Aligator21 Δημοσιεύτηκε Μάϊος 12, 2010 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάϊος 12, 2010 Σήμερα το πρωί πήρα ένα τηλέφωνο, εκ τότε αρνείται να κάνει οποιαδήποτε κλήση ή να δεχθεί κλήση. SMS δεν στέλνει.Το σήμα ορισμένες φορές εξαφανίζεται, αλλά ακόμα και όταν "δείχνει" να έχει full σήμα, δεν γίνεται τίποτα.Δοκίμασα πολλά Soft Reset, τίποτα!Δοκίμασα hard Reset, τίποτα!Δοκίμασα την κάρτα σε άλλη συσκευή και δουλεύει μια χαρά.Έχει κανείς καμιά ιδέα;;; Τι στο καλό;Υ.Γ. Η συσκευή είναι εκτός εγγύησης. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpavly Μάϊος 12, 2010 #2 Κοινοποίηση Μάϊος 12, 2010 Είχα ένα παρόμοιο πρόβλημα με το Diamond, στην αρχή άλλαξα κάρτα και έστρωσε παρά το ότι η κάρτα έπαιζε σε άλλα τηλέφωνα.Μετά δεν διάβαζε καν την κάρτα και το έστειλα πίσω με εγγύηση, όπου και άλλαξαν όλο το SIM module και μετά ΟΚ.Τώρα, αν είναι εκτός εγγύησης την έκατσες μάλλον.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aligator21 Μάϊος 12, 2010 Author #3 Κοινοποίηση Μάϊος 12, 2010 Σιχτίρια... όταν πάω σπίτι, θα δοκιμάσω μια άλλη SIM να δούμε τι θα κάνει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirDiman Μάϊος 12, 2010 #4 Κοινοποίηση Μάϊος 12, 2010 μπας και δεν κανει καλη επαφη μεσα?ενα κομματακι χαρτι ισως εκανε δουλεια Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aligator21 Μάϊος 12, 2010 Author #5 Κοινοποίηση Μάϊος 12, 2010 Μια χαρά πιάνει, αφού δείχνει πως έχει σήμα και μια στο τόσο εξαφανίζεται. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirDiman Μάϊος 12, 2010 #6 Κοινοποίηση Μάϊος 12, 2010 Δεν επηρεάζεται η ισχυης του σήματος με το αν κάθεται καλα, μονο το οτι δεν εχει καθόλου σημα όπως λες και εσύ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aligator21 Μάϊος 13, 2010 Author #7 Κοινοποίηση Μάϊος 13, 2010 Αν και δεν πρόκειται να με πιστέψετε, πρέπει να το πω!Μόλις γύρισα σπίτι, είπα να δοκιμάσω εάν δουλεύει! Προς έκπληξη μου δούλευε μια χαρά!!!!Λέω θα τρελαθώ...Σήμερα στην δουλειά, πάλι δεν δουλεύει! Δεν μπορώ να καταλάβω... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vamire Μάϊος 13, 2010 #8 Κοινοποίηση Μάϊος 13, 2010 Πανε το πισω μπαμ μπαμΤο κινητο ειναι respect :dance3: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aligator21 Μάϊος 14, 2010 Author #9 Κοινοποίηση Μάϊος 14, 2010 Είναι εκτός εγγύησης είπαμε και δεν ξέρω καν εάν έχει όντως πρόβλημα και εάν έχει πρόβλημα πόσο θα κοστίσει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aligator21 Μάϊος 14, 2010 Author #10 Κοινοποίηση Μάϊος 14, 2010 Problem solved!!!!Τελικά απενεργοποιώντας το 3G και αφήνοντας μόνο GSM έφτιαξε ως δια μαγείας!