Jump to content

Basketball (Flash Game) EPIC ΚΑΨΙΜΟ.

tragikos

Recommended Posts

• Replies 201
  • Created
  • Last Reply
  mariosdeme έγραψε:
Μόλις έφαγα blue screen σαν έπαιζα αυτό το παιχνίδι, έλεος τι θα δούμε άλλο:fist:

Τι ορθος και πριμε ..ολα μουφα μπροστα το απολυτο εργαλείο για ελενχο σταθερότητας...Basketball stress test

:p:clap::agree:

MUL έγραψε:
Τι ορθος και πριμε ..ολα μουφα μπροστα το απολυτο εργαλείο για ελενχο σταθερότητας...Basketball stress test

:p:clap::agree:

το κακό είναι ότι εκείνη την συγκεκριμένη στιγμή όλα τα είχα στο default:wall:

greekfragma έγραψε:
εκτός από τον εγκέφαλό σου?:hehe:

παρακαλώ τους moderators να βάλουν μια τάξη:hehe:

Aυτός είναι πάντα o/c :hehe:

και εγώ είχα χαρεί όταν συνειδητοποίησα ότι ήμουν πρώτος...μετά κατάλαβα οτι ήμουν σε λάθος γκρούπ...:p

πήγαινε σε αυτό: TheLab.gr

Είπα να δώσω ένα κίνητρο στον goku_dbz να ξανά αρχίσει αλλά μου την γλύτωσε :devil:

212.40

εγώ αρρώστησα και το παράτησα:hehe: σας προτείνω να κάνετε το ίδιο πριν σπάσετε πληκτρολόγια οθόνες ή βαρεθείτε να γράφετε μπινελίκια στο msn:rofl:

Καλά ρε σείς...πώς πετυχαίνετε τέτοια σκόρ?

Τόσο κουλός είμαι πιά?:confused:

SirGeorge έγραψε:
καλα 121 ατομα online μονο από το thelab πάτε καλα??? lol

Πολλές συμμετοχές μάλλον είναι εικονικές από το πρόγραμμα.

Όχι τα online άτομα είναι γενικά, όχι μόνο στο συγκεκριμένο room. Το παιχνίδι αυτό είναι για ώρες "δουλειάς", αλλά πλάκωσε δουλειά και δεν έχω χρόνο για "δουλειά" :to_pick_ones_nose3:

greekfragma έγραψε:
εγώ αρρώστησα και το παράτησα:hehe: σας προτείνω να κάνετε το ίδιο πριν σπάσετε πληκτρολόγια οθόνες ή βαρεθείτε να γράφετε μπινελίκια στο msn:rofl:

δύσκολο άθλημα ε??:happy2:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.