Jump to content

sofix

Recommended Posts

στην αρχη μου φανηκε μουφα,και το περιμενα πως και πως,εχτες επαιξα career,με toro roso,και καθηλωθηκα τρεις ωρες,δεν θα σταματαγα,αλλα ηταν αργα,μην βιαζεσται να βγαλετε συμπερασματα,σα φως εχει ελλατωματακια,πχ,μπαινω στα πιτ στο τεταρτο γυρω με καλη θεση,και βγαινω τελευταιος,και μου φευγει ο τακος για να βγω ογδοος,θελει ψαξιμο,παντως για μενα ειναι καλο,χωρις βοηθειες δεν εχω καμια τυχη.

• Replies 332
  • Created
  • Last Reply

Τελικα επαθα αυτο που φοβομουνα. Ειχα μεινει με τους 10.5a εξαιτιας του trifire και των dirt2,bc2 και τωρα το ρημαδι το F1 2010 παιζει μονο με τους 10.9

Τεσπα το παιχνιδι εχει πολυ καλα γραφικα.

Στο θεμα του gameplay χωρις τα βοηθηματα εγω το βλεπω δυσκολο και οπως ειπαν και αλλα παιδια θελουμε γρηγορα ενα patchακι να μαζεψει τα λαθη.

Η nouvelle chicane μετα το tunnel στο monaco με ταξιδεψε :D

εκατσα και ασχοληθηκα λιγο με το παιχνιδι με g25.καταρχας δεν μου αρεσει ο τροπος που ανεβαζει στροφες το μονοθεσιο.δεν ξερω δεν μου κανει για αληθινο..στο rfactor πολυ καλυτερο.

παμε παρακατω.η αισθηση της ταχυτητας δεν μου λεει τιποτα..στο rfactor τρομαζεις απο την επιταχυνση..

τα γραφικα ειναι πολυ καλα...αλλα αυτο που με ενοχλει επισης δεν ξερω αν το παρατηρειτε και εσεις αλλα στο βαθος οι στροφες δεν φαινονται καλα..ολα ειναι γκριζα καπως...δεν ενοω για στροφες που εχουν χασιμο και δεν βλεπονται..σε αλλα f1 games φαινονται κανονικα..τα setings ολα hi παντα.αυτο με κουρασε παρα πολυ.

το παιχνιδι ειναι arcade αλλα υπαρχουν arcade και arcade..αυτο δεν μου κανει καμια αισθηση και θα φαει unistall.απορω πως λετε μερικοι οτι τα σπαει το παιχνιδι...

Ωραίο το παιχνιδάκι....

Το παιχνίδι για sim μπορεί να μη λέει ( δε ξέρω, εγώ στο easy είμαι) αλλά το φχαριστιέμαι όσο τίποτα άλλο.

πωπω μαπα πωπω μαπα πωπω μαπα...!!! μπραβο βρε ΑΤΙ με τα πανισχυρα gpu...μιλαμε ειναι unplayable με dx11...πειτε με τρολ, πειτε σπαμ, αλλα ειναι ελεος...!!! απλα μπραβο στην AMD...!!! φυσαει...!!! μονο για fermi users αξιζει...dx9 τα γραφικα ειναι πιο κατω και απο το μετριο σε υφη και ποιοτητα...

και για να παιξετε dx11 μην ξεχνατε πατε documents->my games->formulaone->hardwaresettings->edit"hardware_settings_config"->directx forcedx9="false"...

και αν παιξετε απολαυστικα φορμουλα οσοι εχετε ΑΤΙ/AMD γράψτε μου...ουτε low...χαχαχαχαχαχαχαχαχα...!!! απο 60+ πεφτει 40-...:wall::cry::( ουφ πικρααα...

πωπω μαπα πωπω μαπα πωπω μαπα...!!! μπραβο βρε ΑΤΙ με τα πανισχυρα gpu...μιλαμε ειναι unplayable με dx11...πειτε με τρολ, πειτε σπαμ, αλλα ειναι ελεος...!!! απλα μπραβο στην AMD...!!! φυσαει...!!! μονο για fermi users αξιζει...dx9 τα γραφικα ειναι πιο κατω και απο το μετριο σε υφη και ποιοτητα...