Μάλλον προβληματικό 3G δίκτυο στην περιοχή;; Ποιος ξέρει; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vamire Μάϊος 14, 2010 #11 Κοινοποίηση Μάϊος 14, 2010 Μπορεί να χρειαστεις τοτε αφου εισαι εκτος εγγύησης να αλλάξεις radio η ακόμα και ρομΤσεκαρε εδω.http://omniacs.net/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aligator21 Μάϊος 14, 2010 Author #12 Κοινοποίηση Μάϊος 14, 2010 Να σου πω την αλήθεια έχω μπει πολλές φορές στον πειρασμό να αλλάξω Rom, αλλά είμαι λίγο χέστης σε αυτά... φοβάμαι μην πάει κάτι στραβά! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gregorypeg1000 Μάϊος 14, 2010 #13 Κοινοποίηση Μάϊος 14, 2010 Άμα διαβάσεις προσεκτικά τις οδηγίες και έχεις σταθερό υπολογιστή(δηλαδή δεν θα σου βγάλει πρόβλημα κατά τη διάρκεια της εγκατάστασης,ακόμα καλύτερα άμα είναι λαπτοπ) δεν θα πάθει τίποτα.Έχω αλλάξει rom και radio πάνω από 5 φορές Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vamire Μάϊος 14, 2010 #14 Κοινοποίηση Μάϊος 14, 2010 Ετσι μια χαρα θα παει. αν θες να μη το κουράζεις με αλλαγες κατέβασε πρωτα σε emulator στο pc και μετα την περνάς οπως λενε στο omniacs. Κακα τα ψεματα αν δεν αλλάξεις 5-6 ρομ δεν θα μαθεις να το δουλεύεις οπως σε βολεύει. Εγω ξανα πέρασα πρόσφατα την μαμίσια τις vodafone 6.1 απο wm 6.5 το γιατι; Μου αρεσει το μενου το ομνια χαχα:dance3: Link to comment Share on other sites More sharing options...
MOS Μάϊος 14, 2010 #15 Κοινοποίηση Μάϊος 14, 2010 Και εδώ είναι ένα πολύ ωραίο site με πολλά πραγματάκια για το κινητό σου και όχι μόνο... Όπως και να το κάνεις είναι λίγο ριψοκίνδυνο, αλλά τι να κάνεις καμιά φορά λύνει πολλά προβλήματα ένα update....άμα έχει και UPS ακόμα καλύτερα αλλιώς σε λαπιτόπι !! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vamire Μάϊος 15, 2010 #16 Κοινοποίηση Μάϊος 15, 2010 Καλα δεν χρειάζεται ups 2 λεπτακια κρατάει η "επικίνδυνη" διαδικασία που και αν αποτύχει υπάρχει λύση αλλα σκας νομιζω δεν ειμαι σίγουρος για το ποσον 20ευρω. Καλο ειναι να κάνει αλλαγή ρομ μετα το μεσημέρι που δύσκολα να πέσει το ρεύμα εκτος αν βρέχει :dance3: Link to comment Share on other sites More sharing options...
MOS Μάϊος 15, 2010 #17 Κοινοποίηση Μάϊος 15, 2010 Καλα δεν χρειάζεται ups 2 λεπτακια κρατάει η "επικίνδυνη" διαδικασία που και αν αποτύχει υπάρχει λύση αλλα σκας νομιζω δεν ειμαι σίγουρος για το ποσον 20ευρω.Καλο ειναι να κάνει αλλαγή ρομ μετα το μεσημέρι που δύσκολα να πέσει το ρεύμα εκτος αν βρέχει :dance3: Αμα τύχει και δεν έχει εγγύηση σκας πολλά οχι 20 ευρά !! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vamire Μάϊος 15, 2010 #18 Κοινοποίηση Μάϊος 15, 2010 Με την αλλαγή της ρομ χάνεται αυτομάτως η εγγύηση Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aligator21 Μάϊος 17, 2010 Author #19 Κοινοποίηση Μάϊος 17, 2010 Λέω να το δοκιμάσω, εάν όχι σήμερα αύριο.Το κακό είναι πως θέλει Windows XP Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gregorypeg1000 Μάϊος 17, 2010 #20 Κοινοποίηση Μάϊος 17, 2010 κανε το με vmware.εγω ετσι το κανω Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.