MadBrainiac Μάϊος 19, 2010 #21 Κοινοποίηση Μάϊος 19, 2010 το cooked ROM για WM 6.5 είναι αστέρι πάντως. Στην κυριολεξία είναι σαν να πήρες καινούριο κινητό. Έκανα το δικό μου το 16gb και ενα 8gb φίλου μου μέσω XP και όλα μια χαρά. Το καλό είναι οτι μπορείς να το tweakαρεις τα γραφικά και το UI και είναι άπιαστο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vamire Μάϊος 19, 2010 #22 Κοινοποίηση Μάϊος 19, 2010 αν δεν ειχε και αρκετα bug..Σε ποιο αναφέρεσαι; btw;Κάθεται γάντι το ελληνικό. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aligator21 Μάϊος 20, 2010 Author #23 Κοινοποίηση Μάϊος 20, 2010 Προχθές κατάφερα να ξεπεράσω τις φοβίες μου και τελικά πέρασα άλλη ROM. Σχεδόν καινούργιο έχει γίνει και πολύ πιο γρήγορο!!! :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
MadBrainiac Μάϊος 20, 2010 #24 Κοινοποίηση Μάϊος 20, 2010 UltraLite απο Modaco πέρασα και μόνταρα λίγο τα settings για τα γραφικά. αν δεν ειχε και αρκετα bug..Σε ποιο αναφέρεσαι; btw;Κάθεται γάντι το ελληνικό. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aligator21 Μάϊος 20, 2010 Author #25 Κοινοποίηση Μάϊος 20, 2010 UltraLite απο Modaco πέρασα και μόνταρα λίγο τα settings για τα γραφικά.Κανά link για να το κατεβάσουμε; Και ίσως κάποιες οδηγίες (εάν χρειάζονται) Link to comment Share on other sites More sharing options...
MadBrainiac Μάϊος 22, 2010 #26 Κοινοποίηση Μάϊος 22, 2010 Για τα ROM μπορείτε να βρείτε απο Modacoκαι για οδηγίες εγκατάστασης έχουν ενα πολυ καλό tutorial εδώ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.