sebastian Δημοσιεύτηκε Μάϊος 13, 2010 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάϊος 13, 2010 Παιδες βλεπω οτι εχει πεσει απο προιοντα. Παει για φουντο ?Ενω ειχε μεγαλη ποικιλια τωρα βλεπω οτι δεν εχει πολυ πραγμα........ξερει κανεις τιποτα παραπανω επι του θεματος ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
p_under Μάϊος 13, 2010 #2 Κοινοποίηση Μάϊος 13, 2010 λογο ελλειψης χρηματων γινεται αυτο κ επισης θα γινουν καποιες αυξησεις στις τιμες , οπως κ μειωσεις προσωπικου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
yanni Μάϊος 13, 2010 #3 Κοινοποίηση Μάϊος 13, 2010 Ίσως η περίοδος να μην είναι η κατάλληλη για να γεμίσουν τις αποθήκες τους. Ο κόσμος αυτή την περίοδο μπορεί να κοιτάει πως να εξοικονομήσει μερικά ευρό για διακοπές και όχι για κάποιο καινούριο κομμάτι hardware. Μπορεί πάλι να μην γεμίζουν τις αποθήκες τους μέχρι να δουν πως θα αντιδράσει η αγορά με τα νέα μέτρα. Αν είναι να διαπιστώσεις ότι ο κόσμος ξαφνικά σταμάτησε να αγοράζει καλύτερα να το διαπιστώσεις με μισό άδεια αποθήκη, παρά γεμάτη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
STINK Μάϊος 13, 2010 #4 Κοινοποίηση Μάϊος 13, 2010 Από όσο ξέρω έχουν αλλάξει πολιτική και αντί να παίρνουν ποικιλία παίρνουν ποσότητα ώστε να έχουν καλύτερες τιμές. Αυτό ίσχυε πριν την έξτρα φορολόγηση και φαντάζομαι ότι τώρα θα μειώθηκε κι άλλο η ποικιλία. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaco Μάϊος 13, 2010 #5 Κοινοποίηση Μάϊος 13, 2010 Παιδιά με την κρίση και με 23% ΦΠΑ και 25% σε λίγο καιρό, θα πέσουν όλες οι πωλήσεις ηλεκτρονικών... μιλάμε ο φόρος είναι επιπλέον το 1/4 της προ φόρου τιμής, ποιος θα το πληρώνει χωρίς 23η και 25η σκέψη...? Είναι πολύ ψηλό και όσο μεγαλώνει το κόστος, γίνεται ακόμα μεγαλύτερο...Μου έλεγε ένας φίλος (δεν έχω πάει εδώ και καιρό ο ίδιος), πήγε στο Πλαίσιο στην Βουλιαγμένης ένα απόγευμα και ήταν απλά άδειο... nobody there... Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirGeorge Μάϊος 13, 2010 #6 Κοινοποίηση Μάϊος 13, 2010 κρίμα πάντως πλέον δεν βρίσκω καθόλου αυτά που θέλω και δεν ξέρω και που αλλού να τα βρω!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaco Μάϊος 14, 2010 #7 Κοινοποίηση Μάϊος 14, 2010 e-bay + paypal Link to comment Share on other sites More sharing options...
sebastian Μάϊος 14, 2010 Author #8 Κοινοποίηση Μάϊος 14, 2010 Να αγοραζουμε απο το Ελλαντα, να βοηθαμε τους αρμεχτες μας Link to comment Share on other sites More sharing options...
cybernaut Μάϊος 17, 2010 #9 Κοινοποίηση Μάϊος 17, 2010 εκανα μια παραγγελία , δυσκολευτηκα πολυ να βρω μερικα κομματια απο αυτα που ηθελα, (ψυκτρες,μνημες) ουτε 12 ανεμηστηρακια δεν ειχαν ! αλλα οι τιμες σταθερα καλες Link to comment Share on other sites More sharing options...
linkin1416003418 Μάϊος 19, 2010 #10 Κοινοποίηση Μάϊος 19, 2010 Δειτε τις παιζει με τις καρτες γραφικων...πλεον εχουν ελαχιστες... Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirGeorge Μάϊος 19, 2010 #11 Κοινοποίηση Μάϊος 19, 2010 Εγώ σαν επαγγελματίας μέσα από αυτή την τεράστια μείωση ποικιλίας αντιμετωπίζω πρόβλημα στην δουλειά μου. Ebay κτλ δυστυχώς δεν παίζουν γιατί χρειάζομαι εγγύηση και γρήγορες και άμεσες διαδικασίες(στην πώληση) με βλέπω άμα θέλω κάτι να ψάχνομαι στο skroutz. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ArisG Μάϊος 19, 2010 #12 Κοινοποίηση Μάϊος 19, 2010 Από όσο ξέρω έχουν αλλάξει πολιτική και αντί να παίρνουν ποικιλία παίρνουν ποσότητα ώστε να έχουν καλύτερες τιμές. Αυτό ίσχυε πριν την έξτρα φορολόγηση και φαντάζομαι ότι τώρα θα μειώθηκε κι άλλο η ποικιλία.Και τί τους πειράζει να έχουν και ποικιλία σε τιμές κανονικές? Εδώ και το πιο μικρό μαγαζάκι έχει στο site του όλο τον κατάλογο από κάθε αντιπροσωπεία που υπάρχει στην Ελλάδα. Ποιος στοκάρει πιά? Όλοι μηδέν αποθήκη έχουν. Εκτός αν το eshop κάνει μόνο παραεισαγωγές και δεν συνεργάζεται με τις εδώ αντιπροσωπείες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaco Μάϊος 19, 2010 #13 Κοινοποίηση Μάϊος 19, 2010 Εκτός αν το eshop κάνει μόνο παραεισαγωγές και δεν συνεργάζεται με τις εδώ αντιπροσωπείες.Αυτό το κάνει σίγουρα, το ξέρω λόγο της δουλειάς... πηγαίνει σε αντιπροσωπίες των Βαλκανίων και κάνει παρεισαγωγή... Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirGeorge Μάϊος 19, 2010 #14 Κοινοποίηση Μάϊος 19, 2010 Εαν μείνει έτσι πάντως τουλάχιστον απο μένα θα χάσουνε το 30-40% του τζίρου που κάνω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
oldhag Μάϊος 19, 2010 #15 Κοινοποίηση Μάϊος 19, 2010 τα λεγαμε ολοι για το συγκεκριμενο καταστημα εδω και καιρο.τελικα στη ζωη παιρνει ο καθενας οτι του αξιζει.το μονο που με θλιβει ειναι για τους υπαλληλους που θα βρεθουν στη γυρα Link to comment Share on other sites More sharing options...
