Jump to content

Μια βοήθεια για καινούργιο pc

GnG

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Coolermaster Stacker 832 Black

Asus Maximus Formula (s775, DDR2, X38)

Core 2 Quad Q6600

Geil Ram 2GB Kit DDR2 Ultra 800MHz 4-4-4-12

xfx 8800 GT 512MB XT

Logitech G15 Gaming

Logitech G5 Laser 2007

Etasis 750W Gaming

Τι λέτε για το παραπάνω σύστημα?Το ερωτηματικό μου είναι αν αξίζει να δώσω τα λεφτα για την maximus.Οι περισσότεροι λένε για abit pro αλλά επειδή δεν αλλάζω pc κάθε χρόνο θα ήθελα μια καλή motherboard για κορμό.(μνήμες ,κάρτα γραφικών θα αλλάξουν πιο σύντομα).

Ευχαριστώ και καλώς σας βρήκα.

Kαλως μας ηρθες :)

Αψογο το συστημα σου. Μην αλλαξεις τιποτα!

Αξίζει λες λοιπόν να βάλω την maximus σε σχέση με την abit pro?Πες μου λίγο τα θετικά της σε παρακαλώ για να μου φύγουν οι δισταγμοί:)

Η Maximus κλοκαρει απιστευτα καλα τις μνημες...

Καλο θα ηταν να παρεις μνημες με D9GMH αν σκοπευεις να κανεις O/C...

Η Maximus κλοκαρει απιστευτα καλα τις μνημες...

Καλο θα ηταν να παρεις μνημες με D9GMH αν σκοπευεις να κανεις O/C...

'Eχεις να προτείνεις κανα καλό σετάκι.Αυτες που εχω βάλει έχουν 80.Δεν θα ήθελα να φύγω πολύ παραπάνω.

Φίλος χτύπα αλύπητα, crucial = εγγύηση άλλωστε.

Αν παλι δε θες να δώσεις τόσα υπάρχουν και οι 800άρες transcend (που αν δεν κάνω λάθος φοράνε GMH) : http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=20&category=69977727&product=1026399

(φακ...130 οι ballistix? Ενα μηνα πριν τις πήρα 170 από crucial και χάρηκα κιόλας :( )

Επειδή διάβασα οτι οι trancsend είναι κορώνα γράμματα να είναι D9GMH υπάρχει κάποιο 800άρι σετάκι να έχει στα σίγουρα?Ωραίες οι ballistix αλλά ένα 50άρικο απο εδώ ένα απο εκεί δεν θα ήθελα να ανεβάσω άλλο το ποσό.

Επειδή διάβασα οτι οι trancsend είναι κορώνα γράμματα να είναι D9GMH υπάρχει κάποιο 800άρι σετάκι να έχει στα σίγουρα?Ωραίες οι ballistix αλλά ένα 50άρικο απο εδώ ένα απο εκεί δεν θα ήθελα να ανεβάσω άλλο το ποσό.

Το κουτι ειναι λιγο υπερβολη,αν δεν εχεις στο μυαλο σου μοντα+W/C..

Το κουτι ειναι λιγο υπερβολη,αν δεν εχεις στο μυαλο σου μοντα+W/C..

Ηθελα ένα μεγάλο και καλό κουτί με καλή ψύξη που θα μου μείνει χρόνια.Πιστεύω είναι το κατάλληλο.

Οι transcend δεν ειναι κορωνα γραμματα.ειναι ζαρι...Εχουν 5 revision οι 800αρες..

Θα ελεγα να παρεις την p5e και τα 50 που γλυτωνεις χωστα στις μνημες..

Ιδια μητρικη ειναι με μια λιγοτερη ethernet και κατι λοιπα μπλιμπλικια..

Οι transcend δεν ειναι κορωνα γραμματα.ειναι ζαρι...Εχουν 5 revision οι 800αρες..

Θα ελεγα να παρεις την p5e και τα 50 που γλυτωνεις χωστα στις μνημες..

Ιδια μητρικη ειναι με μια λιγοτερη ethernet και κατι λοιπα μπλιμπλικια..

Η μπορει να χτυπησει το πιο παλιο Stacker...απο e-shop με ~-60ευρα..

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.