Chosen Μάρτιος 18, 2004 #61 Κοινοποίηση Μάρτιος 18, 2004 Αντε και για την συγκεκριμενη Παρασκευη παιζει να εχουμε και oriental χορευτρια !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
vgiozo Μάρτιος 19, 2004 #62 Κοινοποίηση Μάρτιος 19, 2004 Θά' ρθω, θά 'ρθω..... EDIT: Μια μικρή διόρθωση που επιβάλλεται, γιατί διαβάζοντας τα δύο ποστ συνεχόμενα δημιουργούνται παραξηγήσεις......δεν είμαι εγώ η oriental χορεύτρια... Link to comment Share on other sites More sharing options...
JiMk Μάρτιος 19, 2004 #63 Κοινοποίηση Μάρτιος 19, 2004 Τι γίνετε ρε παιδιά? θα χάσω κατάσταση? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dr.Paneas Μάρτιος 21, 2004 #64 Κοινοποίηση Μάρτιος 21, 2004 Τελικά μετά απο έναν κόμικς οδηγό, και αντι να βρεθώ Ροτόντα βρέθηκα στον Α.Γιαννη.... Where is da f*****g Εγκώμιο!!!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dr.Paneas Μάρτιος 21, 2004 #65 Κοινοποίηση Μάρτιος 21, 2004 Μπα.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chosen Μάρτιος 21, 2004 #66 Κοινοποίηση Μάρτιος 21, 2004 Αρχική απάντηση από ESTRANGED παντως σοβαρα απεναντι απο το νοστος ειναι ..... και χωρις πλακα παντα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
chroma Μάρτιος 22, 2004 Author #67 Κοινοποίηση Μάρτιος 22, 2004 Αρχική απάντηση από Dr.Paneas [Χθες, στις 19:21] Τελικά μετά απο έναν κόμικς οδηγό, και αντι να βρεθώ Ροτόντα βρέθηκα στον Α.Γιαννη.... Where is da f*****g Εγκώμιο!!!!!!!! Για να μη χάνεστε... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chosen Μάρτιος 22, 2004 #68 Κοινοποίηση Μάρτιος 22, 2004 Αρχική απάντηση από chroma Για να μη χάνεστε... Ακριβωωως! Το Εγκωμιο ειναι ακριβως κατω απο την κοκκινη βουλα, η οποια ειναι μια μεγαλη κηλιδα ketchup απο XXL hot dog (22cm) που εφαγε ο Enduracel προχτες... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dellodas Μάρτιος 24, 2004 #69 Κοινοποίηση Μάρτιος 24, 2004 Αυτή τη Παρασκευή στον καφέ θα έρθω και εγώ για να δώσω έναν νότιο αέρα στη συζήτηση. Αν μπορούσε κάποιος να ποστάρει έναν μεγαλύτερο χάρτη γιατί δεν ξέρω και πολλά από Θεσσαλονίκη και δεν μπορώ να καταλάβω που άκριβως είναι το Εγκώμιο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JiMk Μάρτιος 24, 2004 #70 Κοινοποίηση Μάρτιος 24, 2004 Την Καμάρα την ξέρεις? δες λίγο καλύτερα τον χάρτη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dellodas Μάρτιος 24, 2004 #71 Κοινοποίηση Μάρτιος 24, 2004 Το λιμάνι προς τα που είναι? Link to comment Share on other sites More sharing options...
DMylonas Ιούλιος 30, 2004 #72 Κοινοποίηση Ιούλιος 30, 2004 Παιδιά ισχύει και για σήμερα ο καφές??? Εγώ θα είμαι καινούριος στο meeting αυτό. Πως θα σας γνωρίσω??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chosen Ιούλιος 30, 2004 #73 Κοινοποίηση Ιούλιος 30, 2004 Αρχική απάντηση από DMylonas Παιδιά ισχύει και για σήμερα ο καφές??? Εγώ θα είμαι καινούριος στο meeting αυτό. Πως θα σας γνωρίσω??? Ευκολα, θα ειμαστε πολλοι και θα μιλαμε με τις γαϊδουροφωναρες μας για PC κλπ Link to comment Share on other sites More sharing options...
DMylonas Ιούλιος 30, 2004 #74 Κοινοποίηση Ιούλιος 30, 2004 Οκ..... Θα μπω στο μαγαζί και θα αρχίσω να φωνάζω χτυπώντας παλαμάκια.... ’ρα θα μπορέσετε και εσείς να με καταλάβετε..... :blink: Link to comment Share on other sites More sharing options...
JiMk Ιούλιος 30, 2004 #75 Κοινοποίηση Ιούλιος 30, 2004 ’μα δεις τπτ blocks cpu.... και καμια μποτίλια με φρέον πάνω σε κανένα τραπέζι. ... αυτοί θα είναι Link to comment Share on other sites More sharing options...
DMylonas Ιούλιος 30, 2004 #76 Κοινοποίηση Ιούλιος 30, 2004 Οκ θα το παρατηρήσω και αυτό. Εγώ θα είμαι με μια μλούζα της Microsoft, οπότε ξέρετε... με το μαλακό τις ντομάτες :tomato: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vagouridis Ιούλιος 31, 2004 #77 Κοινοποίηση Ιούλιος 31, 2004 Αρχική απάντηση από DMylonas Οκ θα το παρατηρήσω και αυτό. Εγώ θα είμαι με μια μλούζα της Microsoft, οπότε ξέρετε... με το μαλακό τις ντομάτες :tomato: Μπλουζα MS δεν ειδα , εαν και ειχα μπλουζα Unique.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dr.Paneas Αύγουστος 1, 2004 #78 Κοινοποίηση Αύγουστος 1, 2004 Αρχική απάντηση από BillyVan Μετα απο αρκετες απουσιες μαλλον θα τον πιουμε παρεα. Oh lala!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
DMylonas Αύγουστος 1, 2004 #79 Κοινοποίηση Αύγουστος 1, 2004 Αρχική απάντηση από Vagouridis Μπλουζα MS δεν ειδα , εαν και ειχα μπλουζα Unique.... Της MS την είχε η μάνα μου στο πλυντήριο... Φόραγα, όμως, την Official από Cosmote του iMode (όχι αυτή που έχουνε, με τον τόνο, οι υπάλληλοι στον Γερμανό).... Της Unique ήταν αυτή που μας πλάσαρες για 1.5??? Ε σιγά την μπλούζα :P Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vagouridis Αύγουστος 2, 2004 #80 Κοινοποίηση Αύγουστος 2, 2004 Αρχική απάντηση από DMylonas Της MS την είχε η μάνα μου στο πλυντήριο... Φόραγα, όμως, την Official από Cosmote του iMode (όχι αυτή που έχουνε, με τον τόνο, οι υπάλληλοι στον Γερμανό).... Της Unique ήταν αυτή που μας πλάσαρες για 1.5??? Ε σιγά την μπλούζα :P Ναι αλλα για 1.5 σε ειδα να το σκεφτεσαι.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.