Jump to content

Πρόβλημα με cloning σε partition άλλου δίσκου

Zenor

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Καλησπέρα, έχω έναν SSD στον οποίο έχω εγκαταστήσει Windows 7 λειτουργικό.

Χρησιμοποιώ το Acronis True Image 2010 για να κάνω clone τον ssd σε ένα από τα δύο partitions ενώς HD,

αλλά δεν με αφήνει να επιλέξω ποιό partition, παρά μόνο λέει πως αν κάνω clone θα γίνει format σε όλα τα partitions του δίσκου.

Καμιά ιδέα;

clone.th.jpg

Απ'ότι φαίνεται δεν γίνεται το clone να γίνει σε συγκεκριμένο partition, παρά μόνο να γίνει format σε όλα τα partitions.

Μήπως υπάρχει άλλος τρόπος;

Μάλλον επειδή προσπαθείς να φτιάξεις κλώνο ολόκληρου του primary ssd σε κάποιο secondary partition κάποιου άλλου δίσκου.

Καλύτερα να φτιάξεις image του ssd στο partition που επέλεξες.

(με επιφύλαξη τα παραπάνω)

Τελικά έφυγε format και πάμε από την αρχή...:rant:

Καλησπέρα, έχω έναν SSD στον οποίο έχω εγκαταστήσει Windows 7 λειτουργικό.

Χρησιμοποιώ το Acronis True Image 2010 για να κάνω clone τον ssd σε ένα από τα δύο partitions ενώς HD,

αλλά δεν με αφήνει να επιλέξω ποιό partition, παρά μόνο λέει πως αν κάνω clone θα γίνει format σε όλα τα partitions του δίσκου.

Καμιά ιδέα;

clone.th.jpg

αν και καθυστερημενα :/ , προφανως και σου ζηταει να σβησει ολο το δισκο... clone disk του ειπες, οχι partition., εχω καιρο να κανω backup/restore, αλλα με backup partition to image, και restore from image νομιζω το ειχα κανει

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.