Jump to content

sofix

Recommended Posts

sebastian , ασχετος εισαι....

οργωσες χωραφια:hehe:

ακομα περιμενω προταση για πιτσες ,eyefinity και φωτος........

Aφού μας έκανε ρε!!

Αλλά αν κάνεις πάλι μέσα εγώ χεχε.

Σήμερα βάζω πάνω και την 59! ./ροαρ

• Replies 332
  • Created
  • Last Reply

Και ενώ ο χειρισμός με το 360 pad μου φαινόταν κάπως ηλίθιος, με την τιμονιέρα το παιχνίδι απέκτησε άλλο ενδιαφέρον. Και αυτή δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο, μια αρχαία Logitech Wingman Formula Force GP είναι. Αν και πιο δύσκολο, μου αρέσει αρκετά τώρα :crazy_pilot:

F1 2010 EYEFINITY 5760x1080+X2AA+DX11+MAX DETAILS

MONACO

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=9Zak5lYGSdQ]YouTube - F1 2010 MONACO EYEFINITY 5760x1080+X2AA+DX11+MAX DETAILS.AVI[/ame]

CATALUNYA

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=8bDZeqzgpB8]YouTube - F1 2010 CATALUNYA EYEFINITY 5760X1080+X2AA+DX11+MAX DETAILS.AVI[/ame]

τι εννοείς ηλίθιος ; γιατί και γω είμαι σε φάση να αγοράσω controller για ΧΒΟΧ 360/PC ....δεν είμαι φαν των racing games...έτσι αποκλείω την τιμονιέρα....Controller για πιο all arround χρήση....

Δεν ξέρω πως να το εξηγήσω, αλλά με δυσκολεύει αρκετά σε σχέση με άλλα games

γιατί δεν μπορώ να επιλέξω τι λαστιχα θα μου βάλουν στο pit-stop? Ας πουμε οτι στη μεση του αγωνα ξεκιναει καταιγιδα και θελω τα βρόχινα. Οι μ@λ@κες οι μηχανικοι αν σταματησω, θα μου βαλουν ο,τι εχει προγραμματιστει πριν τον αγώνα......:suicide2:

ακυρο. Το βρηκα. Μπαινω απο το quick menu

Όσοι έχετε κάρτες γραφικών που υποστηρίζουν Dx11 ίσως σας ενδιαφέρει αυτή εδώ η είδηση.

Ομοίως, αν έχετε Logitech G25 τιμονιέρα, τότε μπορείτε να δοκιμάσετε αυτές εδώ τις ρυθμίσεις. Θεωρητικά δίνουν πιο ρεαλιστική πληροφόρηση στο τιμόνι σας.

Σε γενικές γραμμές, μπορείτε να διαβάζετε όλα τα σημαντικά νέα, mods, tips, κλπ για το F1 2010 στα Ελληνικά, εδώ ;)

α ρε seb..τι οδηγαρα εισαι εσυ?με το ενα χερι στην τιμονιερα (παρεπιπτοτντως σφιχτην λιγο ακομα...) με το αλλο χερι την καμερα!και σχολιασμος ταυτοχρονα!και μετα λενε οτι μονο οι γυναικες κανουν 2 πραγματα ταυτοχρονα....

επόμενη ερώτηση ρε παιδιά......

έχω ρυθμισμένο το speed limiter σε manual καθώς και το pit box control στο manual, αλλά η π@π@ριά το παιχνίδι μου τα κάνει όλα αυτόματα. Βάζει και βγάζει το limiter μόνο του κλπ. Πως θα βρω λύση σε αυτό? :dots:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.