DMylonas Αύγουστος 2, 2004 #81 Κοινοποίηση Αύγουστος 2, 2004 Σκεφτόμουνα τι να προτείνω στα άλλα παιδιά για DVD-R :P Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vagouridis Αύγουστος 2, 2004 #82 Κοινοποίηση Αύγουστος 2, 2004 Αρχική απάντηση από DMylonas Σκεφτόμουνα τι να προτείνω στα άλλα παιδιά για DVD-R :P Α δλδ πας να μου φας την πελατεια ακομα δεν ηρθες.....κατσε να μεριμνησω για αυτο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DMylonas Αύγουστος 2, 2004 #83 Κοινοποίηση Αύγουστος 2, 2004 Δεν πάω να φάω κανενός την πελατεία... Με ρωτάγανε αν είμαι ευχαριστημένος από το Nec και από που το πήρα σε black..... Έ να μην τους βοηθήσω??? Να μην τους πώ??? :innocent: Δεν είναι ανάγκη να με φοβάσε.... Εγώ κινούμε μόνο στην Περαία-Νέους Επιβάτες άντε και μέχρι Αγ. Τριάδα, το πολύ Μηχανιώνα.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chosen Αύγουστος 2, 2004 #84 Κοινοποίηση Αύγουστος 2, 2004 Αρχική απάντηση από DMylonasΔεν είναι ανάγκη να με φοβάσε.... Εγώ κινούμε μόνο στην Περαία-Νέους Επιβάτες άντε και μέχρι Αγ. Τριάδα, το πολύ Μηχανιώνα.... LOL Αμα σου πω τι μου θυμησε αυτη η φραση ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
DMylonas Αύγουστος 2, 2004 #85 Κοινοποίηση Αύγουστος 2, 2004 Έλα πες... αφού το κάναμε το OFF TOPIC!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chosen Αύγουστος 2, 2004 #86 Κοινοποίηση Αύγουστος 2, 2004 Αρχική απάντηση από DMylonas [Σήμερα, στις 11:32] Έλα πες... αφού το κάναμε το OFF TOPIC!!! "Δεν είναι ανάγκη να με φοβάσε.... Εγώ κινούμε μόνο στην Περαία-Νέους Επιβάτες άντε και μέχρι Αγ. Τριάδα, το πολύ Μηχανιώνα...." Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dagalidis Αύγουστος 2, 2004 #87 Κοινοποίηση Αύγουστος 2, 2004 :hehe: Αμάν βρε εκλεκτέ...... Δεν ξέρω πόσες φορές το έχω πεί ..... αλλά θα το πώ ακόμη μία..... Σας ζηλεύω..... Να δώ τελικά πότε θα μπορέσω και εγώ να έρθω στην Γενέτηρά μου ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ..... :inlove: Link to comment Share on other sites More sharing options...
DMylonas Αύγουστος 6, 2004 #88 Κοινοποίηση Αύγουστος 6, 2004 Chosen... σήμερα είναι η μεγάλη μέρα.... Θα φέρω και ενυσχήσεις Link to comment Share on other sites More sharing options...
xrist Αύγουστος 6, 2004 #89 Κοινοποίηση Αύγουστος 6, 2004 Μιας και τελειωσαν οι διακοπες θα ειμαι και γω εκει για δευτερη φορα. Μου αρεσε η παρεα σας και οπως με αντιμετωπισατε, παρα τη διαφορα της ηλικιας μου με πολλους απο σας. Σας παω Link to comment Share on other sites More sharing options...
paschalia Αύγουστος 6, 2004 #90 Κοινοποίηση Αύγουστος 6, 2004 An και ειμαι οφτοπικ ..πριν λιγο προσεξα (κατα την αποσυνδεση μου) οτι ο αποπανω μου εχει γενεθλια ! Χρονια πολλα Link to comment Share on other sites More sharing options...
