Jump to content

sofix

Recommended Posts

Ξέρει κανείς πόσο επηρεάζουν οι απαντήσεις μου στις συνεντεύξεις την καριέρα μου; Με συμφέρει να κράζω τη Lotus;

Κι εκτός από αυτό, σας έχουν κάνει καμιά καλή πρόταση για την επόμενη σεζόν; Μετά από 4 σερί νίκες, πάω για Hokenheim και είμαι και πρώτος στο πρωτάθλημα και η καλύτερη πρόταση που έχω είναι από Sauber για driver2 και από τη δικιά μου (Lotus) για driver1. Σκάει μετά καμιά καλύτερη πρόταση;;;;; :big_boss:

• Replies 332
  • Created
  • Last Reply

Παιδιά,δοκίμασα να βάλω το lighting mod..αλλα ή τα έκανα μαντάρα..ή κατι πάει στραβά..

Θελω να πώ..όταν τρέχω στην πίστα,υπάρχουν κάτι αναλαμπές,σαν φλας. Το θέμα ειναι οτι πολλές φορές δείχνει κατι μαύρα κουτακια γυρω απ αυτά τα φλας και είναι ιδιαίτερα σπαστικό΄:suicide:

Κάτι που πρόσεξα τώρα.. Ως πρωταθλητής, το νέο μου μονοθέσιο θα έπρεπε να έχει το νούμερο 1. ΟΚ, δεν αλλάζουν τα αυτοκίνητα, αλλά αυτό δεν πιστεύω να ήταν κάτι δύσκολο. Επίσης είναι απαράδεκτο το συμβόλαιο μου να με ορίζει ως 2ο οδηγό. Nevermind, θα απαντήσω με νίκη σε όλους τους αγώνες.. :sarcastic:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.