ARMAGEDDON Δημοσιεύτηκε Μάϊος 14, 2010 #1 Δημοσιεύτηκε Μάϊος 14, 2010 καλημέρα παιδιά σήμερα μου ήρθε η ιδέα το καλοκαίρι να γίνω expert (τουλάχιστον advanced) στο photoshop ...τι θα χρειαστώ για να το κάνω σε ένα μήνα ?ευχαριστώ για τον χρόνο σας
ARMAGEDDON Μάϊος 14, 2010 Author #3 Μάϊος 14, 2010 Δεν γινεται αυτο που θέλεις εντάξει όχι και να φτιάχνω σκίτσα
mariosdeme Μάϊος 14, 2010 #4 Μάϊος 14, 2010 Δεν γινεται αυτο που θέλεις με σκληρή δουλειά, 25 ώρες το 24ωρο, κάμποσα tutorials, φαντασία μπορεί να τα καταφέρεις :dance3:
Silent Bob Μάϊος 14, 2010 #5 Μάϊος 14, 2010 Αν δεις κάμποσα από αυτά θα είσαι κομπλέ.http://www.lynda.com/home/ViewCourses.aspx?lpk0=391
Air Μάϊος 20, 2010 #6 Μάϊος 20, 2010 Δεν μας είπες καταρχήν, ξέρεις τίποτα από photoshop ή θα πας στα τυφλά;;;Το καλήτερο πάντος που θα μπορούσες να κάνεις θα ήταν να παρακολουθήσεις κανένα σεμιναριάκι για να πάρεις μια ιδέα για το πως δουλεύει το πρόγραμμα...
ΝTG Μάϊος 20, 2010 #8 Μάϊος 20, 2010 ξεκινας με αυτην την εικονα...Κατι αντιστοιχο θες και στο photoshop.http://i.imgur.com/GJ4HN.jpg(να ευθυμησουμε και λιγακι.)
Air Μάϊος 20, 2010 #9 Μάϊος 20, 2010 Η γυναίκα μου ασχολείτε με το photoshop ημιεπαγγελματικά εδώ και 5 χρόνια και ακόμα ούτε advanced δεν θεωρεί τον εαυτό της, γιαυτό σου είπα ότι θέλει πολύ ψάξιμο και κανα σεμιναριάκι όπως και δίποτε...
Silent Bob Μάϊος 20, 2010 #10 Μάϊος 20, 2010 Ποτέ δεν πρόκειται να εξαντλήσεις τις δυνατότητες του φωτομάγαζου. Υπό αυτήν την έννοια expert δε θα γίνεις ποτέ.Ο κάθε ένας έχει περιορισμένο φάσμα εργασιών που κάνει στο photoshop και ανάλογα με τις ανάγκες του διαμορφώνει μια τεχνοτροπία και μια μεθοδολογία. Αν έχεις άνεση με τα αγγλικά πιστεύω ότι έχεις να πάρεις πολλά πράγματα από το λινκ που πόσταρα παραπάνω.Δεν ξέρω αν σε κάποιο σεμινάριο μπορούν να σου πουν περισσότερα πράγματα. Καλό θα ήταν να είχες κάποιες γενικότερες γνώσεις φωτογραφίας ή γραφιστικής, αν σε ενδιαφέρουν τέτοιες εφαρμογές.Το αν θα πάρεις ένα καλό αποτέλεσμα από την επεξεργασία μιας φωτογραφίας δεν εξαρτάται μόνο από τις τεχνικές σου γνώσεις στο photoshop. Δεν μας είπες τι σε ενδιαφέρει περισσότερο να κάνεις; Εγώ επιμένω ότι αν σε ενδιαφέρουν συγκεκριμένα πράγματα και γενικά όταν αρχίζεις να επεξεργάζεσαι μια φωτογραφία ξέρεις μέσες άκρες που θες να φτάσεις, μπορείς σε σύντομο διάστημα να φτάσεις σε αξιοπρεπές επίπεδο με tutorials και παράλληλη πρακτική.
ARMAGEDDON Μάϊος 20, 2010 Author #11 Μάϊος 20, 2010 ευχαριστώ πολύ για τις συμβουλές σας ... με τα λόγια του silent bob κατάλαβα ότι ο κάθε άνθρωπος προσαρμόζει τις ανάγκες του ανάλογα με το τι θα κάνει με το photoshop, ακόμα ότι πρέπει να δημιουργήσω το δικό μου στιλ επεξεργασίας εικόνα κτλ ... ακόμα όμως δεν έχω καταλήξει σε πιο τομέα θα ασχοληθώ... θέλω να μάθω λίγο πολύ από όλα ...και πάλι ευχαριστώ
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.