Jump to content

Προβλημα με mouse

kolofagos

Recommended Posts

Οπως τα λεει και ο τιτλος, ξαφνικα,εκει που εκανα σερφ στο ιντερνετ,σταματησε να λειτουργει αυτο το ροδελακι (νμζ καταλαβαινετε πιο λεω:shifty:)...Μου το εχει ξανακανει,αλλα επανηλθε,ομως τωρα,εχει περασει 1 ολοκληρη ωρα και τπτ..προσπαθησα να κατεβασω drivers απο το σιτε,αλλα δεν υπαρχουν, αλλαξα μπαταριες..τπτ,το αποσυνδεσα,τιποτα...τι λετε να παιζει? Το ποντικι ειναι αυτο

Ξεχασα να αναφερω,οτι δεν λειτουργει οταν κανω scroll up/down...αμα το "πατησω" για να μου εμφανισει τα 2βελακια ειναι μια χαρα..Ελεος..μου εχει σπασει τα νευρα.!! :rant:

Σε λιγο δεν θα λειτουργουν ουτε τα υπολοιπα κουμπια :whistle2:

έχεις razer lycosa...και δίπλα του αυτό το mouse???:p

αν παίζεις games πήγαινε σε αγορά ενσύρματου mouse, ποτέ δεν χόνεψα τα ασύρματα

+ και οτι ειναι πιο βαρία στην κίνηση :mobile1: (λόγο των μπαταριών που εχουν μεσα) :tomato:

ΥΓ. Και εγώ ασύρματο εχω και μου την δίνει ώρες ώρες

Tελικα συνηλθε μολις τωρα.. (εξαιτιας του απαλου χεριου μου :to_pick_ones_nose3:)..Επειδη ομως δεν συγχωρω αυτο που με εκανε..θα του πω αντιο!

Εχετε να προτεινετε καποιο gaming mouse μεχρι 60-70 Ε που να ταιριαζει με το lycosa mirror? λεω να παω για το roccat kone που..ακουω γνωμες

Θενκς mariosdeme..βρηκα αυτα τα 2:

1) Gigabyte M8000X

2) Logitech G500

Το πρωτο μου αρεσει περισσοτερο να πω την αληθεια..

Μαλλον σ'αυτο θα καταληξω

EDIT: Το πρωτο δεν μπορω να το βρω διαθεσιμο ελλαδα..πο ρε γκαντεμια!

Πριν παρεις καινούριο, άνοιξε το, και δες μήπως δε κάνει τπτ καλή επαφή. Εγώ ανέστησα ένα μιτσοσοφτ έτσι καθαρίζοντας το μέσα από τους 2 τόνους μπίχλα που είχε μαζέψει.

To εχω κανει το mouse, με την βοηθεια των...μαγικων χεριων μου. Απλα, τωρα επειδη μετα τις εξετασεις θα στησω το πισι που αγορασα,λεω να παρω ενα gaming mouse,και κατεληξα στο g500

*και στο MX518

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.