Jump to content

XORO HRT 7600 DVB-T HD AVC/H.264 MPEG-4 HDMI ==> mini review

ARMAGEDDON

Recommended Posts

Σαν αποκωδικοποιητης μπορει να πει κανεις οτι ειναι best buy, λογω της ελαφρως καλυτερης κατασκευης απτον OP 5001 και της καλυτερης εμβελειας που εχει το τηλεκοντρολ του.. Σαν media player μακραν ο Op 5001 ειναι καλυτερος λογω υποστηριξης NTFS file system!

Τωρα σε σχεση με κατι αλλους δεκτες crypto, funai κλπ o xoro φαινεται λιγο καλυτερος σε συνολικες δυνατοτητες αλλα και value for money..

• Replies 86
  • Created
  • Last Reply

Καταρχας ευχαριστω για το review.

Nα κανω και γω μια δυο ερωτησεις που μου ηρθαν ...

Αφου δεν υποστηριζει ntfs, οταν κανετε record καποιο προγραμμα της tv και το αρχειο ξεπερασει τα 4 giga, πως συμπεριφερεται το μηχανημα;

Δημιουργει 2ο αρχειο ή απλα σταματαει το record;

Υπαρχει καποιος αποκωδικοποιητης με ενσωματομενο σκληρο δισκο, και γενικα καποιος "ολα σε ενα" χωρις προβληματα οπως κολληματα στο μενου, εμβελεια του τηλεκοντρολ ;

Ασχετως κοστους.

Aμα εχω 2 τηλεορασεις με τον συγκεκριμενο μπορω να εκπεμπω ψηφιακο σημα και στις 2?

Η λογικη λεει πως ναι, αλλα φανταζομαι οπως και με παλαιοτερους αποκωδικοποιητες μονο στην τηλεοραση που εχεις και την συσκευη θα μπορεις να αλλαζεις καναλια ενω η δευτερη θα αρκειται αυστηρα στο προγραμμα που προβαλλει η πρωτη. Αρα θα αναγκαστουμε να παρουμε μια συσκευη για εκαστη τηλεοραση. :/

O xoro μια χαρα ειναι εκτος αν θες να βλεπεις ταινιες HD με υψηλο bitrate και μεγαλο μεγεθος, για τοτε μονοδρομο αποτελει ο OP 5001 τα ειπαμε μην τα ξαναλεμε :p Μπορει εμενα να μου κατσε κακο κοντρολ στον 5001 και σιγα στο κατω κατω δεν ειναι τιποτα αυτο απλα πιανει στα 2 μετρα αντι για τα 5.. Αν ειναι και τοσο σημαντικο υπαρχουν κοντρολ στην αγορα που τα ρυθμιζεις να παιζουν σε οτι συσκευη θες

Φιλε μου σε ευχαριστω για την απαντηση. Δεν με απασχολει να τον κανω media player.

Το μονο που θελω ειναι να μπορει να κανει εγγραφη καποιο προγραμμα σαν βιντεο.

Το να μην πιανει το κοντρολ σε πανω απο 2 μετρα ομως ειναι σημαντικο και σιγουρα θα κατανταει εκνευριστικο. Τωρα να πας σε αφτερμαρκετ λυσεις σε κατι τοσο καινουριο οπως καταλαβαινεις ειναι κοροιδια. Επισης το να ψαχνεις πατεντες για να το ψυξεις με ανεμιστηρακια pc.

Παντως η ερωτηση δεν ηταν μονο για τα συγκεκριμενα 2 μοντελα, και "ποιο απο τα 2".

Γενικοτερα ρωτησα επειδη δεν εχω ασχοληθει και δεν ξερω καν τι θα πρεπει να κοιταμε απο χαρακτηριστικα σε τετοια αγορα ...

Βασικα αυτο με την ψυξη δεν ειναι αναγκαιο μην ειμαστε υπερβολικοι! Ο δεκτης εχει εγγυηση και δουλευει μια χαρα οπως δινεται.. Εγω τον τρεχω τοσο καιρο χωρις καμια προσθηκη μια χαρα.. Ο Xoro εχει πολυ καλο τηλεκοντρολ και γραφει σε USB δισκο ή stick αρκει να ειναι φορμαρισμενο σε FAT32 και φυσικα τα αρχεια που γραφει τα κανει split ανα 4 γιγα, αν το βαλεις μετα ομως να τα κανει αναπαραγωγη τα κανει κανονικοτατα δν χρειαζεται να τα ανοιγεις ενα ενα.

Αν κρινουμε γενικα απο τις τιμες που κινουνται οι high defition DVB-T δεκτες, ο Xoro ειναι best value for money!

• 2 weeks later...

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Οσοι έχουν το Xoro και πάνε να ψάξουν για τα κανάλια και έχουν κάνει την αναβάθμιση, στη χώρα να βάλουν Ρουμανία και ΟΧΙ Ελλάδα για να βρούν τα κανάλια της digea και τα απλά της ert και όταν τελειώσει και δεν έχετε ήχο κλείστε τον από το power και ξανά ανοίξτε τον .

Εννοει τα σπορ+, πρισμα+, σινε+ και ΡΙΚ τα οποια εξεπεμπαν σε MPEG2 κωδικοποιηση και μαλλον εξακολουθουν να εκπεμπουν σε εκεινη την κωδικοποιηση καθως ειναι καπως πιξελιασμενα σε πολυπλοκες σκηνες..

Γραφει τα καναλια της digea ΚΑΙ τα καναλια της ερτ.. Και σωστο ειναι αυτο που λεει, για καποιο λογο που δεν καταλαβαινω και σε εμενα βαζωντας ελλαδα δεν βρηκε ΤΙΠΟΤΑ!!!:-O

Προσπαθησα 3 φορες ματαια.. Και τελος εβααλα ρουμανια... Και βρηκε 11 καναλια (τα 7 της digea και τα 4 της ερτ)

Ok τώρα βγάζει νόημα, ειδικά όταν άλλοι όπως ο Αποστόλης πιο πάνω δεν έχουν κάποιο πρόβλημα. Απλά δεν τον έχουμε αγοράσει όλοι ώστε να μπορούμε να το δοκιμάσουμε.

Αναφέρω απλά ότι από την περιοχή μου με την αναβάθμιση και χωρίς να αλλάξω τίποτα στα settings πιάνω τα πάντα παρόλα αυτά με το ίδιο μηχάνημα στην περιοχή του Π.Φαλήρου

έκανα την προαναφερόμενη αλλαγή για να πιάσω.:dots:

κατά τα άλλα το σήμα για αρχή καλά πάει...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.