουν τα καρφιά.Λέω και εγώ, ειδικές συσκευές για να μαζεύεις καρφιά δεν ξέρω.... μήπως εννοούσαν ότι πήραν μαγνήτες;;;;;;;;;;;;;Τελικά, στο ΝΕΤ έδειξε τις Hi-tech αυτές συσκευές που τόσο έψαξαν να βρούν...Χαλασμένα ηχεία, το τύμπανο μαζί με τον μαγνήτη, που δεμένα με ένα σχοινί τα έσερναν από πίσω τους και μάζευαν τα καρφιά!!!!!!!Και γα@ω τις ειδικές συσκευές......
Zarras Φεβρουάριος 1, 2004 #3 Φεβρουάριος 1, 2004 ρεεεεε τι λες τωρα?εδω βγηκε ο προεδρος και ειπε οτι οι ...οπαδοι του ολυμπιακου ειναι ευπροσδεκτοι....και οτι μπορουν να προμηθευτουν εισητηρια απο τα ταμεια του γηπεδου απο το πρωι της κυριακης.....αυτο που το πας????Οι μετακινησεις οπαδων ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΝΤΑΙ για ολους τους αλλους εκτος φυσικα απο το γαυρο και το κοκκαλη
dfragos Φεβρουάριος 1, 2004 Author #4 Φεβρουάριος 1, 2004 Μάλλον ξέχασες ότι η Ελλάδα είναι του Κόκκαλη.....
Vagouridis Φεβρουάριος 1, 2004 #5 Φεβρουάριος 1, 2004 Κοκκαλης χμ χμ who da fak is he......?Maybe someday he'll come to me for a favour..
kallileo Φεβρουάριος 1, 2004 #6 Φεβρουάριος 1, 2004 Καλα ρε πλακα κανετε????Τι συσκευες???Εγω ειδα κατι παιδακια που μαζευανε!!!
Zarras Φεβρουάριος 1, 2004 #7 Φεβρουάριος 1, 2004 Καποιος πρεπει να τον σταματησει αυτον τον Σ. "crocus" Κοκκαληισως ισως ο iron mike zambidis....!(kallileo, ο mike δινει 2 αγωνες (box) τον αλλο μηνα μελβουρνη (τον καλεσε παλι ο Solak), και μετα 8α ετοιμαστει για K1-max...εε αυτη τη φορα δε νομιζω οτι θα γινει οτι περυσι με τον masato...ηταν σαν να παιζει ο κοκκαλης....με το μιχαλακη...)εχω το κινητο του αν το θες!!! χεχε
mortisboy Φεβρουάριος 1, 2004 #8 Φεβρουάριος 1, 2004 ]Αρχική απάντηση από Vagouridis Κοκκαλης χμ χμ who da fak is he......?Maybe someday he'll come to me for a favour.. :D συμφωνω απολυτα!!!
dfragos Φεβρουάριος 2, 2004 Author #9 Φεβρουάριος 2, 2004 He will see the Father right? Just another one.......
Vagouridis Φεβρουάριος 2, 2004 #10 Φεβρουάριος 2, 2004 Αρχική απάντηση από dfragosFather The Godfather...
dfragos Φεβρουάριος 2, 2004 Author #11 Φεβρουάριος 2, 2004 Αρχική απάντηση από Vagouridis [Σήμερα, στις και 01:33] The Godfather... :rolleyes: :rolleyes:
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.