alex_000 Ιανουάριος 29, 2004 #21 Κοινοποίηση Ιανουάριος 29, 2004 Και εγώ θα ερθω μετά απο πολές απουσίες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vagouridis Ιανουάριος 29, 2004 #22 Κοινοποίηση Ιανουάριος 29, 2004 Παραλιγο και θα σε αφηνα στην ιδια ταξη...χιχιχιχιχιχιχιχι Link to comment Share on other sites More sharing options...
unseen Ιανουάριος 29, 2004 #23 Κοινοποίηση Ιανουάριος 29, 2004 Εμενα με θελετε? Μολις προσγειωθηκα...! Link to comment Share on other sites More sharing options...
voudarxos Ιανουάριος 29, 2004 #24 Κοινοποίηση Ιανουάριος 29, 2004 Να μαι και γω μετα απο πολυμηνη απουσια..... Αν ειστε ακομη εκει κατα τις 9¨30 που σχολαω θα τα πουμε Link to comment Share on other sites More sharing options...
kallileo Ιανουάριος 29, 2004 #25 Κοινοποίηση Ιανουάριος 29, 2004 Ρε παιδια 18:00 είναι που νωρις δεν γινεται να το κανουμε πιο αργα μετα τις 7. Ειναι και Παρασκευη μεχρι να σχολασουν καποιοι απο τις δουλιες.Vagouridi πλακα κανω εγω δεν κατεβαινω με καμια παναγια κατω με αμαξι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vgiozo Ιανουάριος 29, 2004 #26 Κοινοποίηση Ιανουάριος 29, 2004 Θα ερθω κι εγω.Θα φερω και τον vgiozo Kαι ο vgiozo θα φέρει μαζί του την dfi ultra b Link to comment Share on other sites More sharing options...
enduracell Ιανουάριος 29, 2004 #27 Κοινοποίηση Ιανουάριος 29, 2004 μη τι φέρεις και κολάσεις εμένα και τους λίγους πιστούς που απομείναμε (aka Chroma) αλλόθρησκε!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vagouridis Ιανουάριος 29, 2004 #28 Κοινοποίηση Ιανουάριος 29, 2004 Αρχική απάντηση από kallileo Ρε παιδια 18:00 είναι που νωρις δεν γινεται να το κανουμε πιο αργα μετα τις 7. Ειναι και Παρασκευη μεχρι να σχολασουν καποιοι απο τις δουλιες.Vagouridi πλακα κανω εγω δεν κατεβαινω με καμια παναγια κατω με αμαξι. Ε ελα με αστικο..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
chroma Ιανουάριος 30, 2004 Author #29 Κοινοποίηση Ιανουάριος 30, 2004 Μου φαίνεται θα περάσω νωρίς να κρατήσω τραπέζια..! Για φέρτε κάποιος αυτό το DFI να δούμε τι πράγμα είναι.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chosen Ιανουάριος 30, 2004 #30 Κοινοποίηση Ιανουάριος 30, 2004 Αρχική απάντηση από chroma [Σήμερα, στις και 08:38] Μου φαίνεται θα περάσω νωρίς να κρατήσω τραπέζια..! Για φέρτε κάποιος αυτό το DFI να δούμε τι πράγμα είναι.. Κοντα τα χερια σου απο το DFI απιστε! ("Ελα στον παππου!...") Link to comment Share on other sites More sharing options...
chroma Ιανουάριος 30, 2004 Author #31 Κοινοποίηση Ιανουάριος 30, 2004 Βρε το πήρες και δε θα το φέρεις..; Δεν εγκαταλείπω το NF7 ακόμα, έχω σχέδια για το σ/κ. Αντε πήραμε ένα DFI και γίναμε όλοι overclockers... Link to comment Share on other sites More sharing options...
sisman Ιανουάριος 30, 2004 #32 Κοινοποίηση Ιανουάριος 30, 2004 Αρχική απάντηση από chroma [Σήμερα, στις και 10:23] Βρε το πήρες και δε θα το φέρεις..; Δεν εγκαταλείπω το NF7 ακόμα, έχω σχέδια για το σ/κ. Αντε πήραμε ένα DFI και γίναμε όλοι overclockers... Καλα, καλα να δω τα μουτρακια σου σημερα το απογευμα Αλοθρησκε, εε "γκουχου γκουχου" Βασιλη, οταν θα χαζευεις τη DFI.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
soki Ιανουάριος 30, 2004 #33 Κοινοποίηση Ιανουάριος 30, 2004 Vgiozo πηγαινε ολο το κουτι της DFI με τα συνοδευτικα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
rantanplan Ιανουάριος 30, 2004 #34 Κοινοποίηση Ιανουάριος 30, 2004 s ayto to kafe tha syzhtate olo gia pc??? :whistling..ok ok mh barate kale!!!! ...epeidh den exw idea to lew....emena apla me petaksan edw apo allo forum gia ena rimadoping pong pou eixa ekdhlwsei endiaferon to opoio blepw oti nayaghse :'( :'( kai pou sto kalo einai h rimadorotonta kai to rimadoegkwmio!!!exei kai raketes??? :getlost: p.s. kana kalo biblio pc gia arxarious paizei gia na mporw na parw kai gw meros stis yperoxes syzhthseis sanskritikhs poy kanete??xexexe :kiss: Link to comment Share on other sites More sharing options...
