Jump to content

Έναρξη λειτουργίας GetItNow.gr

JohnnyX

Recommended Posts

Τι ωρα θα ειμαι σπιτι και ποτε να ερθουν.Που ξερουν αν θα ναι κανεις σπιτι,που ξερουν αν δεν μπανιαριζομαι... :TD:

53179940.jpg

Η ιδια τους η πολιτικη ειναι εξαλλου... αλλα στην Ελλαδα ολα να τα περιμενουμε.Ανοργανωσια..:yes4:

Το sms που λεει στην εικονα ποτε δεν ηρθε...

• Replies 80
  • Created
  • Last Reply

Εγώ είχα χτυπήσει μια προσφορά πριν ακόμα ανοίξουν κανονικά.

Την επόμενη μέρα μου το έφερε ο courier (ACS), του έδωσα τα λεφτά και αυτό ήταν.

Πριν μερικές μέρες όμως το προϊόν παρουσίασε κάτι προβληματάκια οπότε και τους έστειλα ένα email για rma, την επόμενη (Δευτέρα, του Αγίου Πνεύματος) με πήρε τηλέφωνο ένας υπάλληλος και με ρωτάει τι ώρες βολεύει την επομένη να περάσει ο courier, του λέω θα λείπω για δύο μέρες, πάρτε ξανά την Τετάρτη. Όντως με πήρε την Τετάρτη και κανονίσαμε Πέμπτη (χθες) να έρθει ο courier μεταξύ 12 και 3. Τελικά ήρθε στις 10:30, υπέγραψα, το πήρε και αυτό ήταν.

Από εξυπηρέτηση μια χαρά τα πάνε (μέχρι τώρα τουλάχιστον). Μένει να δούμε πως τα πάνε στο rma αυτό καθ' αυτό...

οσο διαβαζα το ποστ σου grayden , σκεφτομουν να γραψω ακριβως αυτο που εγραψε ο Jpavly....

Στην αρχη ολα ευκολα ειναι και καλοπιανουν τον πελατη.Στα δυσκολα θα φανει το μαγαζι.

Ακριβως,οπως τα λενε οι κυριοι απο πανω μου.

grayden τοτε οπως ειπες δεν ειχαν ανοιξει καν...

Τωρα που πλεον εχουν ανοιξει,εχει ταλαιπωρηθει παρα πολυς κοσμος...

Τοτε που εβγαλαν την προσφορα του iPad,το πηραν παρα πολλοι και απο τις 10κατι Μαϊου,χτες προχτες το φεραν στους πρωτους πρωτους και οι υπολλοιποι ακομη περιμενουν.

Φανταζομαι δεν τα ειχαν ολα και καναν τους καμποσους χωρις αποθεμα...

Ηθελα να ρωτησω κατι μια μερα πριν παρω το κιν,γιατι οι περιγραφες των προϊοντων στο site τους ειναι επιεικως απαραδεκτες και το τηλεφωνο τους το ειχαν κλειστο (κουφο) και δεν ηξερα τι να κανω,μπαινω στο γκρουπ στο fb και λεω το προβλημα μου.Ο techie king (ΟΥΑΟΥ) τοτε μου δινει το e-mail και εστειλα.Απαντηση? Neverrrrrrrr............:whip:

να πω και γω τα σεντς μου, αν μου επιτρεπεται φυσικα :hug:

Αφου το site γραφει οτι εχουν σοβαρα προβληματα γιατι δεν περιμενουμε να δουμε το site που θα γραφει οτι δεν εχει προβληματα για να δουμε τα προβληματα?

Δηλαδη τα προβληματα που βλεπουμε λογικα τα βλεπουν και οι ιδιοι και τα αναγνωριζουν θελω να πιστευω.

Αφου το site γραφει οτι εχουν σοβαρα προβληματα γιατι δεν περιμενουμε να δουμε το site που θα γραφει οτι δεν εχει προβληματα για να δουμε τα προβληματα?

Αν δεν έχει προβλήματα πως θα δούμε τα προβλήματα;:p

Το getitnow δεν είναι ένα project το οποίο ξεκίνησε εχθές. Τρέχει εδώ και πάρα πολύ καιρό και το site ήταν δύσχρηστο και αργό από τότε. Τώρα τους έπιασε η προκοπή;

Ε οταν παρουσιαστει το site σαν "ετοιμο" και οχι σαν ενα beta το οποιο κοσμειται απο banner που λεει "εεεε, ξερετε, εχουμε προβλημα ε" τοτε θα μπορουμε να δουμε τι τους ξεφυγε.