grayden Μάϊος 20, 2010 #16 Κοινοποίηση Μάϊος 20, 2010 τα λεγαμε ολοι για το συγκεκριμενο καταστημα εδω και καιρο.τελικα στη ζωη παιρνει ο καθενας οτι του αξιζει.το μονο που με θλιβει ειναι για τους υπαλληλους που θα βρεθουν στη γυραΕγώ το μόνο που θυμάμαι να λένε είναι ότι κλείνει όπου να 'ναι, βέβαια χρόνια μετά ακόμα υπάρχει...Όπως αναφέρθηκε και παραπάνω λόγω έλλειψης ρευστού υπάρχει αυτή η κρυάδα στην αγορά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
STINK Μάϊος 20, 2010 #17 Κοινοποίηση Μάϊος 20, 2010 Δεν είμαι αυτός που θα κρίνει το τι αξίζει σε ένα μαγαζί αλλά μην νομίζεται ότι αλυσίδες όπως το e-shop με τέτοια πελατία κλείνουν από την μια μερα στην άλλη. Δεν είναι μαγαζάκια τις γειτονιάς. Μπορεί να υπάρχει μικρή ποικιλία αλλά οι τιμές είναι και πάλι ανταγωνιστικές και τόσα χρόνια σίγουρα έχει δημιουργήσει ένα αρκετά μεγάλο κεφάλαιο και έχει κάνει σωστές επενδύσεις αυξάνοντας τα καταστήματά του, κάτι που θα το βοηθήσει παρα πολυ σε αυτους τους δύσκολους οικονομικά καιρούς. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jiohkor3 Μάϊος 20, 2010 #18 Κοινοποίηση Μάϊος 20, 2010 Συμφωνώ με STINK και επίσης να διατυπώσω την άποψη μου ότι οι έλληνες κυρίωςεκφράζουμε την οικονομία στο νού μας ως χρόνο. Δηλαδή δεν έχω τώρα λεφτά για μια αγορά; Ε θα περιμένω να αγοράσω αυτό που θέλω ένα μήνα. Το ποσό και πάλι θα φύγει απο την τσέπη είτε τώρα είτε μετά.Και όταν κάνω την αγορά ή η τιμή του προιόντος θα έχει ανέβει γιατί το κατάστημα δεν θα έχει κάνει καλές πωλήσειςσε αυτήν την οικονομία ή η τιμή θα έχει πέσει οπότε το μαγαζί θα κάνει τζίρο λιγότερα.Άρα η οικονομία δεν θα έχει επωφεληθεί. Μόνο αν δεν αγοράσω κάτι υπάρχει πρόβλημα. Οπότε ίσως να μην κρίνουμεένα μαγαζί αν έχει μάθει να 'βλέπει' τους πελάτες του στον χρόνο.Φιλικά Link to comment Share on other sites More sharing options...
thanos21 Μάϊος 20, 2010 #19 Κοινοποίηση Μάϊος 20, 2010 οι δουλειες και η κινηση εχουνε μειωθει κατα πολυ και δεν ειναι λογικο ενα καταστημα να συνεχιζει να κανει εισαγωγες προιοντων , να τα πληρωνη και να περιμενει ποτε και ποιοσ θα τα αγοραση λαμβανοντας υποψιν το ποσο γρηγορα χανει την αξια του στη πρικειμενη περιπτωση τα εξαρτηματα Η.Υ. ???κατι που αρκετοι ελληνες αγνοουν ειναι το εξης : η σκεψη πλεον δεν ειναι αντε ασ το αγορασω τον επομενο μηνα που θα εχω χρηματα αλλα αν θα εχω δουλεια πλεον !!!!μαυρα χρονια ερχοντε !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
yanni Μάϊος 20, 2010 #20 Κοινοποίηση Μάϊος 20, 2010 Ε θα περιμένω να αγοράσω αυτό που θέλω ένα μήνα. Το ποσό και πάλι θα φύγει απο την τσέπη είτε τώρα είτε μετά.Αν για κάτι που θέλεις να αγοράσεις μπορείς να περιμένεις ένα μήνα, ίσως τελικά να μην σου είναι και τόσο απαραίτητο όπως νομίζεις. Σε ένα μήνα μπορεί τελικά να αλλάξεις γνώμη και να μην το αγοράσεις. Αντίθετα αν το είχες αγοράσει άμεσα ίσως να βρεθείς μετά από ένα μήνα με κάτι που τελικά δεν το χρειάζεσαι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.