Jump to content

Τροφοδοτικό στα 140€

hurin

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Καλησπέρα παιδιά,

επειδή τις τελευταίες 2 μέρες το antec έχει αρχίσει να μυρίζει καμμένο, ψάχνω τροφοδοτικό γύρω στα 140€. Πρέπει να είναι modular και να έχει πολύ καλό efficiency, καθώς το pc μένει ανοικτό 24/7.

Τί λέτε?

Χωρίς να είμαι "ειδικός" ή να το έχω δουλέψει ποτέ. Το SeaSonic Modular M12D-750 PSU με 139€ από το Πλαίσιο έχει 750Watt, 5 χρόνια εγγύηση και Efficiency 80+ Silver.

Χωρίς να είμαι "ειδικός" ή να το έχω δουλέψει ποτέ. Το SeaSonic Modular M12D-750 PSU με 139€ από το Πλαίσιο έχει 750Watt, 5 χρόνια εγγύηση και Efficiency 80+ Silver.

χωρίς 2η σκέψη το Seasonic. Top of the class.

Διάβασε το review του Silverpower 750 που είναι ένα rebadged Seasonic (M12D 750) και θα καταλάβεις.

Αφου διαθετεις που διαθετεις 140 ευρω βαλε και αλλα 10 και παρε αυτο http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/PSU/Corsair-CMPSU-750HXEU-PSU-750W.htm

Απλα κορυφη...

Εκτος και αν σε καλυπτei και μικροτερο οποτε παρε αυτο που προτεινε ο φιλος πιο πανω που ειναι το ιδιο, σε 650 watt...

Ευχαριστώ παιδιά για τις προτάσεις. Για να είμαι ειλικρινής ήμουν ανάμεσα στο corsair(850watt)-silverpower+seasonic(750watt).

Τί να επιλέξω, τα περισσότερα watt του corsair, το silverpower από Αγγλία (με πρόβλημα σε θέμα εγγύησης) ή το seasonic (με εγγύηση πλαισίου)?

Τί λέτε?

η γνώμη μου είναι να διαλέξεις αυτό με την πιο βολική εγγύηση.. εγώ αυτό έκανα .. πήγα για τα 7 χρόνια εγγύηση της corsair :p

• 2 weeks later...

Τελικά ακολούθησα την συμβουλή του φίλου crmaris, που μου πρότεινε χωρίς επιφύλαξη το sesonic md12 850watt. Οι πρώτες εντυπώσεις είναι πολύ θετικές, είναι πολύ αθόρυβο, και μάλιστα η κατανάλωση ρεύματος έχει μειωθεί σημαντικά σε σχέση με τον προκάτοχό του, το antec truepower 430watt.

post-103-1416074468,8037_thumb.jpg

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.