Zenor Δημοσιεύτηκε Μάϊος 13, 2010 #1 Δημοσιεύτηκε Μάϊος 13, 2010 Καλησπέρα, έχω έναν SSD στον οποίο έχω εγκαταστήσει Windows 7 λειτουργικό. Χρησιμοποιώ το Acronis True Image 2010 για να κάνω clone τον ssd σε ένα από τα δύο partitions ενώς HD, αλλά δεν με αφήνει να επιλέξω ποιό partition, παρά μόνο λέει πως αν κάνω clone θα γίνει format σε όλα τα partitions του δίσκου. Καμιά ιδέα;
Zenor Μάϊος 13, 2010 Author #2 Μάϊος 13, 2010 Απ'ότι φαίνεται δεν γίνεται το clone να γίνει σε συγκεκριμένο partition, παρά μόνο να γίνει format σε όλα τα partitions.Μήπως υπάρχει άλλος τρόπος;
dpolal Μάϊος 13, 2010 #3 Μάϊος 13, 2010 Μάλλον επειδή προσπαθείς να φτιάξεις κλώνο ολόκληρου του primary ssd σε κάποιο secondary partition κάποιου άλλου δίσκου.Καλύτερα να φτιάξεις image του ssd στο partition που επέλεξες.(με επιφύλαξη τα παραπάνω)
papatsonis Μάϊος 13, 2010 #5 Μάϊος 13, 2010 Καλησπέρα, έχω έναν SSD στον οποίο έχω εγκαταστήσει Windows 7 λειτουργικό.Χρησιμοποιώ το Acronis True Image 2010 για να κάνω clone τον ssd σε ένα από τα δύο partitions ενώς HD, αλλά δεν με αφήνει να επιλέξω ποιό partition, παρά μόνο λέει πως αν κάνω clone θα γίνει format σε όλα τα partitions του δίσκου. Καμιά ιδέα; αν και καθυστερημενα :/ , προφανως και σου ζηταει να σβησει ολο το δισκο... clone disk του ειπες, οχι partition., εχω καιρο να κανω backup/restore, αλλα με backup partition to image, και restore from image νομιζω το ειχα κανει
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.