Jump to content

Ο καφες της Παρασκευής...

chroma

Recommended Posts

• Replies 358
  • Created
  • Last Reply

Δεν θα σας κρεμάσει κανένας...

Τώρα για το"δαγκώσουν" που είπα πρην μην ανησηχείτε είναι όλοι εμβολιασμένοι!!!:hehe:

Στον καφέ πέφτει πολύ χαβαλές πάντα(τουλάχηστον τις 3-4 φορές που πήγα).

Να πάτε καλό θα σας κάνει!

Αρχική απάντηση από Snake

Να φύγουμε σαν την προηγούμενη φορά?:(

Δεν ξέρω τι παίχτηκε στον καφέ που πήγατε την προηγούμενη φορά αλλά με τα θέματα που είχατε κάνει είδηκά ο trobocop(terminator) θα έπρεπε να ντρέπετε να βγεί από το σπίτι όχι να πάει και για καφέ...

Αρχική απάντηση από FrOsT

Δεν ξέρω τι παίχτηκε στον καφέ που πήγατε την προηγούμενη φορά αλλά με τα θέματα που είχατε κάνει είδηκά ο trobocop(terminator) θα έπρεπε να ντρέπετε να βγεί από το σπίτι όχι να πάει και για καφέ...

Είναι μικροί μωρέ θα [τους] στρώσουν.....

Δεν μας πηραζαν απλά το θέμα ήταν οτι μολις μπήκαμε ολοι σωπάσανε λες και ήρθανε εξωγήνοι, αυτό ήταν που μου την έδωσε, μας υποτίμησαν με λίγα λόγια ΠΡΙΝ πούμε οτι ποιοι είμαστε επειδη ειναι τέτοια η ηλικία μας.

Δλδ ΚΑΝΕΙΣ απο εδω δεν ήταν ποτε 14-15????

Γεννηθήκατε όλοι στην ηλικία αυτήν που είσαστε??

Και εσείς κάτσατε σε μία γωνία και δεν λέγατε τιποτα να υποθέσω...

Αντι να προσπαθήσετε να τους πήσετε για το αντήθετο του:

Αρχική απάντηση από TRoboCop...μας υποτίμησαν με λίγα λόγια ΠΡΙΝ πούμε οτι ποιοι είμαστε επειδη ειναι τέτοια η ηλικία μας.

Τότε καλά πάθατε!

Εξάλου αν δεν είχατε κάτι να συζητήσετε γιατί πήγατε?

Αρχική απάντηση από TRoboCop

Δεν μας πηραζαν απλά το θέμα ήταν οτι μολις μπήκαμε ολοι σωπάσανε λες και ήρθανε εξωγήνοι, αυτό ήταν που μου την έδωσε, μας υποτίμησαν με λίγα λόγια ΠΡΙΝ πούμε οτι ποιοι είμαστε επειδη ειναι τέτοια η ηλικία μας.

Δλδ ΚΑΝΕΙΣ απο εδω δεν ήταν ποτε 14-15????

Γεννηθήκατε όλοι στην ηλικία αυτήν που είσαστε??

Φίλε μου και γώ στο Pctech γράφτικα όταν είμουν 15 και δεν έλεγα μπαρούφες... Ο Makis Hourdakis πχ 14-15 είναι και κανείς δεν του φέρετε άσχημα δίοτι είναι σοβαρός εκει που πρέπει και κάνει χαβαλέ εκει που πρέπει.... Δεν γραφτικε και πλακώθηκε στην τακατακα...(μην το πω..) με την μία ....

Δείξε κατι αξιόλογο προς τα έξω και όλα θα έρθουν στην ώρα τους...

Λογικό είναι. Είπε κανείς πως δεν είναι λογικο??

τώρα όμως διαγράψαμε το παρελθόν. Τώρα δεν είμαι ο Τερμινατορ αλλά ο Τρόμποκοπ. ’ρα άλλαξα. Γιαυτό είπαμε να πάμε. Τι λέτε????

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.