Borg Ιανουάριος 16, 2005 #341 Κοινοποίηση Ιανουάριος 16, 2005 Αρχική απάντηση από enduracell [Σήμερα, στις 15:34] να προσέχεις Borg η Σαλονικής δεν είναι στραγάλια : Τα γνώρισα τα παιδιά , μερικά από αυτά , αλλά πρέπει να ομολογήσω ότι έχω ψυχολογικά από τότε που γνώρισα τον eleven , chosen & zyx :whistling Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tsunami Ιανουάριος 16, 2005 #342 Κοινοποίηση Ιανουάριος 16, 2005 Δώσε πληροφορίες στον λαό!!!Τι σου κάνανε??Ζείς?ΣΕ βασανίσανε??Ο κόσμος πρέπει να ξέρει... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chosen Ιανουάριος 16, 2005 #343 Κοινοποίηση Ιανουάριος 16, 2005 Erm... Οταν εφτασα ηταν ηδη "ψυχολογικος" ο Borg...Ειχε παει νωριτερα ο Ανθρωπος-που-αλλαζε-το-hardware-σαν-τα-πουκαμισα-και-τα-κινητα-σαν-εσωρουχα, (a.k.a Ζαχαριας) Link to comment Share on other sites More sharing options...
jax7480 Ιανουάριος 16, 2005 #344 Κοινοποίηση Ιανουάριος 16, 2005 Ψευτη!! Eσυ τον ρωτησες πρωτος ποτε εκοψε το μητρικο γαλα για να καταλαβεις το ψυχολογικο του προφιλ. Εγω απλα τον ρωτησα αν εκανε ποτε σεξ με συγγενη του... :tongue: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Samael Ιανουάριος 16, 2005 #345 Κοινοποίηση Ιανουάριος 16, 2005 Xαχαχα! Ρε παιδες,δε κανετε ενα ταξιδακι Αθηνα το αλλο ΣΚ μαζι με το Βαγγουρα? Θα γελασει κ το multi-coloured goat λεμε! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fireknight Ιανουάριος 16, 2005 #346 Κοινοποίηση Ιανουάριος 16, 2005 Αρχική απάντηση από jax7480 Ψευτη!! Eσυ τον ρωτησες πρωτος ποτε εκοψε το μητρικο γαλα για να καταλαβεις το ψυχολογικο του προφιλ. Εγω απλα τον ρωτησα αν εκανε ποτε σεξ με συγγενη του... :tongue: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chosen Ιανουάριος 16, 2005 #347 Κοινοποίηση Ιανουάριος 16, 2005 Αρχική απάντηση από Samael [Σήμερα, στις 20:09] Θα γελασει κ το multi-coloured goat λεμε! Πες το ψεματα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Samael Ιανουάριος 16, 2005 #348 Κοινοποίηση Ιανουάριος 16, 2005 Χαχαχααχ!! Δε το βλεπω να γελαει ακομα ομως...μαλλον περιμενει να κετεβετε Αθηνα Link to comment Share on other sites More sharing options...