chroma Ιανουάριος 30, 2004 Author #35 Κοινοποίηση Ιανουάριος 30, 2004 Καλώς ήρθες στο φόρουμ αλλά γράφε με ελληνικούς χαρακτήρες μη μας βγαίνουν τα μάτια.. Μόνο για pc σαφώς οχι, αίρεση είμαστε; Πάρε τηλέφωνο στο νούμερο που έδωσα να σου πω, αν ξέρεις που είναι η καμάρα θα το βρεις... Link to comment Share on other sites More sharing options...
rantanplan Ιανουάριος 30, 2004 #36 Κοινοποίηση Ιανουάριος 30, 2004 οκ σόρρυ ξεχάστηκα με τους χαρακτήρες έγραφα βιαστικά ...οκ θα σου στείλω μηνυμα αν και δεν ξέρω κανένα σας εδώ μέσα ...εγώ για μια παρτίδα ήρθα το άμοιρο!!!πρέπει να την κάνω τώραγιατί θα με καρυδώσουντσάγιααακαλώς σας βρήκα Link to comment Share on other sites More sharing options...
alex_000 Ιανουάριος 30, 2004 #37 Κοινοποίηση Ιανουάριος 30, 2004 Τι κωλόκερος... Ειπα να πάω στην αγορα κατα τις 5¨30 μέχρι τον καφέ , εγινα μουσκεμα και γυρισα σπίτι ... next week λοιπόν... Link to comment Share on other sites More sharing options...
rantanplan Φεβρουάριος 1, 2004 #38 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 1, 2004 Αρχική απάντηση από Vagouridis [29-01-2004 και 13:25] Ετσι ετσι παιδια μου να μαζευομαστε σιγα σιγα , καλλιλεο μπορει ( δεν υποσχομαι τιποτα γιατι ουτε και εγω εχω αυτοκινητο ) να κατεβουμε με αυτοκινητο..... χαχαχαχαχ τώρα αν σας πω ότι από αυτό το κατέβουμε μου χε κάτσει ό,τι η καφεδιά είναι αθήνα θα με πάρετε με τις κούπες του καφέ... ..ε μα θα μου πεις και συ όλοι από θεσσαλονίκη είναι εδώ...έπρεπε να το είχα παρατηρήσει αλλά όντας αφηρημένη μια ζωή...χαχαχαχαχα..άρα και το πινγκ πόνγκ θεσσαλονίκη το κόβω και αυτό χαχαχαχα τζάμπα με έστειλαν για την παρτίδαααα (δε γράφω και γω στα προφίλ ό,τι είμαι εν αθήναις..μέγα λάθος)χαχαχαα δεν πειράζει ίσως μάθω τίποτα για τα πισιά τέσπα chrom τώρα καταλαβαίνεις γιατί δεν καταλάβαινα τίποτα από τα μέρη που μου λεγες..όχι γιατί έχω πάθει αποπληξία ...γιατί απλούστατα δεν έχω ιδέα από την έμορφη θεσσαλονίκη χεχεχε..μα έλεγα οκ θα είναι κάτω από μια καμάρα σε καμιά στοά η καφεδιά αλλά σε ποιά περιοχή..μα τόοοσο γνωστό είναι αυτό το εγκώμιο.....είχα αρχίσει να ανησυχώ ότι το χω χάσει χαχαχαχα :whistling καλά ντε μη βαράτε τον πιανίστα!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
chroma Φεβρουάριος 1, 2004 Author #39 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 1, 2004 No prob, άλλωστε το πινγκι πονγκι νομίζω είναι όντως για Αθήνα οπότε δεν είναι όλα χαμένα.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
enduracell Φεβρουάριος 1, 2004 #40 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 1, 2004 Αρχική απάντηση από alex_000 [30-01-2004 και 21:29] Τι κωλόκερος... Ειπα να πάω στην αγορα κατα τις 5¨30 μέχρι τον καφέ , εγινα μουσκεμα και γυρισα σπίτι ... next week λοιπόν... Kρίμα Alex αλλά ο Vag ήταν αμετάπειστος... σε άφησε τελικά στην ίδια τάξη Εκτός και αν παρακολουθήσεις ιδιαίτερα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.