Jump to content

αξιζει το gpu acceleration???

bi171184

Recommended Posts

καλησπερα!διαβασα προσφατα ενα αρθρο σχετικα με το gpu acceleration που προσφερει ο media player classic homecinema στα αρχεια .mkv και ειπα να το δοκιμασω..επειδη εχω καπως μεγαλη οθονη και την χρησιμοποιω καθημερινα για αναπαραγωγη αρχειων βιντεο(σειρες,ταινιες,anime),εχω καθιερωσει κ εγω αυτο το προτυπο αρχειου. σχεδον παντοτε χρησιμοποιω το bsplayer,μολονοτι εχω κ αλλα προγραμματα εγκατεστημενα στο συστημα μου(vlc player,powerdvd 10,divx plus player). χθες δοκιμασα τον εν λογω player και πραγματι μετα απο καποιες ρυθμισεις(shaders),το αποτελεσμα ηταν σαφως καλυτερο απο τον αντιστοιχο Βsplayer που χρησιμοποιω καιρο τωρα...

η απορια μου ειναι η εξης:συμφωνα με το συστημα της υπογραφης μου,αξιζει να χρησιμοποιω τον εν λογω player σε καθημερινη βαση??ρωταω γιατι ναι μεν καλο το gpu acceleration,κατα την διαρκεια της αναπαραγωγης βιντεο ομως,η καρτα γραφικων δουλευει με core 400mhz,memory 900mhz,θερμοκρασια γυρω στους 51 βαθμους κελσιου και load 5% περιπου(σε idle κατασταση εχω 157 και 300Mhz αντιστοιχα).δεδομενου του οτι την καρτα γραφικων ουτος η αλλος την "πιεζω",αφου 2-3 παιχνιδακια τα παιζω την ημερα(1-2 ωρες συνολικα) μηπως καλο θα ηταν καλο να αποφυγω το gpu acceleration???ο επεξεργαστης "σπερνει" κυριολεκτικα και στην αντιστοιχη αναπαραγωγη βιντεο,εχω load περιπου 2-3% και θερμοκρασιες πυρηνα γυρω στους 39 βαθμους....

ξεχασα την υπογραφη μου!!!:dance3: εχω intel i7 920 OC(3.33ghz,turbo on) και καρτα γραφικων ati sapphire 5850.η οθονη μου ειναι samsung lcd-tv 23' 2333hd

Υποθέτω έχει να κάνει με την χρήση του εκάστοτε υπολογιστή. Στο σύστημά σου δεν φαίνεται να υπάρχει πλεονέκτημα, όπως ίσως και στα περισσότερα συστήματα που έχουν σύγχρονες κάρτες και επεξεργαστές.

αυτο σκεπτομαι κ εγω...ετσι κ αλλιως,τον υπολογιστη τον χρησιμοποιω καημερινα για παιχνιδια,ταινιες και καμια μετατροπη βιντεο που και που..λεω να κρατησω το πακετακι του media player με τις ρυθμισεις των shaders και να περασω απο πανω τον coreavc pro 2 που χρησιμοποιει πολυ-πυρηνους επεξεργαστες...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.