sofix Μάϊος 11, 2010 #21 Κοινοποίηση Μάϊος 11, 2010 .Την μητρικη μου την αγορασα εχτες και περιμενω το υπολοιπο συστημα να ολοκληρωθει για να την χρησιμοποιησω, αρα δεν μπορω να βγαλω συμπερασματα για το αν εχει η δεν εχει καλη onboard καρτα..Παντως,ειτε εχει ειτε οχι,προς το παρων θα μεινω με την υπαρχουσα (της IV Formula εννοω)φιλε μου,γιατι νοιωθω οτι ακομα δεν εχεις καταλαβει τι αγορασες?αυτο προσπαθω τοση ωρα να σου εξηγησω,οτι η μητρικη που πηρες δεν εχει απλα onboard sound card,αλλα ξεχωριστη εξωτερικη με χαρακτηριστικα στην θεωρια πολυ καλυτερα,απο τις κοινες onboard..εσυ απλα την κουμπωνεις στην μητρικη..ειναι σαν να αγορασες μια μητρικη και μια ξεχωριστη καρτα ηχου,απλα στην ιδια συσκευασια...μην το παιρνεις προσωπικα,να σε βοηθησω θελω ο καψερος,να καταλαβεις τι πηρες..θα το δεις οταν ανοιξεις το κουτι..:flower Link to comment Share on other sites More sharing options...
kolofagos Μάϊος 11, 2010 Author #22 Κοινοποίηση Μάϊος 11, 2010 Ευχαριστω softix για την πληροφορια,ξερεις,και μ'ενα οι γνωσεις μου ειναι περιορισμενες (16χρονων ειμαι και γι'αυτο και ψαχνομαι συνεχος,μπας και μαθω τπτ,γιατι εχω "τρελα" με τα πισι). Μεχρι τωρα νομιζα οτι ηταν onboard και απ'οτι ακουγα οχι αρκετα καλη...Παρ'ολα τα αρνητικα σχολια γι' αυτην την mobo εγω την "συμπαθισα" απ την αρχη,και βγηκα δικαιωμενος :dance3: Link to comment Share on other sites More sharing options...
MOS Μάϊος 11, 2010 #23 Κοινοποίηση Μάϊος 11, 2010 Τον SSD τον θελεις για λειτουργικο και προγραμματα/παιχνιδια ??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kolofagos Μάϊος 12, 2010 Author #24 Κοινοποίηση Μάϊος 12, 2010 Παιδια,επειδη μου φαινονται πολλα 850W και θελω να κερδισω και λιγα χρηματα..λεω να βαλω αυτο το τροφοδοτικο: http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/PSU/Chieftec-A-135-Series-PSU-Modular-750W-80-plus-APS-750C-APS-750C.htmη αυτο: http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/PSU/Silverstone-Strider-Plus-Modular-PSU-750W-80-plus-Silver-ST75F-P.htmΤι λετε? αξιζει μια τετοια κινηση?@MOS κυριως για το λειτουργικο και τα προγραμματα..αντε και 1-2 games (αν και μαλλον μονο το crysis θα μπει...) Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatal Μάϊος 12, 2010 #25 Κοινοποίηση Μάϊος 12, 2010 Παρε το http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/PSU/Chieftec-A-135-Series-PSU-Modular-750W-80-plus-APS-750C-APS-750C.htm Θα εισαι πληρης!:big_boss: Link to comment Share on other sites More sharing options...
kolofagos Μάϊος 12, 2010 Author #26 Κοινοποίηση Μάϊος 12, 2010 Αρα να παραγγειλω αυτα τα κομματια?http://i40.tinypic.com/5tyrf4.jpgΜε RAM αυτες: http://www.multirama.gr/products/product?pid=0438910&catid=020600Συνολικο κοστος 589ευρω..Ολα αυτα μαζι με μια 5870 vipor-x και crosshair iv formula νομιζω θα ειναι ενα καλο συστημα για gaming.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zenor Μάϊος 12, 2010 #27 Κοινοποίηση Μάϊος 12, 2010 Μια χαρά θα είσαι πιστεύω, όσο για τον SSD 30GB δεν ξέρω αν θα τον χαρείς αλλά μην σε πάρω και στον λαιμό μου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kolofagos Μάϊος 12, 2010 Author #28 Κοινοποίηση Μάϊος 12, 2010 Οταν λες δεν θα τον χαρω,τι εννοεις?...Μην μ'αφηνεις σ'αναμενα καρβουνα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zenor Μάϊος 12, 2010 #29 Κοινοποίηση Μάϊος 12, 2010 Για το λειτουργικό θα τον αγοράσεις; Εγώ απ'ότι είδα και σε δεύτερο σκληρό να κάνεις εγκατάσταση προγράμματα κάποια files χρειάζονται να πηγαίνουν και στον δίσκο με το λειτουργικό όπως είναι και λογικό.