gbak Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 29, 2004 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 29, 2004 ρε παιδια .. μια ερωτηση? εχω ενα τροφοδοτικο chieftec 360w αλλα μου φενεται λιγο μικρο..καθως εχω φορτωσει αρκετα την μητρικη cdr/cdrom/dvd/r-dvd-rom και ολα τα υπολοιπα... εχω καταληξει στην αγορα ενος Antec True power 480w αξιζει τα λεφτα αυτη η αναβαθμιση?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Suedehead Ιανουάριος 29, 2004 #2 Κοινοποίηση Ιανουάριος 29, 2004 το συστημα σου ειναι σχετικα φορτωμενο, απο ηλεκτρικες τασεις πως εισαι; Link to comment Share on other sites More sharing options...
RootX Ιανουάριος 29, 2004 #3 Κοινοποίηση Ιανουάριος 29, 2004 Αν έχεις προβλήματα (κολλήματα, ανεξήγητα restarts) τα οποία λύνονται με την αφαίρεση κάποιων συσκευών από το σύστημά σου, τότε ναι.... χρειάζεσαι τροφοδοτικό. Αν οι λόγοι είναι ψυχολογικοί, να έχεις δηλαδή περισσότερη ισχύ από όση χρειάζεσαι, και σε παίρνει οικονομικά χωρίς να στερήσεις κάτι άλλο από το σύστημά σου, τότε πάλι ναι.... Αν δεν έχεις προβλήματα ούτε ψυχολογικά , τότε όχι.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
gbak Ιανουάριος 29, 2004 Author #4 Κοινοποίηση Ιανουάριος 29, 2004 δεν εχω μετρησει τιποτα μοnο μια μετρηση εχω κανει σε site που σου μετραει συνολικα τα watt και μου βγηκε 420w Link to comment Share on other sites More sharing options...
aristos87 Ιανουάριος 29, 2004 #5 Κοινοποίηση Ιανουάριος 29, 2004 Τι σιτε ειναια αυτο? Για δώσε link Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zarras Ιανουάριος 29, 2004 #6 Κοινοποίηση Ιανουάριος 29, 2004 τι αλλο εχεις πανω εκτος απο τα cdια?αν μπορεις μετρα τις τασεις με πολυμετρο (sto molex) se κατασταση Loadγια να δεις τι παιζει. στην χειροτερη χρησιμοποιησε καποιο Monitor των win.πιστευω οτι με το 360 θα εισαι στο οριο σε φαση load, αλλα αν δεν δεις τιμες για να το επιβεβαιωσεις, μη βιαστεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gbak Ιανουάριος 29, 2004 Author #7 Κοινοποίηση Ιανουάριος 29, 2004 καποια ψιλοκολληματακια τραβαω σε κανα game και εχω ακουσει οτι η ati τραβαει αρκετα apo restarts οχι τιποτα.. μια μπλε οθονη μου σκασε καποια στιγμη αλλα δεν το ξαναεκανε..δεν ξερω ειμαι σε διλλημα να το παρω?? η να μην το παρω Link to comment Share on other sites More sharing options...
gbak Ιανουάριος 29, 2004 Author #8 Κοινοποίηση Ιανουάριος 29, 2004 http://www.jscustompcs.com/power_supply/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grace Ιανουάριος 29, 2004 #9 Κοινοποίηση Ιανουάριος 29, 2004 Αρχική απάντηση από gbak [Σήμερα, στις και 14:24] δεν εχω μετρησει τιποτα μοnο μια μετρηση εχω κανει σε site που σου μετραει συνολικα τα watt και μου βγηκε 420w Αυτό το site μετράει την 'ελάχιστη' απαιτούμενη ισχύ για τα ΑΘΛΙΑ no-name τροφοδοτικά που το ΙΔΙΟ πουλάει.Αν στο έβγαλε 420w και το δικό σου είναι ένα αξιοπρεπές 360w, που είναι, είσαι καλυμμένος.....το δικό μου στη δουλειά το βγάζει 650w+ και δουλεύει με ένα 430w Enermax.Κατά την γνώμη μου, δεν σου χρειάζεται ακόμα. Αν πάρεις καμία κάρτα γραφικών ή επεξεργαστή που να ζητάει πολύ δύναμη, τότε να το σκεφτείς και μόνο.Εdit : Mάλλον, αν κάνεις overclocking σε σημείο που να ζητούν πολύ δύναμη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ligm3nos Φεβρουάριος 8, 2004 #10 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 8, 2004 Eγω παντος θα σου προτινα να παρεις ενα enermax ειναι τα καλητερα, οσο για το site ειναι εντελως αχπηστο αφου αν τα προσθεσεις ολα μονος σου σου βγαινουν λιγοτερα watt Link to comment Share on other sites More sharing options...
panigrc Φεβρουάριος 8, 2004 #11 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 8, 2004 Και εγώ έκανα το τεστ και το site μου λέει πως θα έπρεπε να είχα 305 βαττ τροφοδοτικό ! Εγώ όμως έχω 250 και πάει μια χαρά, η μόνη παρατήρηση είναι ότι βγάζει ζεστό αέρα τίποτα άλλο ! Και δεν είναι και κάποιας γνωστής μάρκας (evercool είναι, μαζί με το κουτί το πήρα) ούτε κολλήματα ούτε τίποτα ! Εγώ πιστεύω ότι το κάνει για να πουλάει τροφοδοτικά Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.