Jump to content

Tι τρεχει με το eshop?

sebastian

Recommended Posts

Παιδια με τόσα μαγαζιά στο χώρο δεν τα γράφω γιατί δεν φτάνει ο χώρος είναι πλέον βαρετο να ψωνίζεις από e-shop

πανε αυτά, η εμπιστοσυνη του κόσμου έχει πέσει στο 0. εδω στο κωτσοβολο πας, το παιρνεις με 10000 δοσεις και ρωτάς και αν εχει και εγγυηση 10 χρονια....

Τερμα πια τα κοροιδα....

Απο internet αγοραζω μόνο πρωτότυπα προϊόντα η που δεν τα βρισκω εξω....

Και υποστηρίξτε τους μικρούς γιατί χανόμαστε σαν χώρα.

εδω τώρα άνοιξε και άλλο το get it now.......:hang2::hang2::hang2::hang2:

σε λίγο κομπιουτερ θα μπουν και στα ψαραδικα

Για αυτό όλοι ας αγοράζουμε απο έξω και από τα μικρα μαγαζιά, να φανε λίγο στη μαπα γιατι στο σκρουτζ έχουν κάνει καρτελ....

Γνώμη που συμμεριζονται πολλοί

Δεν είμαι αυτός που θα κρίνει το τι αξίζει σε ένα μαγαζί αλλά μην νομίζεται ότι αλυσίδες όπως το e-shop με τέτοια πελατία κλείνουν από την μια μερα στην άλλη. Δεν είναι μαγαζάκια τις γειτονιάς. Μπορεί να υπάρχει μικρή ποικιλία αλλά οι τιμές είναι και πάλι ανταγωνιστικές και τόσα χρόνια σίγουρα έχει δημιουργήσει ένα αρκετά μεγάλο κεφάλαιο και έχει κάνει σωστές επενδύσεις αυξάνοντας τα καταστήματά του, κάτι που θα το βοηθήσει παρα πολυ σε αυτους τους δύσκολους οικονομικά καιρούς.

ισα ίσα οι αλυσίδες είναι που βαράνε κανόνια και μαζί αφήνουν απλήρωτους τους πάντες.

τα μαγαζάκια είναι τίμια τουλάχιστον

Θυμάστε τι εγινε με το e-direct..

eleos valte ligo mualo

Νομίζω είναι κατανοητό ότι και οι μεγάλες εταιρίες "βαράνε κανόνια" όπως λέτε αλλά μην ξεχνάτε τα συμφέροντα που κρίβονται πίσω από τις προαναφερθήσες. Οταν ένας επιχειριματίας καταφέρνει δηλώνοντας πτώχευσει να μειώσει τις απώλεις και να αυξήσει τα έσοδα για μένα είναι καλός επιχειριματίας και δεν έχει να κάνει με την τμιότητα γιατί όλοι μας αν είμασταν στην θέση αυτή το ίδιο θα κάναμε και όλα τα άλλα είναι κουβέντα να γίνεται. Και όταν κλείνει μια επιχείρηση μπορεί να φταίει η αντίπαλη επιχείρηση, ή οι δηλώσεις του τύπου αγοράστε απο το εξωτερικό(μέγα λάθος αν θέλεις να στιρίξης την οικονομία της χώρας σου) και από τα μικρά μαγαζια τα οποία επι χρόνια κρατούσαν αδικαιολόγητα υψηλά τις τιμές και κατα έκλεψαν τον κόσμο. Τα μικρά και συνοικιακά μαγαζιά είναι ένας από του βασικούς λόγους(σίγουρα υπάρχουν κι άλλοι αλλά μην τα αγιοποοιούμε όλα) της οικονομικης κατάστασης που βρισκόμαστε σημερα. Δεν νομίζω ότι είναι πολλοί αυτοί που αγοράζουν από e-shop, πλαισιο, μεγάλα supermarket χωρίς απόδειξη, αντίθετα όμως στα μικρά μαγαζάκια και καφετέριες γίνεται χαμός.

stink, διαφωνώ καθέτως και οριζοντίως μαζί σου. Εν' ολίγοις λες :

1) Ο καλός επιχειρηματίας είναι αυτός που κερδίζει περισσότερα, ανεξάρτητα από τις πρακτικές που εφαρμόζει.

*2) Τα μικρά μαγαζάκια εξαφάνισαν τα μεγάλα, ενω ξέρουμε καλά ότι συμβαίνει το αντίθετο (zara, mediamarkt, ikea κ.τ.λ.).

3) Προτρέπεις να αγοράσουμε από την Ελλάδα για να στηρίξουμε τη χώρα μας, εις βάρος της τσέπης μας.

με τη διατύπωση που εχω κάνει εγω, εξακολουθείς να συμφωνείς με τα παραπάνω statements ;

*το 2 με επιφύλαξη για το αν κατάλαβα αυτό που λες.

Νομίζω ότι έγινε παρεξήγηση.

1) Ο καλός επιχειρηματίας είναι αυτός που κερδίζει περισσότερα (αν οι πρακτικές ειναι σώστες ή όχι δεν θα το κρίνω εγώ)

2) Κανένας δεν εξαφανίζει κανέναν. Απλά το αγοραστικό κοινό επιλέγει. Εγω λέω απλά ότι τα μικρά μαγαζάκια έχουν μεγάλο μερίδιο ευθύνης γαι την σημερινή οικονομική κατάσταση της χώρας μας.

