Georgesod Σεπτέμβριος 4, 2004 #121 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 4, 2004 Tην άλλη Παρασκευή θα shoot -άρω μερικές και γω Link to comment Share on other sites More sharing options...
xrist Σεπτέμβριος 4, 2004 #122 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 4, 2004 Βρε Δημητρη δεν ειπες τιποτα να παρουμε ποζα!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
fantacid Σεπτέμβριος 4, 2004 #123 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 4, 2004 Mylonas η φοτο ειναι λιγο ακυρη!!! Mε μια "πινελια" ανετα θα μπορουσε κανεις να βαλει μια λεζαντα τυπου: Αποκλειστικες φοτο: Μετα βιας αναγνωριζεται στο βαθος ο Osama B.Laden να προσηλυτιζει επιδοξους μουζαχεντιν Link to comment Share on other sites More sharing options...
xrist Σεπτέμβριος 4, 2004 #124 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 4, 2004 Ωχ..... την αλλη Παρασκευη θα πλακωσουν τα Αμερικανακια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
enduracell Σεπτέμβριος 4, 2004 #125 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 4, 2004 υπάρχουν και κατάσκοποι δυστυχώς... Link to comment Share on other sites More sharing options...
xrist Σεπτέμβριος 4, 2004 #126 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 4, 2004 . Link to comment Share on other sites More sharing options...
zyx Σεπτέμβριος 4, 2004 #127 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 4, 2004 endu εγραξες φιλε μου. σας εχω εγγαταληψη δυστιχος αλλα θα επανορθοσο Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kanonieris Σεπτέμβριος 6, 2004 #128 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 6, 2004 Μάλλον θα κάνω την πρώτη μου εμφάνιση την Παρασκευή.Μετά απο τόσες αναβολές πρέπει να πάω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
xrist Σεπτέμβριος 6, 2004 #129 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 6, 2004 Ελα και σιγα-σιγα θα χρειαζόμαστε ολο το Εγκωμιο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zyx Σεπτέμβριος 7, 2004 #130 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 7, 2004 Αρχική απάντηση από xrist22 Ελα και σιγα-σιγα θα χρειαζόμαστε ολο το Εγκωμιο. ε ναι να αρχιζουμε να το κλεινουμε καθε παρασκευει το μαγαζι lol Link to comment Share on other sites More sharing options...
aristos87 Σεπτέμβριος 8, 2004 #131 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 8, 2004 Αυτη την παρασκευή θα γίνει συνάντηση? Εγώ θα ανέβω πάνω στον αδελφό μου για την ΔΕΘ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
chroma Σεπτέμβριος 8, 2004 Author #132 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 8, 2004 Βρε κάθε Παρασκευή γίνεται λέμε.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
aristos87 Σεπτέμβριος 8, 2004 #133 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 8, 2004 ΔΕΘ θα πάει κανεις? Αξιζει να ερθω? Εσεις θα πατε? Link to comment Share on other sites More sharing options...
fantacid Σεπτέμβριος 8, 2004 #134 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 8, 2004 Αρχική απάντηση από aristos87 ΔΕΘ θα πάει κανεις? Αξιζει να ερθω? Εσεις θα πατε? Aξιζει ο καφες πανω στον πυργο του ΟΤΕ. λετε να κανουμε καμια συναντηση εκει πανω???? Link to comment Share on other sites More sharing options...
xrist Σεπτέμβριος 8, 2004 #135 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 8, 2004 Eγω αυτο που γουσταρα παλια στη ΔΕΘ ηταν μαυρη μπυρα και σαντουιτς λουκανικο.Τωρα ολα ξενερωσαν.Βεβαια απο αποψη τεχνολογιας εχει ενδιαφερον.Αν δεν εχεις ξαναπαει aristos87καλα ειναι να την επισκεφτεις.Εμεις εδω ειμαστε σαν τους νησιωτες που εχουν τη θαλασσα στα ποδια τους αλλα δεν κανουν μπανιο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DMylonas Σεπτέμβριος 8, 2004 #136 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 8, 2004 Αρχική απάντηση από xrist22 Eγω αυτο που γουσταρα παλια στη ΔΕΘ ηταν μαυρη μπυρα και σαντουιτς λουκανικο.Τωρα ολα ξενερωσαν. Αν θέλεις μαύρη μπύρα στην περιοχή μου ένας γνωστός μου έχει Beer Bar με πάνω από 100 διαφορετικά είδη μπύρας. Να του πω να κανονίσει αν είναι... Όσο για λουκάνικο έχει φαστουντάδικο δίλπα.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
xrist Σεπτέμβριος 8, 2004 #137 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 8, 2004 Αρχική απάντηση από DMylonas Αν θέλεις μαύρη μπύρα στην περιοχή μου ένας γνωστός μου έχει Beer Bar με πάνω από 100 διαφορετικά είδη μπύρας. Να του πω να κανονίσει αν είναι... Όσο για λουκάνικο έχει φαστουντάδικο δίλπα.... Eγινε Δημητρη οι πρωτες κερασμενες`απο μενα.(Ασχετο.Τις μνημες σου ποτε θα τις δοκιμασω?) Link to comment Share on other sites More sharing options...
aristos87 Σεπτέμβριος 8, 2004 #138 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 8, 2004 Καλά αν βρώ τρένο αυριο για παρασκευή μπορεί να έρθω... Link to comment Share on other sites More sharing options...
JiMk Σεπτέμβριος 8, 2004 #139 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 8, 2004 Πάρε το Bus.. το βράδυ παίζουν και ταινίες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dfragos Σεπτέμβριος 8, 2004 #140 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 8, 2004 Όλη μέρα παίζουν ταινίες στα Bus.....Όσο για την έκθεση μην τρελαίνεστε... σιγά το πράγμα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.