yiancar Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 11, 2007 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 11, 2007 Παιδιά επειδή δεν πάει άλλο ηπα να κάνω και go το vdroop mod για την abit , δυστυχώς η abit μας "ενκαταλιψε" την έστειλα για rma , μπορεί κάποιος να m εξήγηση ακριβώς τι πρέπει να κάνω , έχω όλα τα σύνεργα κολλητήρια πολύμετρα etc etc αν έχει και κάποιος καμια photo με εκτιμιση Yiangos Link to comment Share on other sites More sharing options...
yiancar Νοέμβριος 11, 2007 Author #2 Κοινοποίηση Νοέμβριος 11, 2007 ελάτε βρε παιδιά τώρα που έχω μια μπροστά μου πριν την κάψω Link to comment Share on other sites More sharing options...
koumle Νοέμβριος 11, 2007 #3 Κοινοποίηση Νοέμβριος 11, 2007 Για ποιά Abit θέλεις? Αν θες για την IP35 Pro είναι αυτό. Κόκκινο για Vdroop Μπλε για Vcore Link to comment Share on other sites More sharing options...
yiancar Νοέμβριος 11, 2007 Author #4 Κοινοποίηση Νοέμβριος 11, 2007 ne αυτό το ξέρω , σε πιο από τα δυο point όμως βάζο ground? Link to comment Share on other sites More sharing options...
johnysb Νοέμβριος 11, 2007 #5 Κοινοποίηση Νοέμβριος 11, 2007 αφου και στα δυο χρειαζονται αντιστασεις, οι αντιστασεις δεν εχουν + και -,οπως και να τις βαλεις το ιδιο ειναι Link to comment Share on other sites More sharing options...
yiancar Νοέμβριος 16, 2007 Author #6 Κοινοποίηση Νοέμβριος 16, 2007 Παιδιά το mod πέτυχε τελικά , όμως έχω άλλο πρόβλημα , με τον καταραμένο τον e6600 προσπαθώ να τον νάρο 4ghz κάνει το μισό load τον windows και μετά restart , αυτός φταίει η το mobo? Link to comment Share on other sites More sharing options...
eleven Νοέμβριος 16, 2007 #7 Κοινοποίηση Νοέμβριος 16, 2007 Δώσε περισότερες πληροφορίες (Vcore,Vmem,ktl,ktl,καθώς και στοιχεία για τις μνήμες και σε τι ρυθμιίσεις τρέχουν) για να μπορέσει κάποιος να σε βοηθήσει Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.