Fireknight Ιανουάριος 13, 2005 #241 Κοινοποίηση Ιανουάριος 13, 2005 [τετοια λέτε και στον καφέ ?] Link to comment Share on other sites More sharing options...
chroma Ιανουάριος 13, 2005 Author #242 Κοινοποίηση Ιανουάριος 13, 2005 και βάλε.. στο καφε όλα επιτρέπονται.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJD Ιανουάριος 13, 2005 #243 Κοινοποίηση Ιανουάριος 13, 2005 Ναι ρε πηγαίντε στο καφέ μη μασάτε. Εμένα με έπαιρναν 3 λεπτά βίντεο και δε κατάλαβα τπτ... Το πολύ πολύ την άλλη μέρα να είστε πρωτοσέλιδο στο "πείτε ότι θέλετε" Link to comment Share on other sites More sharing options...
vdeseris Ιανουάριος 13, 2005 #244 Κοινοποίηση Ιανουάριος 13, 2005 Αρχική απάντηση από DJD [Σήμερα, στις 14:57] Ναι ρε πηγαίντε στο καφέ μη μασάτε. Εμένα με έπαιρναν 3 λεπτά βίντεο και δε κατάλαβα τπτ... Το πολύ πολύ την άλλη μέρα να είστε πρωτοσέλιδο στο "πείτε ότι θέλετε" Ή στην Τατιάνα... :hehe: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fireknight Ιανουάριος 13, 2005 #245 Κοινοποίηση Ιανουάριος 13, 2005 Βλέποντας κανείς αυτο ... με τι καρδια να έρθει ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
chroma Ιανουάριος 13, 2005 Author #246 Κοινοποίηση Ιανουάριος 13, 2005 Ας έρθει και με τα πόδια Link to comment Share on other sites More sharing options...
TRoboCop Ιανουάριος 13, 2005 #247 Κοινοποίηση Ιανουάριος 13, 2005 Πέρα απο την πλάκα να πω κάποια πράγματα,Ο Τερμινατορ δεν ηταν ο αληθινός μου χαρακτήρας. Αυριο θέλω να έρθω ως Trobocop μαζί με τον Snake. Θα έρθουμε γιατί θέλουμε να αγοράσουμε κάποια πράγματα για το pc και πριν τα αγοράσουμε θέλουμε να συζητήσουμε και να μας προτείνετε τα καλύτερα και τα πιο οικονιμικα κτλπ κτλπ...και να συζητήσουμε γενικά απο υπολογιστές κτλπ...Λοιπον τι λέτε????(πέρα απο την πλάκα) Link to comment Share on other sites More sharing options...
RootX Ιανουάριος 13, 2005 #248 Κοινοποίηση Ιανουάριος 13, 2005 Έχεις δίκιο φίλε μου και εμένα στα πρώτα meetings, ως Rootina, δεν μου έδινε κανένας σημασία... Μόλις το έκανα RootX, όλοι με θέλαν για φίλο τους. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fireknight Ιανουάριος 13, 2005 #249 Κοινοποίηση Ιανουάριος 13, 2005 Αρχική απάντηση από chroma Ας έρθει και με τα πόδια Αρχική απάντηση από RootX Έχεις δίκιο φίλε μου και εμένα στα πρώτα meetings, ως Rootina, δεν μου έδινε κανένας σημασία... Μόλις το έκανα RootX, όλοι με θέλαν για φίλο τους. Link to comment Share on other sites More sharing options...