fantacid Αύγουστος 6, 2004 #91 Κοινοποίηση Αύγουστος 6, 2004 Αρχική απάντηση από xrist22 Μιας και τελειωσαν οι διακοπες θα ειμαι και γω εκει για δευτερη φορα. Μου αρεσε η παρεα σας και οπως με αντιμετωπισατε, παρα τη διαφορα της ηλικιας μου με πολλους απο σας. Σας παω Βεβαια να ερθεις.......αν παρεις το ok απο τον πατερα σου!! :hehe::hehe: Χρονια πολλα χρηστο! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Georgesod Αύγουστος 6, 2004 #92 Κοινοποίηση Αύγουστος 6, 2004 Αρχική απάντηση από paschalia An και ειμαι οφτοπικ ..πριν λιγο προσεξα (κατα την αποσυνδεση μου) οτι ο αποπανω μου εχει γενεθλια ! Χρονια πολλα Χρόνια πολλά φίλε Link to comment Share on other sites More sharing options...
Georgesod Αύγουστος 6, 2004 #93 Κοινοποίηση Αύγουστος 6, 2004 Α και κάτι άλλο. Η σερβιτόρα στο εγκώμιο δεν μοιάζει πάρα πολύ με τη Μέγκ Ραιαν; Link to comment Share on other sites More sharing options...
DMylonas Αύγουστος 6, 2004 #94 Κοινοποίηση Αύγουστος 6, 2004 Εγώ έναν άντρα είχα δεί όταν είχα έρθει....Χρήστο... Θα είμαι και εγώ εκεί..... Χρόνια Πολλά!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
zyx Αύγουστος 6, 2004 #95 Κοινοποίηση Αύγουστος 6, 2004 Αρχική απάντηση από xrist22 Μιας και τελειωσαν οι διακοπες θα ειμαι και γω εκει για δευτερη φορα. Μου αρεσε η παρεα σας και οπως με αντιμετωπισατε, παρα τη διαφορα της ηλικιας μου με πολλους απο σας. Σας παω ολοι μια παρεα ειμαστε. στο ιδιο αθλημα χεχε. η ηλικια δεν παιζει ρολο χεχε Link to comment Share on other sites More sharing options...
vdeseris Αύγουστος 6, 2004 #96 Κοινοποίηση Αύγουστος 6, 2004 Χρόνια πολλά xrist22! Να τα χιλιάσεις! :daisy: (Μήπως κάποιο καλό παιδί θα μπορούσε να φέρει σήμερα μαζί του το DOOM3? Για το αυθεντικό μιλάμε πάντα! ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
sisman Αύγουστος 6, 2004 #97 Κοινοποίηση Αύγουστος 6, 2004 Αρχική απάντηση από georgesod Α και κάτι άλλο. Η σερβιτόρα στο εγκώμιο δεν μοιάζει πάρα πολύ με τη Μέγκ Ραιαν; Ουα! εχεις δικιο! Θα το σηζητησουμε σημερα εκτενεστερα..:whistling Link to comment Share on other sites More sharing options...
vdeseris Αύγουστος 6, 2004 #98 Κοινοποίηση Αύγουστος 6, 2004 Αρχική απάντηση από Sisman [Σήμερα, στις 16:44] Ουα! εχεις δικιο! Θα το σηζητησουμε σημερα εκτενεστερα..:whistling Απλά η σερβιτόρα είναι πιο..... προικισμένη κοπέλα από την Μέγκ Ραιαν! Link to comment Share on other sites More sharing options...
sisman Αύγουστος 6, 2004 #99 Κοινοποίηση Αύγουστος 6, 2004 Εμ αυτο θα σηζητησουμε, ποσο προικισμενη ειναι Link to comment Share on other sites More sharing options...
dfragos Αύγουστος 6, 2004 #100 Κοινοποίηση Αύγουστος 6, 2004 Αρχική απάντηση από Sisman Εμ αυτο θα σηζητησουμε, ποσο προικισμενη ειναι Βαλάντη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Μου κρύβεις κάτι; Έκανες κάτι με αυτό το τέρας στήθους και δεν μας είπες τίποτα; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.