Jump to content

ATI 5870

alexcrx

Recommended Posts

σιγουρα δεν θα ειναι καλυτερη απο 2 vapor..και αμα εχεις και καλο airflow οπως το haf πχ που εχει ανεμιστηρα στο πλαι που πιανει και τις 2 καρτες δεν θα εχεις τοσο μεγαλο προβλημα

• Replies 85
  • Created
  • Last Reply
σκεψου οτι ειναι 2 πυρηνες σε 1 pcb με τις μνημες κλπ.. σχεδον η ιδια ψυξη θα πρεπει να μεταφερει το 2πλασιο σχεδον θερμικο φορτιο..

Nope,

Η 5970 εχει τελειως διαφορετικης αποδοσης ψυκτικο συστημα. Δεν ισχυουν αυτα.

Με βλεπω για μια 5870 βαπορ-ξ και αργοτερα βλεπουμε για δευτερη

Παντως διαβασα κατι που με ξενερωσε

Οτι καλο το βαπορ-ξ για την καρτα αλλα κακο για το κουτι γιατι πεταει τον ζεστο αερα μεσα στο κουτι

Ισχυει κατι τετοιο??????

Εσεις με την βαπορ-ξ τι λετε?????

Πεταει ζεστη μεσα στο κουτι???????????????

Εχω ενα aerocool midi αλλα του εχω κοψει με dremel τις κυψελες που εχει μπροστα απο τα fans και υπαρχει πολυ καλο airflow + τα καλωδια ειναι μαζεμενα σωστα,δεν εμποδιζουν το airflow

Παντως εντελως φιλικα μην τρελενεσαι τοσο για τις θερμοκρασιες δεν υπαρχει λογος:)

Δεν ειναι φτιαγμενες απο παγο οι καρτες για να λιωσουν!

Οποια 5870 και να παρεις θα μεινεις ικανοποιημενος τοσο απο θορυβο οσο και απο θερμοκρασιες (για καρτα που εχει τετοιες επιδοσεις η 5870 ειναι πολυ κρυα και αθορυβη!)

Δεν εχει καμια σχεση σε θερμοκρασιες-θορυβο συγκριτικα με την 4870χ2 που ειχες...

9000+ rpm???????????

Honda εχεις??????????

Ρε φιλαρακι το ξερω οτι οι 5870 δεν εχουν καμια σχεση με τις 4870 απλα θελω να παρω την πιο δροσερη γιατι ειχα παθει χοντρη νηλα και μου κολλαγε ολο το pc απο την ζεστη της 4870x2 και ειχα και το cosmos που ειναι ολοκληρο ψυγειο με 37 ανεμιστηρες

9000+ rpm???????????

Honda εχεις??????????

Ρε φιλαρακι το ξερω οτι οι 5870 δεν εχουν καμια σχεση με τις 4870 απλα θελω να παρω την πιο δροσερη γιατι ειχα παθει χοντρη νηλα και μου κολλαγε ολο το pc απο την ζεστη της 4870x2 και ειχα και το cosmos που ειναι ολοκληρο ψυγειο με 37 ανεμιστηρες

Ναι honda εχω :p!

Τεσπα δεν προκυτε να παθεις καμια νηλα...Πιστευω θα μεινεις ικανοποιημενος οποια και να παρεις..Σου λεω ξεχασε τη την 4870χ2 δεν εχουν καμια σχεση...Προσωπικα θα προτεινα την πιο φθηνη υλοποιηση dual slot, γιατι η Vapor-x που λες μπορει να ειναι λιγο πιο κρυα αλλα βγαζει ολοι τη ζεστη μεσα στο κουτι!

Αμα εχει ομως καλο airflow δεν εχει προβλημα,και νομιζω η vipor-x ειναι η καλυτερη λυση με βαση αποδοση/κοστος...

Ενιγουεϊ, εγω προτεινω vipor-x ή οποιαδηποτε που να μην ξεπερναει ομως τα 450Ε...

Εγω man (γιατι δεν εκανα συγκεκριμενη προταση) σου προτεινω την υλοποιηση της sapphire απο τα multirama που την εχει σε super τιμη http://www.multirama.gr/products/product?pid=0425545&catid=020300 !!

Mε 350 ευρω (που ειναι super τιμη για αυτη τη καρτα) ξεμπερδεψες!

350Ε..wow..

Αλλα εγω εξακολουθω να προτεινω την vApor-x,γιατι ο alexcrx ζηταει την πιο δροσερη 5870, η οποια κατα την γνωμη μου ειναι η varpor..Παντως,αυτος ξερει το ακριβως θελει και ποσα θελει να δωσει..

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.