kallileo Φεβρουάριος 4, 2005 #349 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 4, 2005 Αν περισσευει κανενος παντως καμια PCI καρτα γραφικων για σημερα θα ημουν πολυ ευγνωμων. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chosen Νοέμβριος 9, 2013 #350 Κοινοποίηση Νοέμβριος 9, 2013 Bump for justice (και για τις αναμνήσεις) Τι μου λείπει περισσότερο από εκείνη την αμέριμνη εποχή, πριν την μετανάστευσή μου, το γκριζάρισμα των μαλλιών μου, τις παγκόσμιες υφέσεις και το "σοβάρεμα" γενικότερα: Η περιβόητη ατάκα "DFI ρε ***νια" "ΚΑΛΑΡΑΜΑΛAΚΑ" (μία λέξη) "Έτσι θα σας πάει η AMD ρε κουφάλες" Από τις πρώτες τριβές μεταξύ admins & moderators Από μπροστά παρθένα (Intelάκιας) κι από πίσω ζήλευε τους IMC της πράσινης BONUS - η σερβιτόρα του Εγκώμιου, να'ναι καλά η κοπέλα είχε πάρει πρέφα ότι μαζευόμαστε τις Παρασκευές και για εκείνα τα geek meetings φορούσε τα καλύτερά της. PS: έχω καμιά 1.000 φωτογραφίες γενικότερα από την εποχή, κυρίως από τους προμηθευτές μου ([MENTION=745]vdeseris[/MENTION] & [MENTION=410]XTCgr[/MENTION]) αλλά ποστάρω μόνο μερικές για τις αναμνήσεις (και γιατί άμα ποστάρω περισσότερες, θα έχουμε διαζύγια και φυλακές για πολλούς από τους παρευρισκόμενους ) [MENTION=51]jax7480[/MENTION] [MENTION=35]chroma[/MENTION] [MENTION=23]DJD[/MENTION] [MENTION=306]zyx[/MENTION] Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Νοέμβριος 9, 2013 #351 Κοινοποίηση Νοέμβριος 9, 2013 Τις θυμάμαι τις εποχές αυτές. Θυμάμαι και πόσο ζήλευα που ήμουν 1000χλμ μακρυά από την παρέα σας. Τώρα είμαι 8 χρόνια και 1000 χλμ μακρυά... Link to comment Share on other sites More sharing options...
jax7480 Νοέμβριος 10, 2013 #352 Κοινοποίηση Νοέμβριος 10, 2013 8 χρόνια και 2900 χλμ μακριά πλέον.Αξέχαστοι καφέδες, αξέχαστες αναμνήσεις... Link to comment Share on other sites More sharing options...
zyx Νοέμβριος 10, 2013 #353 Κοινοποίηση Νοέμβριος 10, 2013 Δεν θα ξανά αγόραζα προϊόν της amd ( ) αν μπορούσαμε να γυρίσουμε το χρόνο πίσω κ να πιούμε έναν καφέ όλοι μαζί !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
dohc161416003179 Νοέμβριος 11, 2013 #354 Κοινοποίηση Νοέμβριος 11, 2013 Τις πρώτες φορές που είχα πάει και δεν ήξερα τα παιδιά, πιάνω τον Ζάχο σε κάποια φάση να τον ρωτήσω πως θα κάνω burn in κάποιες μνήμες που είχα και τις έδειξα. Παίρνει το module, το κοιτάει, ανάβει έναν αναπτήρα και βάζει τη μνήμη πάνω από τη φωτιά ( για λίγο εννοείτε) και μου λέει σοβαρά, μην το αφήσεις να καεί παραπάνω... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chosen Νοέμβριος 12, 2013 #355 Κοινοποίηση Νοέμβριος 12, 2013 Τις πρώτες φορές που είχα πάει και δεν ήξερα τα παιδιά, πιάνω τον Ζάχο σε κάποια φάση να τον ρωτήσω πως θα κάνω burn in κάποιες μνήμες που είχα και τις έδειξα. Παίρνει το module, το κοιτάει, ανάβει έναν αναπτήρα και βάζει τη μνήμη πάνω από τη φωτιά ( για λίγο εννοείτε) και μου λέει σοβαρά, μην το αφήσεις να καεί παραπάνω... Έχω φωτογραφίες από αυτό το σκηνικό αλλά και άλλες ύποπτες μεθόδους "burn-in" Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Δεκέμβριος 14, 2013 #356 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 14, 2013 Μιας και ευθυμήσαμε, να σας θυμίσω δύο φλασάκια που είχα φτιάξει πριν 8 χρόνια. bonus σε όποιον μπορέσει και τους αναγνωρίσει όλους όσους εμφανίζονται http://www.thelab.gr/astrolabos/thelab.swf http://www.thelab.gr/astrolabos/salonika-lab.swf Link to comment Share on other sites More sharing options...
wrong method Δεκέμβριος 14, 2013 #357 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 14, 2013 10 για τα βιντς,κουλούρι και χάλκινο φτυάρι για το ξέθαμα Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Δεκέμβριος 14, 2013 #358 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 14, 2013 Έρχονται και οι φωτό κάτσε Link to comment Share on other sites More sharing options...
spresv Δεκέμβριος 15, 2013 #359 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 15, 2013 Ο Χριστος κι ο δουλος, ο Σολωνας με μαλια Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.