Jump to content

Coolermaster 690 II

Tomahawk

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Έχω μια ψύχωση με το θόρυβο του case μου (Thermalfake VD3000 Matrix) που μου έχει πάρει τα αυτιά παρά

το σχετικά αθόρυβο σύστημα και τους 2 (μαμίσιους) ανεμιστήρες που έχει. Λογικά φταίει το αλουμίνιο και οτι συντονίζει...

Το σύστημα μου αποτελείται απο τα εξής:

Asus P5Q Pro, Sapphire 4850 Dual slot cooler, E8400, Thermaltake Big Typhoon 120 VX, Thermaltake Toughpower 600W.

Σκέφτομαι σοβαρά την αγορά του Coolermaster 690 II (αφού δε βρίσκω πλέον το Lian Li PC-7FN) και θέλω να μου πείτε τη γνώμη σας (και την εμπειρία σας, όποιος το έχει) γιατί δε θέλω πάλι να κάνω λάθος αγορά.

Μερικά βράδια θα μένει ανοιχτό το PC (είναι στο δωμάτιο μου) και δε θέλω να βουίζει το κεφάλι μου όταν ξυπνάω!

Μέσα στο case θα μπουν maximum 3 fans (και fan controller στο μέλλον) και λογικά θα βάλω και καλύματα σιλικόνης για τους κραδασμούς. (Ψάχνω και καλύματα για τις θέσεις των ανεμιστήρων στο πλαϊ σε στυλ ricofon ή έστω κάτι τέτοιο

Τι πιστεύετε, αξίζει να το αγοράσω?

Ευχαριστώ! :)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.