Element79 Δημοσιεύτηκε Μάϊος 15, 2010 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάϊος 15, 2010 γεια σας θελω μια βοηθεια για αλλαγη cooler στις καρτες μου εχω 2 Asus 4890 και εχω προβλημα με το ενα ανεμιστηρακι και λεω να τα αλλαξω και τα δυο! Βασικα ψαχνω για αυτο το cooler : που θα μπορουσα να το βρω η ενα καλητερο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ultraex2005 Μάϊος 15, 2010 #2 Κοινοποίηση Μάϊος 15, 2010 γεια σας θελω μια βοηθεια για αλλαγη cooler στις καρτες μου εχω 2 Asus 4890 και εχω προβλημα με το ενα ανεμιστηρακι και λεω να τα αλλαξω και τα δυο!Βασικα ψαχνω για αυτο το cooler : που θα μπορουσα να το βρω η ενα καλητερο? μακραν καλυτερο απο τα εργοστασιακα αυτα εχω και εγω στην υπογραφη μου απο τα καλυτερες aftermarket ψυκτρες http://www.plaisio.gr/Computers/Tuning/Aircooling/VGA-Coolers/Scythe-Vga-Cooler-Musashi-SCVMS-1000.htm υγ εγω στις δικες μου ειδα και 20 βαθμους διαφορα:clap: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Black_Maba Μάϊος 16, 2010 #3 Κοινοποίηση Μάϊος 16, 2010 Ριξε μια ματια και εδω Link to comment Share on other sites More sharing options...
Element79 Μάϊος 16, 2010 Author #4 Κοινοποίηση Μάϊος 16, 2010 Εχω κοιταξει παρα πολλες ψυκτρες αλλα κολαω λιγο στο οτι η ψυκτρα της asus που ειχε αρχικα ειναι 30mm και εχω motherboard την gigabyte ex58-extreme και το κενο που εχουνε μεταξη του στο crossfire ειναι στο 10mm.Μηπως βρουνε μεταξη τους και με βγαλουνε κανα προβλημα Link to comment Share on other sites More sharing options...
ultraex2005 Μάϊος 16, 2010 #5 Κοινοποίηση Μάϊος 16, 2010 Εχω κοιταξει παρα πολλες ψυκτρες αλλα κολαω λιγο στο οτι η ψυκτρα της asus που ειχε αρχικα ειναι 30mm και εχω motherboard την gigabyte ex58-extreme και το κενο που εχουνε μεταξη του στο crossfire ειναι στο 10mm.Μηπως βρουνε μεταξη τους και με βγαλουνε κανα προβλημα πιο κοντα απο μενα δεν νομιζω οτι εισαι κανενα προβλημα με τις musashi μου μονο προσεξε οτι ειναι πολυ μεγαλες αλλα κανουν δουλιτσα σε θεμα ψυξης που ειναι και το ζητουμενο Link to comment Share on other sites More sharing options...
a3uristos Μάϊος 16, 2010 #6 Κοινοποίηση Μάϊος 16, 2010 http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.805843δειτε εδω παλικαρια...και εγω εχω 2 4890 και σκεφτομαι να αλλαξω ψυξη...(υ.γ. η 4870 εχει ιδιες τρυπες με την 4890?) Link to comment Share on other sites More sharing options...
ultraex2005 Μάϊος 16, 2010 #7 Κοινοποίηση Μάϊος 16, 2010 http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.805843δειτε εδω παλικαρια...και εγω εχω 2 4890 και σκεφτομαι να αλλαξω ψυξη...(υ.γ. η 4870 εχει ιδιες τρυπες με την 4890?)40 euro ειναι πολλα και θελεις 2 και η πλακα ειναιοτι η συγκεκριμενη θα χανει πανηγυρικα απο musashi [28 euro] Link to comment Share on other sites More sharing options...
