Jump to content

Ο καφες της Παρασκευής...

chroma

Recommended Posts

Αρχική απάντηση από TRoboCop [Σήμερα, στις 17:09]

Καλά για πόσο χαζό με παιρνάτε???? Θα ερχόταν ολόκληρο συνεργείο και εγώ θα πήγαινα για σπάσετε πλάκα εσείς και να με τραβάτε βιντεο:blink:

Αμα ήτανε να έρθω δεν θα έλεγα τπτ για να είστε τελείως απροετοίμαστοι. Εγώ είπα να σας πω οτι θά ρθω αλλά αφου αρχίσατε να κοροιδέυετε τοτε...

:T: :T:

• Replies 358
  • Created
  • Last Reply

Ορίστε ο snake μου άνοιξε τα ματια και μου είπε να μην πάμε . Πρώτος το είπε αυτός και μετα συμφώνησα και γω μαζί του γιατι αν ερχόμασταν θα γινόμασταν πρωτοσέλιδο στον λαμπη

Αρχική απάντηση από TRoboCop

Ορίστε ο snake μου άνοιξε τα ματια και μου είπε να μην πάμε . Πρώτος το είπε αυτός και μετα συμφώνησα και γω μαζί του γιατι αν ερχόμασταν θα γινόμασταν πρωτοσέλιδο στον λαμπη

there is not bad publicity (δεν υπάρχει κακή δημοσιότητα).....

Αρχική απάντηση από TRoboCop

Στον λάμπη δεν νομίζω, αλλά στην espresso σίγουρα.

Καλά ρε Trobocop δεν ντρέπεσε?

’φησες τόσο κόσμο να σε περημένει?

Τι φοβόσουνα από τις φωτογραφίες? Το πολύ πολύ να γηνόσουν φήρμα και να έβρησκες και γκόμενα!!!;):D

Αρχική απάντηση από FrOsT

και να έβρησκες και γκόμενα!!!;):D

Κ ετσι πλεον θα εξελησοσουνα σε FυckBocop :spell:

Αρχική απάντηση από zyx

απλα να ξες οτι ειμαστε σε καθε καφε προετοιμαζμενη:hehe: :hehe:

Πάντα υπάρχει φηφιακή σε καφέ, όπως λέει και ο Θοδωρής, σιγά μην κουβαλούσαμε ειδικά για ένα άτομο ψηφιακή(εκτός από έναν ίσως loooool ).

Σιγά τα ωα με τα celebrities που θα έρχονταν αυτή την Παρασκευή. :kiss:

Και εγώ δεν πήγα στον καφέ γιατί δεν ήξερα τί ρούχα να φορέσω, το σμόκιν είναι για πλύσιμο.....

Αρχική απάντηση από dfragos

(εκτός από έναν ίσως loooool ).

Και εγώ δεν πήγα στον καφέ γιατί δεν ήξερα τί ρούχα να φορέσω, το σμόκιν είναι για πλύσιμο.....

:p

TRoboCop οταν πρόκειτα να πας να παρεις μαζι σου μερικούς μπράβους να σε προστατεύουν απο τους paparazzi .

Αρχική απάντηση από dfragos

Πάντα υπάρχει φηφιακή σε καφέ.....

Αν είσαι όμως προετοιμασμένος να υποδεχτείς υψηλούς προσκεκλημένους , μπορείς να πάρεις το laptop παραμάσχαλα και μια stella στο άλλο χέρι για live broadcasting

Εγώ νόμιζα θα ερχόσασταν να ρωτήσετε για αγορές, δε πειράζει την επόμενη φορά. Να γίνεις πρωτοσέλιδο στο λάμπη δεν είναι τόσο φοβερό, να φανταστείς περπατώ στο δρόμο και με χαιρετά κόσμος που δε ξέρω.. :smoke: :snap:

Αρχική απάντηση από TRoboCop [Σήμερα, στις 17:17]

Πρωτοσέλιδο στο Λάμπη δε νομίζω, μιας και ως ο μόνος καθαρόαιμος newsposter (όλοι οι άλλοι υπέκυψαν στην Σκοτεινή Πλευρά του Moderating :p) μπορώ να σε διαβεβαιώσω ότι θέματα ποικίλης ύλης δεν μπαίνουν στην αρχική σελίδα του Λάμπη, παρά μόνο όσα έχουν να κάνουν με τη τεχνολογία των υπολογιστών.

Τώρα, αν γινόσασταν πρωταγωνιστές σε κάποιο thread που θα γινόταν hot στα 5 πρώτα λεπτά της δημιουργίας του, αυτό πιστεύω ότι είναι αλλουνού παπά ευαγγέλιο....t182.gif

Αρχική απάντηση από enduracell

θα μπορούσε να μπει άνετα στα [sHOCK] series ας πούμε :p

Tα SHOCK series θα πεθανουν μαζι σου οταν βγεις απο μοντ(δεν αργει πολυ).

Και θα το παλεψω μεχρι τελους...τι να παλεψω δηλαδη, με 2 προφιτερολ(Root), μια ρουμανα 2μετρη(DJD) και ενα τεραστιο ψυγειο για watercooling(.38-.45) εχω καθαρισει...

Αρχική απάντηση από jax7480

....μια ρουμανα 2μετρη(DJD)....

Εδω μπορω να μεσολαβησω αν θες :upside:

Αρχική απάντηση από jax7480 [Σήμερα, στις 23:14]

.....ενα τεραστιο ψυγειο για watercooling(.38-.45) ...

Έτοιμο και αυτό!!! Προφιτερόλ που θα βρούμε??? :p

post-745-1416071550,4522_thumb.jpg

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.