Jump to content

Recommended Posts

Διατίθεται κανένας καλός σαμαρείτης να μου το αγοράσει βάζοντας 1 ευρώ και να του δώσω τον κωδικό από την Paysafe που έχει 1.09€; Σας παρακαλώ στείλτε μου μύνημα και τον κωδικό τον στέλνω εξαρχής.

Μετά από μια σπαζοκλαμπάνικη μέρα στη δουλειά αυτό το humble pack ήταν ό,τι έπρεπε.

Να ευχαριστήσω θερμά τον φιλαράκο μου τον [MENTION=30066]Johnny6RED[/MENTION] που μου χάρησε το Crysis 2 maximum edition key + Mirror's Edge key :D

Ευχαριστώ πολύ Γιαννη :) να σε πάντα καλά αδερφε

Άμα σε κάποιον περισσεύει το the sims 3 από το bundle, είμαι διαθέσιμος :-P

Sent from my Nexus 4 using Tapatalk 2

Παιδιά μια ερώτηση ακόμα, πήρα το bundle με 5$ , τα κλειδιά που είναι και για steam αλλα και για origin, εγώ ενεργοποίησα τα origin. Τα του steam μπορώ να τα χαρίσω ή ακυρώνονται ;;;;

(edited)
Παιδιά μια ερώτηση ακόμα, πήρα το bundle με 5$ , τα κλειδιά που είναι και για steam αλλα και για origin, εγώ ενεργοποίησα τα origin. Τα του steam μπορώ να τα χαρίσω ή ακυρώνονται ;;;;

Δεν ακυρώνονται. Εξακολουθεί να ισχύει ο περιορισμός ότι υποτίθεται ότι τα ενεργοποιείς όλα στον προσωπικό σου λογαριασμό, αλλά στην πράξη τα κάνεις ό,τι θες.

Κατά τα άλλα, με σχεδόν $5.5 εκ / 1.1 εκ. πωλήσεις ήδη νομίζω ότι πρέπει να είναι το πιο πετυχημένο bundle όλων των εποχών.

EDIT: PAY WITH CREDIT CARD?! Να μια ευχάριστη έκπληξη. Αν δεν απατώμαι, πρώτη φορά εμφανίζεται η επιλογή.

Έγινε επεξεργασία από acct

Να πω οτι αν θελει κανεις το Crysis 2 ας στειλει ενα πμ...

Οχι μονο τζαμπατζηδες... Δεκτες και ανταλλαγες με αλλα παιχνιδακια (που επισης δεν προκειται να παιξω αλλα θα αυγατιζουν/στολιζουν την e-peen/Steam συλλογη μου :p )

Χαρίζω κλειδιά STEAM για Dead Space, Mirror's Edge και Medal of Honor.

PM όποιος θέλει.. (μόνο σε ενεργά σχετικά και παλιά μέλη)

δεχόμεθα και ανταλλαγές :D

Humble Origin Bundle 2nd week additions:

dHgtwGC.png

μαλλον ηταν αρβυλα τελικα οι εξτρα προσθηκες;

και χωρις αυτες παντως δεν παυει να ηταν ενα εξαιρετικο bundle