Jump to content

sofix

Recommended Posts

και οχι μονο.....

Σττείλτε κανένα link με pm να κάνουμε καμία δοκιμή στο demo, έκδοση για pc πάντα!

Άκυρο! Ξεκίνησε το downloading του demo! Όταν βγει στα μαγαζιά την Παρασκευή θα το χτυπήσω άμεσα! Με ενδιαφέρει και το on-line κομμάτι. Θα υποστηρίζεται;

• Replies 332
  • Created
  • Last Reply

Ενταξει το βρηκα, οχι demo και τετοια.. μεγαλη πατατα... εντελως arcade σα να οδηγας τρενακια, απλα ενα παιχνιδι με πολυ καλα γραφικα, τπτ περισσοτερο, οσοι πιστοι θελετε ρεαλισμο απλα δεν ειναι για μας, απαραδεκτο gameplay ειδικα στο βρεγμενο που το αμαξι δεν εχει σχεση τι κανεις ειναι απλα τρενο οση βροχη και αν ριχνει... Απογοητευτικα και το περιμενα με τοση χαρα. Να χαιρονται τα Live the life και τις παπα#@!ες τους!

Ενταξει το βρηκα, οχι demo και τετοια.. μεγαλη πατατα... εντελως arcade σα να οδηγας τρενακια, απλα ενα παιχνιδι με πολυ καλα γραφικα, τπτ περισσοτερο, οσοι πιστοι θελετε ρεαλισμο απλα δεν ειναι για μας, απαραδεκτο gameplay ειδικα στο βρεγμενο που το αμαξι δεν εχει σχεση τι κανεις ειναι απλα τρενο οση βροχη και αν ριχνει... Απογοητευτικα και το περιμενα με τοση χαρα. Να χαιρονται τα Live the life και τις παπα#@!ες τους!

εβαλες τα helps, off ?

Βασικα για να το κανεις να μην ειναι τρενο,θελει οπως λεει ο Seb να βγαλεις τα βοηθηματα και να εχεις μια καλη τιμονιερα. Βασικα λογικο ειναι να πηγαινει σαν τρενο γιατι αμα αρχισουμε τα drift με f1 θα ξεφυγει το game. Καλουτσικο ειναι παντως και με κραταει.

Εγώ σε λίγο ξεκινάω την εγκατάσταση...

Σε λίγο θα σας πω εντυπώσεις...

Εκτός αν κολλήσω κανένα 24ωρο στην 42αρα και την τιμονιέρα...

:p

Seb το δοκίμασες εσύ;

Ναι! Αρκετα καλο! ...και δυσκολο! Στο expert το παιζω με ολα off!

Αρκετα sim θα το ελεγα εγω, σου μεταφερει την αισθηση F1 απιστευτα :)

Bεβαια παιζει να ειμαι κουλος εγω και απο πανω φιλος shumacher! Αλλα δεν νομιζω :hehe:

Codemasters has already started work on F1 2011, according to F1 2010 senior producer Paul Jeal and lead designer Stephen Hood.

Speaking with Eurogamer ahead of F1 2010’s launch in the UK this Friday, the duo said while most of the staff are taking a much needed break, Jeal and Hood are already looking at ideas for the next installment.

“Paul and I have already started on ‘11 now,” said Hood. “There are some exciting things that we want to play around with.”

These ideas do not include title updates for F1 2010, as Jeal said the yearly release of the series doesn’t leave the team much time to produce extra content. However, a content update is something Hood would “love to do”.

“Yeah, it just would have taken too much development time… the dev cycle for a yearly iteration is so short when you factor in the sign-offs and all that stuff, anyway, that we just want to get our teeth stuck into it,” said Jeal, while not confirming if F1 2012 is in the cards as well or not.

“Certainly for 2011, that deal’s done and dusted. I think the 2012 deal isn’t a million miles away, it’s not signed yet, but I guess it depends on the sales, review scores, that type of thing.”

Jeal and Hood also admitted the team plans to work harder on the “Live the Life” mode of F1 2010 along with the multiplayer options in F1 2011.

“[We have the most work to do on] Live the Life and multiplayer, just because we’ve had to invest that much time in the first one on the career, the meat and bones, the driving, the pit-stops, the weather,” said Jeal. “We had some great ideas which have been fairly well stripped back in development for both Live the Life and multiplayer.”

“Sometimes Paul and I can go into those interviews and it’s hard for us, because we know how it’s meant to be working. It’s disappointing for us when we haven’t quite reached that level,”added Hood, who said the developers will “take a more focused approach” on F1 2011’s features and aiming for more consistency.

“We’re saying these are the core features, these are absolutely essential, the game will hang together if we have these things in. Everything else will be considered a bonus. That’s what we haven’t done in ‘10.”

F1 2010 hits Europe this Thursday, and is out in the UK on Friday

vg247.com

Aκομα δε βγηκε!:hehe:

Συμφωνώ με τον Seb. Έτρεξα μερικούς γύρους στο spa με όλα off και είναι αρκετά καλό σε αίσθηση,πολύ αληθοφανές και όχι τόσο εύκολο.Η τμονίερα βοηθάει πολύ,με τα πλήκτρα και όλα στο off δε νομίζω να παίζετε..

Τα γραφικά είναι τέλεια. Όταν βγαίνεις εκτός και έχει χαλίκι, κoλλάνε πάνω στα ελαστικά και χάνεις grip-traction.

Είμαι με τους 10.4b και ενώ λειτουργούν όλοι οι πυρήνες και στα μενού έχω κάτι τρελά fps 400+ μόλις μπαίνω να τρέξω πέφτουν στα 29-30. Το έχει κανένας άλλος; Εγώ περίμενα γύρω στα 100fps τουλάχιστον στα 1920Χ1080 με όλα στο full.

Μήπως ήρθε η ώρα για τους 10.9;

Με τιμονιέρα πρέπει να είναι όλα τα λεφτά.

Το έβαλα και εγώ. Έπαιξα με πληκτρολόγιο με όλα τα βοηθήματα on εκτός από το αυτόματο φρενάρισμα.

Αρκετά καλό μου φάνηκε.

Το practice της παρασκευής υπάρχει τρόπος να το προσπεράσουμε;

Online δεν ξερω πως να παιξω αν και νομιζω πως ελλαδα δεν γινετε ακομα με το windows live!Lan τουλαχιστον πεζει?

Παιδια το παιχνιδι εχει και καποιο bencmark η οχι? Αν ναι το ετρεξε κανεις να πει κανενα αποτελεσμα?

Αν παλι δεν εχει, με χρηση fraps in game σε φουλ details με μια 5850-70 με ποσο καρε τρεχει?

Ρε σεις αυτοι που λετε οτι σας φαινεται ρεαλιστικο τι κανω λαθος εγω?Εβγαλα και το traction control και ολα off εκτος απο τις αυτοματες ταχυτητες επειδη βαριεμαι να βαζω.Παλι το αμαξι παει σαν το nfs και επισης σκαω σε κατι τοιχους και δεν γινομαι κομματια...wtf...

Απορω αν περιμενατε συμπεριφορα σαν fsone κλπ....

αφου φαινοταν απο τα videakia ξεκαθαρα το πως θα ηταν το παιχνιδι..

Πανε οι εποχες colin mcrae 2

Απορω αν περιμενατε συμπεριφορα σαν fsone κλπ....

αφου φαινοταν απο τα videakia ξεκαθαρα το πως θα ηταν το παιχνιδι..

Πανε οι εποχες colin mcrae 2

Το τελευταιο racing που επαιξα σοβαρα:)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.