Vagouridis Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 31, 2004 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 31, 2004 Κατι το οποιο με αποσχολει ειναι ο τροπος συνδεσης και του δευτερου μπλοκ για την καρτα γραφικων.Σαφως και πηγε να εφαρμοστει ο κλασσικος τροπος : Εξοδος μπλοκ εισοδος μπλοκ vga.Βεβαια μετα απο μια συζητηση με τον παντοτε εφευρετικο overflow ( αρε τι σου ειναι το team....) ηρθε σαν ιδεα η παραλληλη συνδεση με Υ.Ξερετε απο την εξοδο του ψυγειου Υ και να πηγαινει στην εισοδο καθε μπλοκ και οι εξοδοι των μπλοκ να πανε παλι σε Υ.Εχει κανεις δοκιμασει κατι τετοιο ?Εαν υπαρχει ακομα καμια τετοια εφευρετικη λυση ας το συζητησουμε.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
DarkSaga Ιανουάριος 31, 2004 #2 Κοινοποίηση Ιανουάριος 31, 2004 τα δυο μπλοκ έχουν τις ίδιες τριβές η αυτο δεν παίζει ρόλο?έτσι θα παίρνει πιο κρύο νερο η VGA αλλα λιγότερο νερο το CPU σε συμφέρει?μπορείς να μετρήσεις διαφορα σε θερμοκρασία νερού πριν και μετα το cpu βλοck? Link to comment Share on other sites More sharing options...
.38-.45 Ιανουάριος 31, 2004 #3 Κοινοποίηση Ιανουάριος 31, 2004 το νερο, θα πηγαινει απο εκει που θα βρει λιγοτερες τριβεςσε ποιο απο τα δυο μπλοκ ?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vagouridis Ιανουάριος 31, 2004 Author #4 Κοινοποίηση Ιανουάριος 31, 2004 Θα μπορουσα να μετρησω τις θερμοκρασιες.Βεβαια η θεωρια που ερχεται στο μυαλο μου ειναι οτι το συστημα τελικα θα ισοροπησει ολο στην ιδια θερμοκρασια νερου.....Λογικα θα πηγαινει παραπανω απο το cpu block μου φαινεται ( δεν το εχω δοκιμασει ακομα ) πιο νεροpassαρικο Link to comment Share on other sites More sharing options...
.38-.45 Ιανουάριος 31, 2004 #5 Κοινοποίηση Ιανουάριος 31, 2004 το νερο, θα ειναι πιο ζεστο στο μπλοκ το οποιο δεν μπορει να κρυωσει Link to comment Share on other sites More sharing options...
LoWRiDeR Ιανουάριος 31, 2004 #6 Κοινοποίηση Ιανουάριος 31, 2004 Αν το κανεις αυτο να προσεξεις να εχεις ισορροπημενες ροες γιατι το νερο θα διαλεξει τον πιο ευκολο δρομο.Πχ αν η πορεια της καρτας γραφικων ειναι πιο γρηγορη σε ροη,το νερο δεν θα ψυχει καλα τον επεξεργαστη.Επισης θα σου συνηστουσα αντι να βαλεις Υ για να ενωσεις παλι τις ροες, να βαλεις δυο εισοδους στο τανκ ωστε να μην πνιγεις την γενικη ροη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
phil1416003162 Ιανουάριος 31, 2004 #7 Κοινοποίηση Ιανουάριος 31, 2004 Εγω παντος που εχω δοκιμασει και τους 2 τροπους η συνδεση σε σειρα ειχε τα καλητερα αποτελεσματα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
eleven Ιανουάριος 31, 2004 #8 Κοινοποίηση Ιανουάριος 31, 2004 Παρη θα συμφωνήσω με τους προλαλήσαντες Για να μοιράστει σωστά η ροή σε κάθε επιμέρους βρόγχο θέλει αρκετό ψάξιμο, μετρήσεις κτλ Στο κύκλωμα που θα έχει την καλύτερη ροή θα ισως χρειαστεί να βάλουμε κάτι για να την περιορίσουμε οποτε καταλαβαίνεις πόσες μετρήσεις κτλ χρειάζονται Ξεκινά με τα μπλόκ σε σειρά και αν δεν εισαι ικανοποιημενος η εχεις όρεξη για περιπέτειες το ψάχνεις και για τα Υ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chosen Φεβρουάριος 4, 2004 #9 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 4, 2004 Ωπ, τωρα σε ειδα.Βαλε πρωτα το μπλοκ του επεξεργαστη, τσεκαρε ροη. Μετα της καρτας και τσεκαρε την ροη. Αμα εχουν ιδια ροη ή του επεξεργαστη εχει μεγαλυτερη, καντο. Αν για καποιο λογο της καρτας το μπλοκ εχει μεγαλυτερη ροη, δε σε συμφερει, πας για σειριακη διαταξη.Φυσικα δε μιλαει η εμπειρια, απλα η λογικη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elpis Φεβρουάριος 4, 2004 #10 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 4, 2004 σωστος ο chosen πρεπει να ισχυει και οτι ισχυει με το ρευμα... οσο μεγαλητερη αντισταση τοσο μικροτερο ρευμα σε παραλληλη συνδεση.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.