kolofagos Δημοσιεύτηκε Μάϊος 14, 2010 #1 Δημοσιεύτηκε Μάϊος 14, 2010 Σκεφτομαι να αγορασω την οθονη αυτη, και ο κυριος λογος ειναι το gaming.Παρ'ολα αυτα,εχω ακουσει παραπονα,δηλαδη το κουμπι power on/off δεν ανταποκρινετε,και αμα θες να την ανοιξεις πρεπει να πατησεις το menu,αλλα οταν το αφησεις θα ξανασβησει κλπ κλπ.. ή το οτι αναβει και σβηνει μονη της...μια εναλλακτικη λυση ειναι αυτη http://www.plaisio.gr/Peripherals/PC-Monitors/Monitors/Asus-23-6-VH242H.htmΤο μονιτορ θελω να εχει θυρα για HDMI και να ειναι απο 23ιντσες και πανω..Το μπατζετ ειναι μεχρι 190Ε,εχετε καποια αλλη να προτεινετε?Επειδη ειμαι "ερωτευμενος" :tongue: με την w2361v, πειτε μου οτι δεν διατρεχει πολους κινδυνους :hang2:*Ειδα και ενα παρομοιο θεμα, αλλα σ'εκεινο προτεινατε οθονες που ειχαν πανω απο 200Ε,οποτε..
kolofagos Μάϊος 14, 2010 Author #3 Μάϊος 14, 2010 Σωστο κ αυτο Το θεμα ειναι να μην μου μεινει στα χερια οταν θα παω διακοπες γιατι θα κανουν καμια βδομαδα να ρθουν εκει που θα παω.. :X: Ενιγουεϊ,θα παρω την LG και αμα ειμαι γκαντεμης και χαλασει,ας ερθουν αυτοι να την παρουν και οσο καιρο ας κανουν.. εγω δεν καιω βενζινη
AKISSS Μάϊος 14, 2010 #4 Μάϊος 14, 2010 Την εχω καμια βδομαδα,μεταχειρισμενη 2 μηνων την πηρα κ δν εχει κανενα προβλημα π κ να ειχε η εγγυηση τη LG μετραει..
kolofagos Μάϊος 14, 2010 Author #5 Μάϊος 14, 2010 Mακαρι..Εγω θα το παρω το "ρισκο" και θα την αγορασω,μονο και μονο επειδη νομιζω προσφερει αυτα που χρειαζεται ο καθε gamer,και με το παραπανω μαλιστα, σ'αυτην την τιμη.*Γνωριζεις αν περιλαμβανει στο κουτι της και καλωδιο HDMI?η πρεπει να δωσω αλλα 10Ε να παρω εγω?
AKISSS Μάϊος 14, 2010 #6 Μάϊος 14, 2010 Go for it!!Και εγω καινουργια θα την επερνα αλλα την βρηκα σε καλη τιμουλα-κατασταση κ την πηρα..
csaris Μάϊος 19, 2010 #7 Μάϊος 19, 2010 Ειναι ππολυ καλο μονιτορ! Εχω δυο τετοια εδω και 5μηνες και δεν εχω κανενα προβλημα.
cabdik Μάϊος 19, 2010 #8 Μάϊος 19, 2010 Ειναι ππολυ καλο μονιτορ! Εχω δυο τετοια εδω και 5μηνες και δεν εχω κανενα προβλημα.+1 και η δικη μου μεχρι στιγμης ειναι αστερι. δεν εχει κανει τσικ!!
kolofagos Μάϊος 19, 2010 Author #9 Μάϊος 19, 2010 Και εγω την αγορασα,αλλα δεν την ανοιξα ακομα..οταν τελειωσουν οι εξετασεις μια και καλη, που θα στησω και το καινουργιο pc..:jump1:
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.