3) Δεν θα προτείνω να αγοράζουμε από την Ελλάδα για να στηρίξουμε τη χώρα μας, εις βάρος της τσέπης μας απλά λέω τι συμβαίνει όταν επιλέγουμε το εξωτερικό.

Ο καλός επιχειρηματίας είναι αυτός που κερδίζει περισσότερα

Όπως και καλός καταναλωτής είναι αυτός που ξοδεύει για το ίδιο πράγμα λιγότερα...

Εγω λέω απλά ότι τα μικρά μαγαζάκια έχουν μεγάλο μερίδιο ευθύνης γαι την σημερινή οικονομική κατάσταση της χώρας μας.

Πολύ μεγαλύτερη όμως έχουν οι όμιλοι και οι αλυσίδες, γιατί όχι μόνο φοροδιαφεύγουν με πολύ μεγαλύτερα ποσά, αλλά έχουν αλλάξει και το εργασιακό προς το χειρότερο...

Δεν θα προτείνω να αγοράζουμε από την Ελλάδα για να στηρίξουμε τη χώρα μας, εις βάρος της τσέπης μας απλά λέω τι συμβαίνει όταν επιλέγουμε το εξωτερικό.

Προσωπικά είμαι υπέρ και των δυο... έχει πολλές παραμέτρους η αγορά ανάμεσα από το εξωτερικό και την Ελλάδα, δεν μπορείς να ψωνίζεις μόνο απ' έξω, αλλά σε πιάνουν και "κορόιδο" όταν ψωνίζεις μόνο από Ελλάδα...

Συμφωνώ με τα παραπάνω και θέλω να προσθέσω ότι το θέμα με τα μικρά μαγαζάκια δεν είναι τα ποσά, αλλά τά ποσοστά φοροδιαφυγής (δλδ το 100% των καταστημάτων φοροδιαφεύγουν και κρύβουν το 30% του τζίρου) τα οποιά αν τα αρθροισουμε στο σύνολο τους ίσως είναι πολύ μεγαλύτερα από όλες τις μεγάλες επιχειρησεις.

Αμα κλεισει το e-shop,με τα προιοντα που ειναι εντος εγγυησης(e-shop) αλλα δεν εχουν απο αντιπροσωπεια τι παιζει?

:rofl:το καλυτερο που ακουσα τον τελευταιο καιρο.μπας και τωρα που υπαρχει,μπορεις να διεκδικησεις rma εγγυηση μονο αμα σκασεις μυτη με ak 47

Συμφωνώ με τα παραπάνω και θέλω να προσθέσω ότι το θέμα με τα μικρά μαγαζάκια δεν είναι τα ποσά, αλλά τά ποσοστά φοροδιαφυγής (δλδ το 100% των καταστημάτων φοροδιαφεύγουν και κρύβουν το 30% του τζίρου) τα οποιά αν τα αρθροισουμε στο σύνολο τους ίσως είναι πολύ μεγαλύτερα από όλες τις μεγάλες επιχειρησεις.

τα "κανόνια" που βάρεσαν κάποιοι τα τελευταία 10 χρόνια - βλέπε one way, express, e-direct, microland, zachs κλπ και κόστισαν στο ελληνικό δημόσιο δεκάδες δις δρχ από φόρους που δεν πληρώθηκαν δεν βλέπω να σε ενοχλούν, αντ'αυτού κάθεσαι και βγάζεις αυθαίρετα κάποια νούμερα από το κεφάλι σου για τα μικρομάγαζα. Εδώ διάφοροι αλυσιδάρχες ανοίγανε μαγαζιά σαν σημαιάκια για να τσιμπάνε επιδοτήσεις εκατομμυρίων για νέες θέσεις εργασίας τα οποία μετά από μερικούς μήνες τα έκλειναν, και κάθεσαι και τους δικαιολογείς. Η μήπως νομίζεις ότι τα 8.400 άτομα που χρωστάνε 20 δισ ευρώ στο δημόσιο είναι τίποτα ιδιοκτήτες συνοικιακών μικρομάγαζων? Τεσπα η ουσία είναι ότι με αυτά που κάνουν διάφοροι μεγαλοεπιχειρηματίες του χώρου, ότι και αν κάνουν οι "μικροί" ψιλικατζίδικο θα ναι..

Δεν μπορώ να καταλάβω προς τι αυτή η επίθεση. Εύχομαι να είναι απλά ένα ξέσπασμα για την αγανάκτηση που έχουμε όλοι μας απέναντι σε όσους καταχράστηκαν τα χρήματά μας. Με βρήσκει απόλυτα σύμωνω το όλοι αυτοί που αναφέρεις είναι λαμόγια αλλά δεν μπορώ να δεχτώ ότι φταίνε μόνο αυτοί (έχουν ίσως το μεγαλύτερο μερίδιο ευθύνης), αλλά και όλοι εμείς και τα μικρά μαγαζάκια μέσα. Αυτό είπα και τίποτα παραπάνω. Εμείς σαν πολίτες-αγοραστικό κοινό τι έχουμε κάνει;

Φιλικά πάντα....

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.