TRoboCop Ιανουάριος 13, 2005 #250 Κοινοποίηση Ιανουάριος 13, 2005 Ε άμα ειναι να μ@$*%%$στούμε να μα#@#@στουμε, τι να πω? Συγνώμη για την εκφρασή μου αλλά ζήτησα σοβαρές απαντήσεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RootX Ιανουάριος 13, 2005 #251 Κοινοποίηση Ιανουάριος 13, 2005 Να μας σ'χωρνάς. Link to comment Share on other sites More sharing options...
spc Ιανουάριος 13, 2005 #252 Κοινοποίηση Ιανουάριος 13, 2005 Αρχική απάντηση από RootX Έχεις δίκιο φίλε μου και εμένα στα πρώτα meetings, ως Rootina, δεν μου έδινε κανένας σημασία... Μόλις το έκανα RootX, όλοι με θέλαν για φίλο τους. εγώ πάλι σε προτιμούσα ως Rootίνα Link to comment Share on other sites More sharing options...
dfragos Ιανουάριος 13, 2005 #253 Κοινοποίηση Ιανουάριος 13, 2005 Αρχική απάντηση από DJD Ναι ρε πηγαίντε στο καφέ μη μασάτε. Εμένα με έπαιρναν 3 λεπτά βίντεο και δε κατάλαβα τπτ... Το πολύ πολύ την άλλη μέρα να είστε πρωτοσέλιδο στο "πείτε ότι θέλετε" 5 λεπτά και 2 δευτερόλεπτα για την ακρίβεια... Link to comment Share on other sites More sharing options...
SLN Ιανουάριος 13, 2005 #254 Κοινοποίηση Ιανουάριος 13, 2005 Ειδικα μετα απο κεινη την πλαστικη που ειχε κανει ηταν κουκλα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
TRoboCop Ιανουάριος 13, 2005 #255 Κοινοποίηση Ιανουάριος 13, 2005 Λοιπόν επειδή σε δέκα λεπτά πρέπει να τηλεφωνίσω στον snake και να του πω μπορεί να μου απαντήσει κάποιος λογικά???? Link to comment Share on other sites More sharing options...
RootX Ιανουάριος 13, 2005 #256 Κοινοποίηση Ιανουάριος 13, 2005 Αρχική απάντηση από dfragos 5 λεπτά και 2 δευτερόλεπτα για την ακρίβεια... ΩΠ, παίζει και uncut edition???? όσο για σένα spc, βλέπω βάλαμε άλλον admin στο στόχαστρο... πάλι καλά που το custom είναι μόνο μία γραμμή Link to comment Share on other sites More sharing options...
zyx Ιανουάριος 13, 2005 #257 Κοινοποίηση Ιανουάριος 13, 2005 Αρχική απάντηση από dfragos 5 λεπτά και 2 δευτερόλεπτα για την ακρίβεια... λογιακα δεν θα ειχε αλλο μνημη ετσι Link to comment Share on other sites More sharing options...
spc Ιανουάριος 13, 2005 #258 Κοινοποίηση Ιανουάριος 13, 2005 Αρχική απάντηση από RootXόσο για σένα spc, βλέπω βάλαμε άλλον admin στο στόχαστρο... έχω καθαρή την συνείδησή μου, είχα ενημερώσει τις αρχές από εχθές: Αρχική απάντηση από spc μας προέκυψε ''σύντροφος'' (έστω και προ 10ετιας) ο ένας, είπα να πιάσω τώρα τον άλλον..... Αρχική απάντηση από RootXπάλι καλά που το custom είναι μόνο μία γραμμή ναι ρε γμτ! ξέρεις πόσες φορές πρέπει να αυτοπεριοριστώ; δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι; Link to comment Share on other sites More sharing options...
RootX Ιανουάριος 13, 2005 #259 Κοινοποίηση Ιανουάριος 13, 2005 Αρχική απάντηση από spcναι ρε γμτ! ξέρεις πόσες φορές πρέπει να αυτοπεριοριστώ; δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι; HINT: παίζει και υπογραφή Link to comment Share on other sites More sharing options...
spc Ιανουάριος 13, 2005 #260 Κοινοποίηση Ιανουάριος 13, 2005 Αρχική απάντηση από RootX HINT: παίζει και υπογραφή Α-Χα! (όχι το συγκρότημα - καλά τι θυμήθηκα πάλι....) Δεν το είχα σκεφτεί ως λύση Νέοι ορίζοντες ανοίγονται μπροστά μας..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.