Jump to content

Wings of Prey

michalos

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Οσοι ειναι φαν στις αερομαχιες WWII ειναι must αυτο το game

Ειναι κατι σε hawx αλλα WWII και με περισοτερες επιλογες χειρισμου στην πτηση

Τα γραφικα του τα σπανε.Μονο να αναφερω τα λαδια απο τον κινητηρα του αεροπλανου που διαλυσαμε να κολλανε στα τζαμια του πιλοτηριου μας ,ή τα κομματια του να διασκορπιζονται στον αερα

και επισης οτι εχει και επιλογη να σωσουμε τa replays

Εχει διαφορα επιπεδα χειρισμου για ολους :απο arcade μεχρι εξομειωτη

Επισης εχει επιλογη να βλεπουμε ειτε μεσα απο το πιλοτηριο ,ειτε απο εξω οπως φαινεται και στο video

http://www.airwargame.com/eng/media/video/

Ειδικα προτεινεται στους λατρεις του IL2:Sturmovik

Υπαρχει online απο το site της εταιριας παραγωγης του σε προσφορα 20ευρω

• 2 weeks later...

Ζορικο! Ακόμη και για απλές βόλτες πάνω από το χιονισμένο ανατολικό μέτωπο (δείτε σχετικά trailer στο youTube) είναι ότι πρέπει.

http://s.airwargame.com/upload/image/screens/wings_of_luftwaffe/70_b.jpg

http://s.airwargame.com/upload/image/screens/wings_of_luftwaffe/72_b.jpg

Και από ιπτάμενες μηχανές.... χαμός.

http://www.airwargame.com/

Χωρίς να το έχω δοκιμάσει, είναι αναμενόμενο ότι και λόγω πλατφόρμας (είναι και για κονσόλες) δεν είναι δυνατό να έχει όλα τα features ενός full εξομοιωτή. Υπάρχουν πλέον κάποια joystick και για xbox αλλά προφανώς θα είναι φτιαγμένο να παίζει και με gamepad.

Αυτό δεν είναι απαραίτητα κακό, πχ και αυτά που θεωρούνταν εξομοιωτές πριν 10 χρόνια για τα σημερινά δεδομένα είναι πιο arcade από το WoP. Επιπλέον είναι μια καλή "είσοδος" στο χώρο, ένας τρόπος να προσελκύσουν περισσότερο κόσμο που ίσως να μην έχει πρoηγούμενη εμπειρία ξεκινώντας τους με κάτι πιο χαλαρό, αλλά και να έχουν κάποια έσοδα από ένα τελείως άλλο τμήμα της gaming αγοράς για να χρηματοδοτήσουν το επόμενο simulator της σειράς.

Είναι βασισμένο στην engine του IL-2 Sturmovik (ναι, αυτά που βλέπετε είναι κατά βάση μια engine 10 ετών), αλλά επειδή είναι μικρά τα maps μπορούν και βάζουν απείρως περισσότερη λεπτομέρεια μέσα εφόσον η αρχική engine φτιάχτηκε για να χωρέσει χάρτες του ανατολικού μετώπου (πχ τη μισή Ουκρανία συν 30-50 αεροπλάνα και άλλα τόσα units εδάφους). Το χρώμα και τα εφφέ είναι εντυπωσιακά αν και πολύ hollywood (σε καμία περίπτωση δεν είναι κοντά σε πραγματικά χρώματα, προφανώς ήθελαν να το κανουν εντυπωσιακό και το πέτυχαν).

Επειδή παρακολουθώ το άλλο μεγάλο project που είναι στην ίδια εταιρία βλέπω τα forums τους, φαίνεται να έχει πολύ συχνά updates και δείχνουν προσοχή. Μερικά αεροπλάνα είχαν λάθος πιλοτήρια στην αρχή αλλά ίσως τα διόρθωσαν μέχρι τώρα.

