Hurricane38 Δημοσιεύτηκε Μάϊος 13, 2010 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάϊος 13, 2010 Παιδες Ελληνων χαιρετω σαςΕχω εναν ι7 920 ακλοκαριστο, μητρικη Foxconn flaming blade GTIκαι ψυκτρα scythe mugen 2Xρησιμοποιω το Real tempMε θερμοκρασια δωματιου 25-28 βαθμουςπαιρνω τις εξης θερμοκρασιες (idle) 40-39-39-33Η παστα που χρησιμοποιησα ειναι artic silver 5Οι θερμοκρασιες αυτεs ειναι ψηλες η νορμαλ?Μηπως πρεπει να αλλαξω ξανα παστα και επανατοποθετηση?Η να το βαψω μπλε και να το φουνταρω στη θαλασσα?Υ.ΓΠεριμενα περισσοτερα απο τους Γιαπωνεζους:no::no: Link to comment Share on other sites More sharing options...
ARMAGEDDON Μάϊος 13, 2010 #2 Κοινοποίηση Μάϊος 13, 2010 είναι σε stock συχνότητες με HT on και σε idle ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hurricane38 Μάϊος 13, 2010 Author #3 Κοινοποίηση Μάϊος 13, 2010 ναι στοκ δεν εχει κλοκαρει ποτεκαι το ΗΤ on!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
foniki_mpekatsa Μάϊος 13, 2010 #4 Κοινοποίηση Μάϊος 13, 2010 Αν εχεις κουτακι με καλο airflow 33-38 ειναι νορμαλ για idle. Βλεπω ομως μεγαλες αποκλησεις στους πυρηνες,μαλλον δεν εχεις σφυξει καλα καμια βιδα η δεν εχεις απλωσει καλα τη παστουλα,δεν ειναι βεβαια κατι το ανησυχητικο.Μην φοβασε που ανεβηκαν τωρα τελευταια τα temps,οσο καλοκαιριαζει θα ανεβενουν. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ARMAGEDDON Μάϊος 13, 2010 #5 Κοινοποίηση Μάϊος 13, 2010 σε full load τι θερμοκρασίες έχεις ? editγαιτί όπως το κόβω τώρα σύμφωνα με το everest στο κέντρο της cpu σου πρέπει να έχεις 30 εως 34 με τις τιμές που δίνεις γιατί εγώ που τον έχω o/c στα 4 με ht off έχω 48,47,47,45 και το everest και το easy tune λένε 42c (σε idle) και σε θερμοκρασία δωματίου 30c Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hurricane38 Μάϊος 13, 2010 Author #6 Κοινοποίηση Μάϊος 13, 2010 62-62-59-53δεν εχω κουτακι πανω στο γραφειο μου τον εχω χυμα στημενο Link to comment Share on other sites More sharing options...
ARMAGEDDON Μάϊος 13, 2010 #7 Κοινοποίηση Μάϊος 13, 2010 για βάλε το everest και πειραματίσου λίγο ... όπως θα ανοίξει to everest θα πας computer-->sensor Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hurricane38 Μάϊος 13, 2010 Author #8 Κοινοποίηση Μάϊος 13, 2010 τα ιδια με το ρεαλ τεμπ δειχνει και το everestκοιτα να δεισ εγο μενω Λαμια κι εδω αυτες τιs μερεs εχει πολυ ζεστη χτυπαει 30 αρεςαλλα ετρεξα και το πριμε 95 για καμμια ωριτσακαι παιρνω 68-68-67-61Αν παιξω παιχνιδια μετα απο 2 ωρες παιχνιδιου παιρνω 42-43 βαθμους cpu temps Link to comment Share on other sites More sharing options...
ARMAGEDDON Μάϊος 13, 2010 #9 Κοινοποίηση Μάϊος 13, 2010 τα ιδια με το ρεαλ τεμπ δειχνει και το everestκοιτα να δεισ εγο μενω Λαμια κι εδω αυτες τιs μερεs εχει πολυ ζεστη χτυπαει 30 αρεςαλλα ετρεξα και το πριμε 95 για καμμια ωριτσακαι παιρνω 68-68-67-61Αν παιξω παιχνιδια μετα απο 2 ωρες παιχνιδιου παιρνω 42-43 βαθμους cpu tempsφυσιολογικές είναι οι θερμοκρασίες και εγώ τόσο έχω σε full load kai λίγο παραπάνω Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hurricane38 Μάϊος 13, 2010 Author #10 Κοινοποίηση Μάϊος 13, 2010 Αρα μιλαμε για ανοδο της θερμοκρασιας του περιβαλλοντος δλδ χεσε μεσαΕιχα μια zalman CPNS -9700 LED σε Q6600 αι με θερμοκρασια περιβαλλοντος 41 στη Λαμια επαιρνα 41 στη cpuΤελικα η Scythe mugen μηπως ειναι μαπα?Aσχετο..........μηπως ξερει κανεισ τιποτα για την Εnzotech?εχει μια το ε-σοπ αλλα ειναι φαρμακειο απο τιμη Link to comment Share on other sites More sharing options...
ManolisX Μάϊος 13, 2010 #11 Κοινοποίηση Μάϊος 13, 2010 Τα enzotech είναι Block του επεξεργαστη για υδροψυξη απ οτι ξερω.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
qbiefox Μάϊος 13, 2010 #12 Κοινοποίηση Μάϊος 13, 2010 Τα enzotech είναι Block του επεξεργαστη για υδροψυξη απ οτι ξερω..Υπαρχει και ψυκτρα enzotech. Για blow down ψυκτρα καλη ειναι, δεν πιανει ομως τις καλες tower. Επισης ειναι αρκετα ακριβη. Δεν αξιζει...Αρα μιλαμε για ανοδο της θερμοκρασιας του περιβαλλοντος δλδ χεσε μεσαΕιχα μια zalman CPNS -9700 LED σε Q6600 αι με θερμοκρασια περιβαλλοντος 41 στη Λαμια επαιρνα 41 στη cpuΤελικα η Scythe mugen μηπως ειναι μαπα?Aσχετο..........μηπως ξερει κανεισ τιποτα για την Εnzotech?εχει μια το ε-σοπ αλλα ειναι φαρμακειο απο τιμηΕιχες 41 βαθμους μεσα στο σπιτι? Πολυ δυσκολο... Αν εξω εχει 40, μεσα στο σπιτι εχει 30. Οποτε λογικοι οι 40 βαθμοι στο cpu. Επισης μην συγκρινεις θερμοκρασιες διαφορετικων μοντελων cpu. Δεν δειχνουν ολη τις "ιδιες" θερμοκρασιες (αν και γενικα ολοι οι intel ειναι πολυ κοντα στην πραγματικοτητα). Η mugen 2 παντως ειναι απο τις καλυτερες ψυκτρες. Πιο πιθανο ειναι ειτε να μην εχει πατησει καλα η ψυκτρα, ή να εχεις βαλει μεγαλη ποσοτητα παστας. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.