Κοπρίτης Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 1, 2004 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 1, 2004 . Link to comment Share on other sites More sharing options...
johns Φεβρουάριος 1, 2004 #2 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 1, 2004 Tον ΘΕΟ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
RootX Φεβρουάριος 1, 2004 #3 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 1, 2004 lol.Τι έκανες βρε Κοπρίτη και ζητάς συγγνώμη? Link to comment Share on other sites More sharing options...
cherryman Φεβρουάριος 1, 2004 #4 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 1, 2004 Αρχική απάντηση από johns [Σήμερα, στις και 15:54] Tον ΘΕΟ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Μάλλον αυτό θα έπρεπε να το γράψεις αν είχε γράψει ο Κοπρ. Ευχαριστώ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kallileo Φεβρουάριος 1, 2004 #5 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 1, 2004 Συγχωρεμενος Man!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJD Φεβρουάριος 1, 2004 #6 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 1, 2004 Για ποιο πράγμα ζητάς συγχώρεση ρε πουλάκι μου; Link to comment Share on other sites More sharing options...
kaynd Φεβρουάριος 1, 2004 #7 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 1, 2004 Τι έκανες ??? Έκλεψες? Σκότωσες?? Πρόδωσες??? Η μήπως φοβάσαι ότι δεν έχεις κάνει αρκετό overclocking στον επεξεργαστή σου, τις μνήμες, την κάρτα γραφικών σου Η μήπως φοβάσαι ότι δεν έχεις αρκετά post για να βάλεις Avatar??? Κι εγώ δεν έχω αρκετά post για να βάλω αλλά το έχω ξεπεράσει τώρα πια Link to comment Share on other sites More sharing options...
Samael Φεβρουάριος 2, 2004 #8 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 2, 2004 Aπο τοτε που αρχισαμε τα ''sorry'' κοπηκε το φιλοτιμο.... ΑααααααΑΝΤΕ ΜΠΡΑΒΟ........... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.