RootX Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 31, 2004 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 31, 2004 Στο project " Microsoft Link to comment Share on other sites More sharing options...
enduracell Ιανουάριος 31, 2004 #2 Κοινοποίηση Ιανουάριος 31, 2004 να ρωτήσω. Από το User Guide συμπεραίνω ότι είναι καινούργια έκδοση, αφού λέει Press M κ.λ.π. Κατεβάζω καίω αλλά πάλι ίδια με την Beta μου φαίνεται. To M δε κάνει τίποτα και δε μου το δίνει σαν επιλογή στο display... Link to comment Share on other sites More sharing options...
RootX Ιανουάριος 31, 2004 Author #3 Κοινοποίηση Ιανουάριος 31, 2004 Περίμενε... πρέπει να το κάνεις pause πρώτα, πατώντας το P και μετά με το Μ να σου φέρει το μενού.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
enduracell Ιανουάριος 31, 2004 #4 Κοινοποίηση Ιανουάριος 31, 2004 Τhanx Root! Δε ξέρω τι έχεις πάθει αυτό το καιρό αλλά μου λύνεις όλες τις απορίες Link to comment Share on other sites More sharing options...
eleven Ιανουάριος 31, 2004 #5 Κοινοποίηση Ιανουάριος 31, 2004 Απο το λιγο που δοκιμασα τα 7-10 -11 τεστ του extendend ειναι και τα πιο βαριά Ενδεικτικα στα 225 περνουσε μεμ τεστ με τις ώρες και στο 10 τεστ κόλλησε με το πρώτο πέρασμα Link to comment Share on other sites More sharing options...
RootX Ιανουάριος 31, 2004 Author #6 Κοινοποίηση Ιανουάριος 31, 2004 Αρχική απάντηση από Enduracell [Σήμερα, στις και 00:22] Τhanx Root! Δε ξέρω τι έχεις πάθει αυτό το καιρό αλλά μου λύνεις όλες τις απορίες κάτι θα παίζει με τους ζωδιακούς μας κύκλους..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vagouridis Ιανουάριος 31, 2004 #7 Κοινοποίηση Ιανουάριος 31, 2004 Αχ αχ γιαννικο μου με παρατησες για αλλον..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
RootX Ιανουάριος 31, 2004 Author #8 Κοινοποίηση Ιανουάριος 31, 2004 loool..Μιχάλη, πόση ώρα παίρνει να τελειώσει το extended??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
enduracell Φεβρουάριος 1, 2004 #9 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 1, 2004 Noνέ ξέρεις πολύ καλά ότι τα ζώδια δε σημαίνουν τίποτα για μένα Eπί του θέματος τα Stride (W, 6, 38) φαίνεται να έιναι τα πιο δύσκολα κατά τη γνώμη μου χωρίς να ξέρω πια είναι τα 7-10-11. Καλό burn in κάνει και αυτό το tool, έπιασα της μνήμες στα 3.24Vdimm και καίγαν ικανοποητικά θα έλεγα, εντάξη μπορεί να μην είναι και loop σε Test 8 mem x86 αλλά λέμε... ισχύουν ότι ισχύει και στο memx86, δηλαδή αν σου βγάλει αρλουμπες στην οθόνη θέλει vcore, αν παγώσει θέλει vdd, και αν βγάλει error βαράμε τη κεφάλα μας στο τοίχο γιατί δε ξέρουμε πια πόσο άλλο Vdimm ακόμα θα πρέπει να δώσουμε... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elpis Φεβρουάριος 1, 2004 #10 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 1, 2004 παιδια να κανω μια ασχετη ερωτηση... τι εννοεις οταν λες δεν ξερουμε ποσο vdimm να δωσουμε... τι ακριβως ειναι το vdimm? Link to comment Share on other sites More sharing options...
RootX Φεβρουάριος 1, 2004 Author #11 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 1, 2004 Vdimm, είναι η τάση τροφοδοσίας των μνημών....Περισσότερα, εδώ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.