και για να παιξετε dx11 μην ξεχνατε πατε documents->my games->formulaone->hardwaresettings->edit"hardware_settings_config"->directx forcedx9="false"...

και αν παιξετε απολαυστικα φορμουλα οσοι εχετε ΑΤΙ/AMD χεστε με...ουτε low...χαχαχαχαχαχαχαχαχα...!!! απο 60+ πεφτει 40-...:wall::cry::( ουφ πικρααα...

Παλι το ιδιο τροπαριο! Εχω 2χ5850 αλλα η nvidia με γλενταει....το εχουμε μαθει το παραμυθι!

Το χαχαχα ΣΟΥ ακολουθαει μεγαλη πικρα!

3240X1920 OΛΑ MAX

DX11

dx114.jpg

Uploaded with ImageShack.us

DX9

dx94.jpg

Uploaded with ImageShack.us

Εγω δεν σερνομαι που τρεχω με μια KAΡΤΑ στο μουφα dx11 που εχει το game....Ελεος με τους μισθοφορους nvidia απο το insomnia!

ΠΟΥΛΑ!!!!!

τελικα το crossfire το δημιουργουσε το προβλημα μου...τρεχει σαν νερακι τελικα...χιχι...μια χαρα ειναι... :) 60 σταθρα ολα max...εσυ οπως βλεπω εχεις single...καρτα...μα ποτε δεν κατηγορισα το single gpu...το ατι cfx κυνηγαω τοσο καιρο...:yu: και μην νομιζεις πως με ξερετε...με περνατε για καποιον ο οποιος ειναι κατα της ατι και υπερ της πρασινης, οχι...απλα απο τοτε που πηρα δευτερη καρτα, δεν ξερω ποτε φταιει το παιχνιδι και ποτε η ατι...κι ετσι λεω nvidia για να μη ψαχνομαι...μια χαρα το παιχνιδι τελικα... :dance3::shutup:

τελικα το crossfire το δημιουργουσε το προβλημα μου...τρεχει σαν νερακι τελικα...χιχι...μια χαρα ειναι... :) 60 σταθρα ολα max...εσυ οπως βλεπω εχεις single...καρτα...μα ποτε δεν κατηγορισα το single gpu...το ατι cfx κυνηγαω τοσο καιρο...:yu: και μην νομιζεις πως με ξερετε...με περνατε για καποιον ο οποιος ειναι κατα της ατι και υπερ της πρασινης, οχι...απλα απο τοτε που πηρα δευτερη καρτα, δεν ξερω ποτε φταιει το παιχνιδι και ποτε η ατι...κι ετσι λεω nvidia για να μη ψαχνομαι...μια χαρα το παιχνιδι τελικα... :dance3::shutup:

ΑΠΛΑ ΕΛΕΟΣ!!!

Που εχει επιλογη για να αλλαξεις το dx ?

ή περιμενεις patch που να σου δινει την επιλογη in game, η αλλιως documents->my games->formulaone->hardwaresettings->edit"hardware_settings_config"->directx forcedx9="false"...

ΑΠΛΑ ΕΛΕΟΣ!!!

:suicide2: ενταξει δεν ξανασχολιαζω, αν πρωτα δεν ελεγχω μεχρι και το παραμικρο, οχι τιποτα αλλο, γινομαι και σπαμμερ για ανυπρακτα σχεδον προβληματα... :)

βασικα εγω δεν θελω να πω για το αν εχει ωραιο gameplay κλπ αλλα για τα μενου κ καποιες λεπτομερειες.. λοιπον οκ νικησα εναν αγωνα δεν θα ανοιξω σαμπανια?? τελειωσε η χρονια κ πηρα το πρωταθλημα που μπορω να δω ενα season summary τους χρονους μου τι εγινε σε καθε grand prix, πως θα συγγρινω με την επομενη χρονια? αν ειναι ετσι τσαμπα καθομαι κ σκαω, φτιαχνω μια σεσον μονος μου κ τρεχω κ με οποιον γουσταρω στην τελικη.. πολυ επαναλαμβανομενο το παιχνιδακι κ αν δεν εισαι φαν του ειδους τρωει γρηγορη απεγκατασταση...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.