Μην φανταστείς δηλαδή ότι θα περάσεις το λειτουργικό και όλος ο υπόλοιπος χώρος θα μήνει άθικτος. Αναλόγος και με τα προγράμματα που εγκαθιστάς βέβαια... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kolofagos Μάϊος 12, 2010 Author #30 Κοινοποίηση Μάϊος 12, 2010 Κυριως θα ειναι για το λειτουργικο και ολα τα προγραμματα,τα οποια θα ειναι τα βασικα,antivirus,firewall και οτι εκτελειτε στο start up των windows,ετσι ωστε να τον κανω πιο γρηγορο......τα games δεν μ'ενοχλουν,και ο sata iii δεν νομιζω να ειναι τοσο αργος ωστε να κανει 1ωρα..(oυτε βεβαια και σαν τον ssd..)Νομιζεις οτι δεν θα ειναι καλη επιλογη να αγορασω SSD?Αν δεν τον αγορασω θα παρω την LG W2361V...Tι προτινεις? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zenor Μάϊος 12, 2010 #31 Κοινοποίηση Μάϊος 12, 2010 Ναι πιστευώ πως 120 ευρώ για 30GB SSD είναι πολλά. Δεν προσπαθώ όμως να σου αλλάξω τη γνώμη και να μην αγοράσεις τον SSD. Μιλάω για value for money.Μπορείς να κάνεις το άλλο, να πάρεις μόνο τον Black Caviar και αν δεις πως δεν σε καλύπτει σε ταχύτητες να αγοράσεις και τον SSD. Link to comment Share on other sites More sharing options...
elk Μάϊος 13, 2010 #32 Κοινοποίηση Μάϊος 13, 2010 αν θέλεις ssd γιατί δεν παίρνεις αυτόν http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/Solid-State-Drives/Intel-Postville-X25-V-40GB-SSD-2-5-SSDSA2MP040G2R5-Retail-SSDSA2MP040G2R5.htmείναι και λίγο μεγαλύτερος και φθηνότερος, και νομίζω ότι οι intel είναι κορυφή... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kolofagos Μάϊος 13, 2010 Author #33 Κοινοποίηση Μάϊος 13, 2010 Τελικα δεν θα παρω SSD, θα παρω πρωτα την οθονη. Τον SSD μπορω να τον αγορασω και αργοτερα...Παντως ευχαριστω παιδια για την βοηθεια σας! Kαι κατι αλλο που με ανησυχει..οταν τελικα θα το στησω το πισι,θα χρειαστει να κανω ρυθμισεις στο BIOS ή BIOS update? Και οσο για τους driver, χρησιμοποιω το Driver Genius για να βρισκω τις καινουργιες εκδοσεις...στο νεο pc, καλα θα ηταν να μην το χρησιμοποιω?? Σορρυ που σας "κουραζω" αλλα θα ειναι το πρωτο μου build και δεν θελω να τα κανω θαλασσα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ManolisX Μάϊος 13, 2010 #34 Κοινοποίηση Μάϊος 13, 2010 Βάλε win7 που τους περνάνε αυτόματα.Μόνο της κάρτας γραφικών θέλει χειροκίνητο Link to comment Share on other sites More sharing options...
kolofagos Μάϊος 13, 2010 Author #35 Κοινοποίηση Μάϊος 13, 2010 Τα win7 64bit θα βαλω...Για την HD5870 που μπορω να τους βρω? εκανα ενα σερτς στο google και βρικα αυτο εδω http://support.amd.com/us/gpudownload/Pages/index.aspxΟπως και να'χει, ξερεις αμα πρεπει να κανω BIOS Update στην IV Formula πριν βαλω τον χ4 955? γιατι ακουσα αμα δεν κανω τοτε δεν θα εκμεταλλευεται ολο το CPU Link to comment Share on other sites More sharing options...
ManolisX Μάϊος 13, 2010 #36 Κοινοποίηση Μάϊος 13, 2010 Δεν χρειάζεται με τον χ4.Αλλά εντάξει δεν είναι δα και δύσκολο πράγμα το φλασάρισμα!Με ένα usb το κάνεις!ΑΤΙ drivers απο το ανάλογο θέμα στο forum που ανεβάζει ο ATIman Link to comment Share on other sites More sharing options...
kolofagos Μάϊος 13, 2010 Author #37 Κοινοποίηση Μάϊος 13, 2010 Tελικα το εψαξα το θεμα με το BIOS update και πρεπει να κανω μονο οταν βλεπω στις ιδιοτητες συστηματος οτι δεν εμφανιζεται το ονομα του επεξεργαστη..οπως και να'χει ευχαριστω ManolisX για την βοηθεια σου Link to comment Share on other sites More sharing options...
ManolisX Μάϊος 13, 2010 #38 Κοινοποίηση Μάϊος 13, 2010 Ότι άλλο χρειαστείς εδώ είμαστε Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.