kolofagos Δημοσιεύτηκε Μάϊος 14, 2010 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάϊος 14, 2010 Σκεφτομαι να αγορασω την οθονη αυτη, και ο κυριος λογος ειναι το gaming.Παρ'ολα αυτα,εχω ακουσει παραπονα,δηλαδη το κουμπι power on/off δεν ανταποκρινετε,και αμα θες να την ανοιξεις πρεπει να πατησεις το menu,αλλα οταν το αφησεις θα ξανασβησει κλπ κλπ.. ή το οτι αναβει και σβηνει μονη της...μια εναλλακτικη λυση ειναι αυτη http://www.plaisio.gr/Peripherals/PC-Monitors/Monitors/Asus-23-6-VH242H.htmΤο μονιτορ θελω να εχει θυρα για HDMI και να ειναι απο 23ιντσες και πανω..Το μπατζετ ειναι μεχρι 190Ε,εχετε καποια αλλη να προτεινετε?Επειδη ειμαι "ερωτευμενος" :tongue: με την w2361v, πειτε μου οτι δεν διατρεχει πολους κινδυνους :hang2:*Ειδα και ενα παρομοιο θεμα, αλλα σ'εκεινο προτεινατε οθονες που ειχαν πανω απο 200Ε,οποτε.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zenor Μάϊος 14, 2010 #2 Κοινοποίηση Μάϊος 14, 2010 Και πρόβλημα να σου παρουσιάσει θα σου την αντικαταστήσουν Link to comment Share on other sites More sharing options...
kolofagos Μάϊος 14, 2010 Author #3 Κοινοποίηση Μάϊος 14, 2010 Σωστο κ αυτο Το θεμα ειναι να μην μου μεινει στα χερια οταν θα παω διακοπες γιατι θα κανουν καμια βδομαδα να ρθουν εκει που θα παω.. :X: Ενιγουεϊ,θα παρω την LG και αμα ειμαι γκαντεμης και χαλασει,ας ερθουν αυτοι να την παρουν και οσο καιρο ας κανουν.. εγω δεν καιω βενζινη Link to comment Share on other sites More sharing options...
AKISSS Μάϊος 14, 2010 #4 Κοινοποίηση Μάϊος 14, 2010 Την εχω καμια βδομαδα,μεταχειρισμενη 2 μηνων την πηρα κ δν εχει κανενα προβλημα π κ να ειχε η εγγυηση τη LG μετραει.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kolofagos Μάϊος 14, 2010 Author #5 Κοινοποίηση Μάϊος 14, 2010 Mακαρι..Εγω θα το παρω το "ρισκο" και θα την αγορασω,μονο και μονο επειδη νομιζω προσφερει αυτα που χρειαζεται ο καθε gamer,και με το παραπανω μαλιστα, σ'αυτην την τιμη.*Γνωριζεις αν περιλαμβανει στο κουτι της και καλωδιο HDMI?η πρεπει να δωσω αλλα 10Ε να παρω εγω? Link to comment Share on other sites More sharing options...
AKISSS Μάϊος 14, 2010 #6 Κοινοποίηση Μάϊος 14, 2010 Go for it!!Και εγω καινουργια θα την επερνα αλλα την βρηκα σε καλη τιμουλα-κατασταση κ την πηρα.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
csaris Μάϊος 19, 2010 #7 Κοινοποίηση Μάϊος 19, 2010 Ειναι ππολυ καλο μονιτορ! Εχω δυο τετοια εδω και 5μηνες και δεν εχω κανενα προβλημα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cabdik Μάϊος 19, 2010 #8 Κοινοποίηση Μάϊος 19, 2010 Ειναι ππολυ καλο μονιτορ! Εχω δυο τετοια εδω και 5μηνες και δεν εχω κανενα προβλημα.+1 και η δικη μου μεχρι στιγμης ειναι αστερι. δεν εχει κανει τσικ!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kolofagos Μάϊος 19, 2010 Author #9 Κοινοποίηση Μάϊος 19, 2010 Και εγω την αγορασα,αλλα δεν την ανοιξα ακομα..οταν τελειωσουν οι εξετασεις μια και καλη, που θα στησω και το καινουργιο pc..:jump1: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.