aristos87 Ιανουάριος 12, 2005 #221 Κοινοποίηση Ιανουάριος 12, 2005 Να τραβήξετε και βίντεο... Μετά να το κάνουμε και swf και να το δώσουμε στην mondo mini shows Link to comment Share on other sites More sharing options...
Samael Ιανουάριος 12, 2005 #222 Κοινοποίηση Ιανουάριος 12, 2005 Αρχική απάντηση από TRoboCopΤώρα δεν είμαι ο Τερμινατορ αλλά ο Τρόμποκοπ. ’ρα άλλαξα. Γιαυτό είπαμε να πάμε. Τι λέτε???? Δε μας τα λες καλα κουμπαρε.... Δλδ μεθαυριο μπορει να ξανα αλλαξεις κ να γινεις Τ-robocop-man ενα πραμα?? Τι ειναι ο χαρακτηρας?Σωβρακο κ τον αλλαζεις καθε μερα?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
dfragos Ιανουάριος 12, 2005 #223 Κοινοποίηση Ιανουάριος 12, 2005 Αρχική απάντηση από Chosen :rofl: Εκτός από του Δεσερή να φέρω και εγώ φηφιακή, να έχουμε και δεύτερη γωνία λήψης... :rofl: Link to comment Share on other sites More sharing options...
stamatas Ιανουάριος 12, 2005 #224 Κοινοποίηση Ιανουάριος 12, 2005 χμμ Link to comment Share on other sites More sharing options...
aristos87 Ιανουάριος 12, 2005 #225 Κοινοποίηση Ιανουάριος 12, 2005 Αρχική απάντηση από dfragosφηφιακή: Να παρειθ και θι φιφιακι μπραβοφ ! Αρχική απάντηση από stamatas χμμ To χμμ που κωλάει? Link to comment Share on other sites More sharing options...
enduracell Ιανουάριος 12, 2005 #226 Κοινοποίηση Ιανουάριος 12, 2005 TRobocop και Snake θα σας μιλήσω ειλικρινά, όλα τα παιδιά στο καφέ είναι καλά παιδιά, αλλά παρασέρνονται εύκολα από τον ενθουσιασμό τους. Αν τύχη να είμαι και εγώ εκεί τότε μη φοβάστε τίποτα, θα κοροιδεύουν όλοι εμένα, οπότε δε θα έχετε πρόβλημα.προσέξτε τις φωτογραφικές που κρατάνε μόνο στα χέρια τους, γιατί σας βλέπω σε κανένα αερινό ημερολόγιο Link to comment Share on other sites More sharing options...
zyx Ιανουάριος 12, 2005 #227 Κοινοποίηση Ιανουάριος 12, 2005 βεβαι καμια φορα η φοτογραφικες που "τραβανε" δεν ειναι πανο σε χερια αλλα καπου ακουμπιζμενες στο τραπεζει ανεμελες χωρις να τις αγγιζει κανεις Link to comment Share on other sites More sharing options...
dfragos Ιανουάριος 12, 2005 #228 Κοινοποίηση Ιανουάριος 12, 2005 Αρχική απάντηση από zyx βεβαι καμια φορα η φοτογραφικες που "τραβανε" δεν ειναι πανο σε χερια αλλα καπου ακουμπιζμενες στο τραπεζει ανεμελες χωρις να τις αγγιζει κανεις Link to comment Share on other sites More sharing options...
XTCgr Ιανουάριος 12, 2005 #229 Κοινοποίηση Ιανουάριος 12, 2005 Αρχική απάντηση από zyx καπου ακουμπιζμενες στο τραπεζει ανεμελες χωρις να τις αγγιζει κανεις Link to comment Share on other sites More sharing options...
SLN Ιανουάριος 13, 2005 #230 Κοινοποίηση Ιανουάριος 13, 2005 Η Universal παρουσιαζει την υπερπαραγωγη : Enduracell... ο υπερασπιστης των αδυνατων, ο ανθρωπος που με αυταπαρνηση γινεται ανθρωπινη ασπιδα στα λεκτικα πυρα του chosen και των αλλων "κακων" που απειλουν τη Gotham City. Λυγιζε αλλα δεν σπαει ποτε... Faster than a speeding bullet, more powerfull than a locomotive...Χωρις πλακα ειναι συγκινητικη η προσπαθεια που κανει για να πεισει τα παιδια να ερθουν στον καφε!! Οχι σαν τον αλλον μαυροψυχο moderator (τον "τοφαλο") που σκοτωνει noobs στο CoD και χαιρεται.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chosen Ιανουάριος 13, 2005 #231 Κοινοποίηση Ιανουάριος 13, 2005 lol, ο "τοφαλος" ειναι το "φτερο"; (ξανα-lol)Αρχική απάντηση από enduracell... αερινό ημερολόγιο wtf? Αφου δε σε παει το αρχαιο, τι το παλευεις;... Link to comment Share on other sites More sharing options...
xrist Ιανουάριος 13, 2005 #232 Κοινοποίηση Ιανουάριος 13, 2005 Καλα το ειπε Πετρο. Ειναι η εποχη των αερηδων. TRobocop και Snake ελατε και μη φοβαστε τιποτα δεν θ'αφησω κανενα να τραβηξει φωτο. (Θοδωρα 'zyx' εκεινη την καμερα που λεγαμε.... την πηρα :whistle2: ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris Ιανουάριος 13, 2005 #233 Κοινοποίηση Ιανουάριος 13, 2005 ένα αέρινο εαρινό ημερολόγιο, ελαφρύ κι ανάλαφρο Link to comment Share on other sites More sharing options...
enduracell Ιανουάριος 13, 2005 #234 Κοινοποίηση Ιανουάριος 13, 2005 η αλήθεια είναι ότι απ αυτά είμαι εντελώς... koukou Link to comment Share on other sites More sharing options...
zyx Ιανουάριος 13, 2005 #235 Κοινοποίηση Ιανουάριος 13, 2005 Αρχική απάντηση από xrist22(Θοδωρα 'zyx' εκεινη την καμερα που λεγαμε.... την πηρα :whistle2: ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
xrist Ιανουάριος 13, 2005 #236 Κοινοποίηση Ιανουάριος 13, 2005 Αρχική απάντηση από enduracell η αλήθεια είναι ότι απ αυτά είμαι εντελώς... koukou Δεν πειραζει Γιαννικο...το παν ειναι να να σου κανει κουκου.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vdeseris Ιανουάριος 13, 2005 #237 Κοινοποίηση Ιανουάριος 13, 2005 Αρχική απάντηση από xrist22 [Σήμερα, στις 12:24] Δεν πειραζει Γιαννικο...το παν ειναι να να σου κανει κουκου.. Χαχαχαχαχαχα! Κορυφαίο! :rofl: Link to comment Share on other sites More sharing options...
enduracell Ιανουάριος 13, 2005 #238 Κοινοποίηση Ιανουάριος 13, 2005 koukoyrukou ήθελα να γράψω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
xrist Ιανουάριος 13, 2005 #239 Κοινοποίηση Ιανουάριος 13, 2005 :rofl: :rofl: Link to comment Share on other sites More sharing options...
zyx Ιανουάριος 13, 2005 #240 Κοινοποίηση Ιανουάριος 13, 2005 Αρχική απάντηση από enduracell koukoyrukou ήθελα να γράψω. :rofl: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.