GoMaR Δημοσιεύτηκε Μάϊος 17, 2010 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάϊος 17, 2010 Εχω το νας σε icybox και εχω κανει map drive ολο τον δισκοΞερετε αν υπαρχει δυνατοτητα να κανουμε defrag στον δισκο ;Μεσω του interface δεν υπαρχει καποιο tool. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tiltevros Μάϊος 17, 2010 #2 Κοινοποίηση Μάϊος 17, 2010 μόνο σε επαγγελματικές εφαρμογές έχω δει remote defraging.δεν νομίζω να γίνεται με συμβατικά εργαλεία. Θα ήταν πολύ ενδιαφέρων αν ανακαλύπταμε μια τέτοια εφαρμογή. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJD Μάϊος 17, 2010 #3 Κοινοποίηση Μάϊος 17, 2010 Θεωρητικά δεν χρειάζεται γιατί το NAS το κάνει μόνο του (αν είναι της προκοπής). Διαφορετικά αν έχει USB απλά σύνδεσε το στο pc και μπορείς να το κάνεις έτσι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Μάϊος 17, 2010 Author #4 Κοινοποίηση Μάϊος 17, 2010 λοιπον , το συνδεσα σαν usb και τον βλεπω σαν δισκο και τωρα τον περναω απο τα απαραιτητα συμβατικα εργαλεια. Γιατι βλεπω οτι αρχιζει και κανει πολυ θορυβο και πολα τακ τουκ τωρα τελευταια (seagate yeah.......) edit : εεεε.......πριν το πεις το εκανα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.