Jump to content

windows 7 + thumbnails προβλημα σε μερικα βιντεο

ikskarda

Recommended Posts

καλησπερα . οσο ειχα τα xp με WMP11 + klite codec pack + vlc player σε ολα μου τα videos (avi,mpg,mov,3gp,mp4) ειχα σε ολα προεπισκοπηση (σε μερικα mkv μονο δεν ειχα απο μια εκδοση Klite codec pack και μετα)

απο προχτες που εβαλα τα 7 μαζι με την τελευταια εκδοση του Klite codeck pack + vlc και εβαλα τον σκληρο μου δισκο οπου εχω σε κατηγοριες τα βιντεο μου σε παρα πολλα (5% ποσοστο) δεν εχω προεπισκοποηση . το θεμα ειναι πως ειναι avi και mpeg που πριν ειχαν .

επισης παρατηρησα οτι σε μερικα βιντεο απο αυτα που δε μου χουν προεπισκοπηση με τον WMP12 δεν εχω και ηχο , ενω με το vlc παιζουν κανονικα με ηχο . επιπλεον εχω προβλημα με πολλα .mpeg , .mpg ειτε δεν ανοιγουν με τον WMP12 ειτε crashαρει οταν τα παιζει.

το ιδιο βιντεο (mpeg) που πριν δεν ανοιγε αν δοκιμασω μετα απο λιγο ανοιγει κανονικα .

υπαρχει κανενα "θεμα" με τα codecs , τον WMP12 , τα mpg γενικως στα 7 ???

Γενικά σε υποχρεωνεί να χρησιμοποιείς τους δικους της decoders, όσο γνωρίζω.

Δεν τα είχα κρατησεί βλέπεις πάνω απο μήνα, απλά τα δοκίμαζα.

Για να βγάλεις το κλείδωμα και να χρησιμοποιείς ότι decoder θέλεις

κοίταξε το Win7DSFilterTweaker.

για πρωτη φορα μετα απο παρα πολλα χρονια εβγαλα το Klite codec pack και δοκιμασα αλλο codec πακετο . τελικως εβαλα το shark codec for win7 32bit . καποια βιντεο που ειχαν προβλημα με το Klite τωρα δεν εχουν (επενθυμιζω με xp και Klite ολα ηταν μια χαρα) . αλλα παρολα αυτα μου κρασαρει πολλες φορες ο wmp12 κυριως σε mpg , και καποια βιντεο δεν τα ανοιγει καθολου , απλα γυρναει το κυκλακι και πεταει κατι κουλα μηνυματα server execution failed . :crazy:

δε θελω παλι να βγαλω και να βαλω αλλο codec . εκανα φορματ και με εβαζα οτι τελευταιο υπαρχει απο προγραμματα και drivers και ηδη μεχρι στιγμης εχω βγαλει και εχω βαλει το klite 2-3 , οποτε μπορει να μου δημιουργησει γενικως προβλημα .

παντως ευχαριστω για την γνωμη σου

• 2 years later...

παιδια τη codec pack να χρησιμοποιησω για windows 7 64bit? αντιμετωπισα προβλημα με klite βλεπεται

συγκεκριμενα στην ιστοσελιδα του klite λεει σε περιπτωση 64bit λειτουργικο να εκατασταθουν 2 klite

http://codecguide.com/download_kl.htm

ενα για 32 bit mega,full οποιο να ναι

και το klite για 64bit

το προβλημα οτι τα δειχνει ολα διπλα σαν καθρευτης

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.