οσο το το project, απο οσο ξερω αυτο που βλεπουμε τωρα λειτουργει 1-2 βδομαδες (??) ασχετος το "teaser" που ετρεχε τοσο καιρο.

Αν δεν κανω λαθος ειχε αναφερθει οτι το site στην αρχη θα ειναι beta σε εκεινη την παρουσιαση.

Τελοσπαντων δεν εχω ορεξη να ιντερνετοτσακονομαι, την αποψη μου ειπα να πω μιας και ειδα φως στο thread :)

Δεν τσακονεται κανεις φιλε μου! :)

Απλα ειχαν απο τα Χριστουγεννα και δεν μπορεσαν να φτιαξουν οχι απλα ενα site της προκοπης,το εκαναν οσο πιο βαρυ γινοταν με πολλα ψιψιψινια,αλλα την πατησαν...

Και το πλαίσιο το έχουμε κράξει ουκ ολίγες φορές για τις αλλαγές του. Και το e-pouf για τις μη-αλλαγές του. Το κακό με το getitnow είναι ότι το site δεν δείχνει να έχει κάποια μικροπροβλήματα εδώ και εκεί, αλλά να είναι στημένο εντελώς λάθος ή έστω να είναι τόσο διαφορετικό σε σχέση με τα άλλα που κάποιος θα πρέπει να αποφασίσει να αφιερώσει χρόνο για να το συνηθίσει. Οι ποιο πολλοί απλά δεν θα ασχοληθούν. Νομίζω ότι το μόνο που τους σώζει είναι να συνδεθούν άμεσα με το skroutz.

Οσον αφορα το site ειμαι ψιλοαπογοητευμενος.

Περιμενα μεγαλυτερη ποικιλια και να μην εχει τετοια βρεφικα προβληματα.

Οσον αφορα τις προσφορες ειναι σε αρκετα καλο επιπεδο.

Υπαρχουν μερες που σαν προσφορα της ημερας ομως βαζουν αντικειμενα που κοβουν 1-2 ευρω και νομιζω αυτο πρεπει να το προσεξουν λιγο γιατι ειναι αστειο.

Οσον αφορα την acs προς το παρων της βαζω πολυ καλη βαθμολογια. Και μηνυμα στειλανε και το tracking στο site αντικατροπτιζε την πραγματικοτητα.

Οσον αφορα το service μεσω τηλεφωνου ναι μεν ηταν ευγενικοτατοι αλλα οταν ζητησα για πιο λογο μια παραγγελια μου λεει εδω και 5 εργασιμες οτι ειναι στο σταδιο της επεξεργασιας και οχι της αποστολης, μου ειπαν θα με παρουν τηλεφωνο εντος της ημερας να μου πουν το γιατι. Μαλιστα ζητησαν και το κινητο σε περιπτωση που δε με βρουν σπιτι αλλα οπως καταλαβαινετε κανεις δε με καλεσε.

Εν τελει μπορω να πω οτι του βαζω 7/10 και πιστευω οτι εχουν προοπτικες για πολυ καλυτερα, αλλα επισης εχουν προοπτικες και για πολυ χειροτερα και στο χερι τους ειναι να διεκδικησουν μεγαλυτερο κομματι της πιττας.

ΥΓ. το ipad μου το στειλανε σε μια μερα :)

Παντως οταν πηρα να ρωτησω κατι για το κιν,ο υπαλληλος στο τηλεφωνο με ρωτησε κανα δυο φορες που ειναι το κινητο.Τι που στην κατηγορια τηλεφωνιας του λεω,μου λεει μετα σε ποια καρτελα? :tomato: Ελεος απλα...

Ενταξει περα απο αυτα ομως,το μονο που με ενδιαφερει τωρα ειναι να μπας και βελτιωσουν το site τους και να μην μας κανουν καμια χαζομαρα σε rma και service.

παιδιά, όταν μπαίνεις στο παιχνίδι τόσο πιο μετά από τους άλλους, δεν δικαιολογείται να μην έχεις κάνει καλή δουλειά.... και δεν λέω για μικρο-προβλήματα....

το e-shop δείχνει παλιό μεν, αλλά πήρανε 5 σωστές αποφάσεις κάποτε και αυτό αποδίδει ως τώρα.... το πλαίσιο.... έχει καλή πρόθεση αλλά είναι στημένο τόσο στραβά που δεν διορθώνεται εύκολα....

όπως και να έχει η επιθυμία τους από ότι φαίνεται ήταν η διαφοροποίηση από τον ανταγωνισμό μόνο που αφήσανε στην άκρη διαδικασίες και πράγματα που είναι και best practice και τα έχει συνηθίσει ο κόσμος...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.