Jump to content

Ο καφες της Παρασκευής...

chroma

Recommended Posts

Αρχική απάντηση από XTCgr [Σήμερα, στις 23:16]

έγραψες! :cool:

κρίμα που ατυχήσαμε με την ψηφιακή!

Να ναι καλά το "άγιο" πρόγραμμα το GetDataBack τις βρήκα όλες τις φωτογραφίες. Αλλά πολύ σκοτάδι χωρίς το φλας. (Οι υπόλοιπες θα φύγουν προς Chosen! :devil: )

• Replies 358
  • Created
  • Last Reply

Όχιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι

Βασικά θέλω καμία που να φαίνεται..... καταλαβαίνετε... ’σε τα χαζά Βασίλη γιατί ξέρω τί φαινόταν.... :getlost:

ΒΤW Σεμνά..... :innocent:

Αρχική απάντηση από dfragos [Χθες, στις 23:43]

Όχιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι

Βασικά θέλω καμία που να φαίνεται..... καταλαβαίνετε... ’σε τα χαζά Βασίλη γιατί ξέρω τί φαινόταν.... :getlost:

ΒΤW Σεμνά..... :innocent:

Κάτι καλύτερο από αυτό δεν υπάρχει... Sorry... :(

post-745-1416071378,0178_thumb.jpg

Αρχική απάντηση από enduracell

καλά είστε άρρωστη :rofl:

Είμαστε άρρωστοι... και μας αρέσει.... :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl:

χεχε ξέχασα το καλύτερο....

ιαααααααα ia.gif

endu τι λέει στην Λάρισα? το εκεί κλίμα ευνοεί το overclocking?:D

μου φαίνεται θα σου λείψουν τα "ωραία" της Θεσσαλονίκης!

μια χαρά είναι και δω Θάνο :D εντάξει θα βολτάρω και από κει που και που γιατί αλλιώς εσείς θα ξεφύγετε εντελώς μόνοι σας :p

Αρχική απάντηση από dfragos [Σήμερα, στις 00:24]

Είμαστε άρρωστοι... και μας αρέσει.... :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl:

χεχε ξέχασα το καλύτερο....

ιαααααααα ia.gif

Χαχαχαχαχαχα Γιατί είναι τριχωτό το χέρι?? :D :D :D :D

Αρχική απάντηση από vdeseris [Σήμερα, στις 01:05]

λολ....δεν σου θυμίζει χέρι ενος γνωστού?

σήμερα endu γλύτωσε και φωτογράφηση... ο γνωστός undercover (και καλά) paparazzi ήρθε πλήρως εξοπλισμένος......

Αρχική απάντηση από zyx

γιανικο ζουμε ξανα σαλονικα να σε δουμε.

θα με ξαναδείτε θέλετε δε θέλετε, αφού είμαι ακόμα ακαδημαικός πολίτης :hehe:
Αρχική απάντηση από XTCgr

σήμερα endu γλύτωσε και φωτογράφηση... ο γνωστός undercover (και καλά) paparazzi ήρθε πλήρως εξοπλισμένος......

έχει ξεφύγει εντελώς αυτό το παιδί, δε περίμενα ποτέ ότι ο Chosen μπορεί να φτάσει έναν άνθρωπο σε αυτό το σημείο :hehe:
Αρχική απάντηση από enduracell

έχει ξεφύγει εντελώς αυτό το παιδί, δε περίμενα ποτέ ότι ο Chosen μπορεί να φτάσει έναν άνθρωπο σε αυτό το σημείο :hehe:

:hehe: :hehe:

Αρχική απάντηση από vdeseris

Τα ευκόλως εννοούμενα παραλείπονται.... :hehe: :hehe: :hehe: :hehe:

Αυτά κάνατε, ε?! Καλά είπαμε εγώ είμαι Intelάς, αλλά βρέ παιδιά πείτε κάτι, 3 άτομα με κινητά που έχουνε camera και με zoom μάλιστα είμασταν.... Και είχα και κρυφή θέση, πίσω από την κολώνα....

Αρχική απάντηση από XTCgr

endu τι λέει στην Λάρισα? το εκεί κλίμα ευνοεί το overclocking?:D

μου φαίνεται θα σου λείψουν τα "ωραία" της Θεσσαλονίκης!

Καλα, εσυ νομιζεις οτι η Λαρ'σα ειναι κανα μοναστηρι με "παντοφλες"? Μπορει να μην ειναι πιο ωραιες απο τις Βορειες αλλα κανουν πιο πολλα "χατηρια"...

Αρχική απάντηση από DMylonas [Σήμερα, στις 09:02]

Αυτά κάνατε, ε?! Καλά είπαμε εγώ είμαι Intelάς, αλλά βρέ παιδιά πείτε κάτι, 3 άτομα με κινητά που έχουνε camera και με zoom μάλιστα είμασταν.... Και είχα και κρυφή θέση, πίσω από την κολώνα....

Και εμείς είχαμε κινητά με zoom και ψηφιακή αλλά η έλλειψη φωτός δεν βοηθάει την κατάσταση.... Επίσης αυτά έγιναν χθές και όχι την Παρασκευή..... ;)

Αρχική απάντηση από vdeseris

Και εμείς είχαμε κινητά με zoom και ψηφιακή αλλά η έλλειψη φωτός δεν βοηθάει την κατάσταση.... Επίσης αυτά έγιναν χθές και όχι την Παρασκευή..... ;)

Εξελίσσεσαι σε μεγάλο paparazzi... :innocent:

Αρχική απάντηση από DJD [Σήμερα, στις 10:59]

Εξελίσσεσαι σε μεγάλο paparazzi... :innocent:

Ευχαριστώ πολύ. Να σαι σίγουρος ότι δεν θα σε ξεχάσω όταν γίνω διάσημος... :p

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.