a3uristos Μάϊος 16, 2010 #8 Κοινοποίηση Μάϊος 16, 2010 αα...αρα μενουμε στις επιλογες Scythe musashi ή Arctic Cooling Accelero? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ultraex2005 Μάϊος 16, 2010 #9 Κοινοποίηση Μάϊος 16, 2010 και οι 2 ειναι πολυ καλες η γνωμη μου ειναι για musashi πουτην εχω και ειμαι ευχαριστημενος και απο αποδοση και αποθορυβο χωρις υπερβολη να γυρνανε+ 4 ανεμιστηρες και να μην ακουγεται:worship:αλλωστε υπαρχει ρυθμιστης στροφων για πραγματικα ησυχα αποτελεσματακαμμια σχεση με τα στοκ fan [ηλεκτρικες σκουπες] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nephiλiμ Μάϊος 16, 2010 #10 Κοινοποίηση Μάϊος 16, 2010 Πουλα τες και το 60-80 €+ δωστο για να πας σε 5850/5870. Link to comment Share on other sites More sharing options...
god Μάϊος 16, 2010 #11 Κοινοποίηση Μάϊος 16, 2010 πολυ καλη η musashi απο αποδοση, θορυβο και τιμη αλλα εχει αθλια αυτοκολητακια για τα μνημακια λολ.παρε και κεραμικη αμα τις παρεις και αμα δεις οτι δεν κολλανε καλα τα ψυχτρακια στις μνημες(που δεν παιζει να γινει;p) βαζε λιγη παστα και αστο λιγο να κρυωσει και θα γινει πολυ καλη δουλεια:hang2: Link to comment Share on other sites More sharing options...
a3uristos Μάϊος 16, 2010 #12 Κοινοποίηση Μάϊος 16, 2010 απο επιδοσεις χανει η 5850 απο το crossfire ... η καλυτερη λυση ειναι ψυκτρες και OC πιστευω.. χμμ...θα παραγγειλω αυριο 2 μουσασι στο πλαισιο ! Θεε μην μου λες τετοια με τρομαζεις Link to comment Share on other sites More sharing options...
petran_x13 Μάϊος 17, 2010 #13 Κοινοποίηση Μάϊος 17, 2010 εχει άθλια αυτοκολητακια για τα μνημακιαέχω δοκιμάσει 3 διαφορετικές scythe musashi και θα έλεγα ότι γίνεται το ακριβός αντίθετο. ποτέ δεν έχω δει vram heatsinκ να κολλάει τόσο εύκολα όσο αυτά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Element79 Μάϊος 17, 2010 Author #14 Κοινοποίηση Μάϊος 17, 2010 πιο κοντα απο μενα δεν νομιζω οτι εισαικανενα προβλημα με τις musashi μου μονο προσεξε οτι ειναι πολυ μεγαλες αλλα κανουν δουλιτσα σε θεμα ψυξης που ειναι και το ζητουμενο δες το δικο μου κενο που εχουνε εμενα απο οτι βλεπω εσυ εισαι ζαχαρη!!! κοιτα το καλοδιο απο το crossfire το δικο σου και κοιτα το δικο μου πως διπλωνει!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
petran_x13 Μάϊος 17, 2010 #15 Κοινοποίηση Μάϊος 17, 2010 δες το δικο μου κενο που εχουνε εμενα απο οτι βλεπω εσυ εισαι ζαχαρη!!! κοιτα το καλοδιο απο το crossfire το δικο σου και κοιτα το δικο μου πως διπλωνει!! αφού το stock cooler έχει πρόβλημα γιατί δεν την πας για rma? που ξέρεις ίσως στην πιστώσουν κιόλας και πάρεις καμιά 5870 με μερικά extra χρήματα ή ότι άλλο θέλεις. ακόμα και την ίδια κάρτα απλά όπως είπα και πιο πάνω το stock cooler καλύπτετε κανονικότατα από την εγγύηση. Link to comment Share on other sites More sharing options...
a3uristos Μάϊος 17, 2010 #16 Κοινοποίηση Μάϊος 17, 2010 ωχ...κατι σαν την δικια μου maximus extreme Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.