XTCgr Αύγουστος 6, 2004 #101 Κοινοποίηση Αύγουστος 6, 2004 θα ερχόμουνα και εγώ εγκώμιο αλλά είμαι χαλκιδική, vdeseris, sisman έχετε να πείτε πολλά! lol Link to comment Share on other sites More sharing options...
xrist Αύγουστος 6, 2004 #102 Κοινοποίηση Αύγουστος 6, 2004 Σας ευχαριστω ολους για τις ευχες σας. Να ειστε ολοι καλα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
XTCgr Αύγουστος 6, 2004 #103 Κοινοποίηση Αύγουστος 6, 2004 χρόνια πολλά και απο εμένα (έστω και καθυστερημένα ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
enduracell Αύγουστος 7, 2004 #104 Κοινοποίηση Αύγουστος 7, 2004 Xρόνια πολλά xrist22 πολύχρονος και ότι επιθυμείς φυσικά :magic: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vagouridis Αύγουστος 7, 2004 #105 Κοινοποίηση Αύγουστος 7, 2004 Ενα εχω να πω το κωλοπαιδι που πηγε λετονια και οχι απλα δεν μας πηρε μαζι του αλλα δεν μας εφερε και κανα δωρακι απο εκει επανω ( χωραει χαλαρα σε μια βαλιτσα θα το πληρωσει ακριβα....) Βασιλη για το doom ελα να το δεις στον δικο μου υπολογιστη που το εχω αγορασμενο και εαν σου αρεσει παρε τον υπολογιστη μου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
XTCgr Αύγουστος 7, 2004 #106 Κοινοποίηση Αύγουστος 7, 2004 Αρχική απάντηση από Vagouridis Ενα εχω να πω το κωλοπαιδι που πηγε λετονια και οχι απλα δεν μας πηρε μαζι του αλλα δεν μας εφερε και κανα δωρακι απο εκει επανω ( χωραει χαλαρα σε μια βαλιτσα θα το πληρωσει ακριβα....) . εχμ..για ποιον χτυπάει η καμπάνα! τεσπα, με 12 μυρια δραχμές αγοράζουμε μια γκαρσονιέρα στο κέντρο της Ρίγα και καθαρίζουμε.... αντε κινητοποίησε την φαμίλια για εύρεση πόρων! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vagouridis Αύγουστος 9, 2004 #107 Κοινοποίηση Αύγουστος 9, 2004 Αρχική απάντηση από XTCgr εχμ..για ποιον χτυπάει η καμπάνα! τεσπα, με 12 μυρια δραχμές αγοράζουμε μια γκαρσονιέρα στο κέντρο της Ρίγα και καθαρίζουμε.... αντε κινητοποίησε την φαμίλια για εύρεση πόρων! Το προσπερναω και δεν δινω σημασια.Παιζακια τα λεμε την πιο αλλη παρασκευη καιρος να παει διακοπες και ο Νονος , να ειστε φρονιμοι οσο θα λειπω και να μου προσεχετε το αφεντικο και το προνσταρ μας. Link to comment Share on other sites More sharing options...
XTCgr Αύγουστος 9, 2004 #108 Κοινοποίηση Αύγουστος 9, 2004 καλά να περάσεις Πάρη! :flower: Link to comment Share on other sites More sharing options...
zyx Αύγουστος 10, 2004 #109 Κοινοποίηση Αύγουστος 10, 2004 τωρα που φευγη ο νονος θα πρεπει να προσεχουμε πιο πολυ μη μας την πεσουν οι "αλλοι":p Link to comment Share on other sites More sharing options...
enduracell Αύγουστος 10, 2004 #110 Κοινοποίηση Αύγουστος 10, 2004 Καλές διακοπές Νονέ και να προσέχεις Link to comment Share on other sites More sharing options...
DMylonas Σεπτέμβριος 3, 2004 #111 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 3, 2004 Πιστεύω ότι και σήμερα θα υπάρχει κόσμος για καφεδιά.... Το παρόν θα το δώσω και εγώ μαζί με μπόλικο υλικό για κουτσομπολιό...... Θα τα πούμε εκεί Link to comment Share on other sites More sharing options...
JiMk Σεπτέμβριος 3, 2004 #112 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 3, 2004 Ζηλεύουμε? Link to comment Share on other sites More sharing options...
antonisk7 Σεπτέμβριος 3, 2004 #113 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 3, 2004 Θα περάσω κι εγω μια βόλτα σήμερα από εγκώμιο, τα λέμε ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
eleven Σεπτέμβριος 3, 2004 #114 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 3, 2004 Ετσιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι αντε να μαζευομαστε σιγα σιγα Link to comment Share on other sites More sharing options...
enduracell Σεπτέμβριος 3, 2004 #115 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 3, 2004 Παιδιά όπως καταλαβαίνετε δε θα είναι ο Jimάκος μαζί μας σε αυτό τον καφέ οπότε μη περιμένετε να έχει επιτυχία... αλλά θα το αντέξουμε... Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Σεπτέμβριος 3, 2004 #116 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 3, 2004 Ε...μια φορα και εμεις να χαρουμε λιγάκι.....να δουμε μια ασπρη μερα βρε παιδί μου, πως το λενε !!!! :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJD Σεπτέμβριος 3, 2004 #117 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 3, 2004 Αρχική απάντηση από enduracellαλλά θα το αντέξουμε... κι εγώ απορώ το ίδιο για εμάς :cry: Link to comment Share on other sites More sharing options...
dfragos Σεπτέμβριος 3, 2004 #118 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 3, 2004 Αρχική απάντηση από DJD κι εγώ απορώ το ίδιο για εμάς :cry: χαχαχαχα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vagouridis Σεπτέμβριος 4, 2004 #119 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 4, 2004 Αρχική απάντηση από JiMk Ζηλεύουμε? Αλς σικιμι βουρντου βαρα Link to comment Share on other sites More sharing options...
DMylonas Σεπτέμβριος 4, 2004 #120 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 4, 2004 Παρακάτω μια paparazi φωτό από το χθεσινό meeting στην Θεσσαλονίκη.... Όποιος δεν επιθυμεί να φαίνετε η πλάτη του να μου το πεί να modάρω την φωτό Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.