Το βασικό μειονέκτημα που αναφέρουν τα περισσότερα review είναι το κακό scaling του βαθμού δυσκολίας: επειδή απευθύνεται σε πιο χαλαρό κοινό οι περισσότερες αποστολές είναι φτιαγμένες για arcade ρυθμίσεις δυσκολίας, με αποτέλεσμα να είναι σχεδόν αδύνατο να το τελειώσεις με full δυσκολία.

Γενικά, το συστήνω άνετα σε κάποιον που θέλει να μπει στο χώρο των flight sims με κάτι πιο χαλαρό, ή ακόμα και σε φανατικούς/έμπειρους flight simmers που θέλουν κάτι πιο ξεκούραστο. Για τους υπόλοιπους, αναμονή μερικούς μήνες ακόμα μέχρι να βγει ο διάδοχος του IL-2, το Storm of War: Battle of Britain.

Εντάξει δεν θα τρελαθώ αν τα πιρτσίνια δεν είναι σωστά ή αν τα χρώματα είναι λίγο πιο κορεσμένα. Δηλαδή όταν έλιωνα με F19 stealth fighter σε hercules γραφικά ή με to F15 της microprose και το Their Finest Hour της Lucas Arts (αν δεν κάνω λάθος) ήταν καλύτερα?

Πρώτα απ'όλα είναι game και σαν game το αντιμετωπίζω. Δεν μπορώ να φανταστώ π.χ. πώς θα ήταν το carmaggedon (άσχετο παράδειγμα) αν η προσομοίωση στο αυτοκίνητο ήταν ρεαλιστική.

Βέβαια δεν αντιλέγω ότι κάποιοι το θέλουν τελείως real....

γραφικα εχει πολυ καλα λιγο που το δοκιμασα, αλλα με ξενερωσε που δεν εχει επιλογη για offline LAN, σωνει και καλα να ειμαι στο ιντερνετ.

Το εγκατέστησα χθές, κατέβασα τα τελευταία updates και μου φάινεται αρκετά καλό αν και είναι πιό arcade style έχει ενδιαφέρον και ωραία γραφικά. Παρατήρησα ότι είναι πολύ απαιτητικό για τις κάρτες γραφικών μου. Παίζουν όλοι οι πυρήνες στο 90% και πάνω και βλέπω θερμοκρασίες μέχρι και 84C. Τόσο δεν έιχα ποτέ σε κανένα game. Τέτοιες τιμές έχω μόνο μετά από κανένα 15λεπτο furmark-kombustor. Το κάνει και σε άλλους αυτό;

Καλό είναι. Έχει 2-3 modes (arcade, simulation, realistic). Βέβαια διαπίστωσα ότι είμαι too old for this και που να ξεκινάω τώρα campaigns και τέτοια... άσε που (με πετσόκοψαν 2-3 Me109 για πλάκα).

Τα 1650 η 260 μου τα έχει πάντως, με ΑΑ κομμένο και γύρω στα 100fps. Όλα αυτά σε απλές αποστολές της αρχής. Εσείς με τα κτήνη υποθέτω τα θέλετε όλα δεξιά...

Κάποιος που να έχει παίξει και το Heroes Over Europe υπάρχει να μας κάνει σύγκριση? Είναι 10 μήνες πιο παλιό.

Είδα και εγώ τα modes, αλλά δεν έχω δοκιμάσει άλλο εκτός arcade. Να το μάθω λιγάκι και θα τα δοκιμάσω και αυτά.

Τα έχω όλα στο full στα 1920Χ1080 και βγάζει από 100 μέχρι 140. Σε φάσεις που γίνεται χαμός έχω δει και 70 με το fraps πάντα...

Δεν τις έχω sandwich, έχω κενό μεταξύ των καρτών. Είναι το μόνο που βλέπω τέτοιες θερμοκρασίες. Στα υπόλοιπα παιχνίδια παίζω στους 64,65. Αναγκάζομαι να ανοίγω air-condition για να πέφτει κάτω από τους 80!

:jump1:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.