Stallone Δημοσιεύτηκε Μάϊος 11, 2010 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάϊος 11, 2010 Καλημέρα στο forum. Τρέχω το ubuntu 10.04 και ενώ μέχρι χθές όλα ήταν ΟΚ. σήμερα παρατήρησα ότι όταν πατάω "τερματισμός" ο υπολογιστής κόλλάει στο λογότυπο (plymouth splash screen) και δεν σβήνει. Τι μπόρεί να φταίει; Καμμά ενημέρωση πακέτων synaptic; Μήπως να σβήσω κανένα πακέτο synaptic; Καμμιά ιδέα; Ευχαριστώ Link to comment Share on other sites More sharing options...
chek2fire Μάϊος 11, 2010 #2 Κοινοποίηση Μάϊος 11, 2010 Δοκίμασε γενικά να δείς σε επανεκκίνηση σε τερματισμό αν σου κάνει το πρόβλημα. Και αν είναι άνοιξε το synaptic ενεργοποίησε τα proposed repositories μέσα από το μενού του synaptic ρυθμίσεις>repositories κανε ανανέωση μετά και βάλε ότι αναβάθμιση σου εμφανίσει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stallone Μάϊος 11, 2010 Author #3 Κοινοποίηση Μάϊος 11, 2010 Μόνο στον τερματισμό το κάνει. Τα proposed repositories πως ενεργοποιούνται; Είναι στην δευτερη καρτέλα; (άλλο λογισμικό); Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stallone Μάϊος 11, 2010 Author #4 Κοινοποίηση Μάϊος 11, 2010 Πάντως από synaptic δεν έχω εεργοποιήσει κανένα πακέτο. Δεν ξέρω πια χρειάζονται,Πατάω μόνο "ανανέωση". Τίποτα άλλο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris Μάϊος 12, 2010 #5 Κοινοποίηση Μάϊος 12, 2010 ctrl+alt+bckspace, ctrl+alt+f2 κάνε login, γράψε init 0 και δες που κολάει (αν κολάει). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stallone Μάϊος 12, 2010 Author #6 Κοινοποίηση Μάϊος 12, 2010 ctrl+alt+bckspace, ctrl+alt+f2 κάνε login, γράψε init 0 και δες που κολάει (αν κολάει).Τι εννοείς login; Το έχω ρυθμίσει να μπαίνω αυτόματα χωρίς login. Έχω μόνο συνθηματικό.Πάτησα ctrl+alt+f2 βάζω το συνθηματικό (φαίνεται το συνθηματικό) πατάω enter και μου ζητάει password. Ξαναβάζω το συνθηματικό (τώρα δεν φαίνεται) μου βγάζει ένα κειμενάκι για 1 δευτερόλεπτο (δεν προλαβαίνω να δω τι γράφει) και κάνει επανεκκίνηση. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Inglor Μάϊος 12, 2010 #7 Κοινοποίηση Μάϊος 12, 2010 Ενώ έχεις μπει κανοονικά στο γραφικό πάτα:Ctrl+Alt+F2 (για να σε πάει σε μία απο τις κονσόλες tty2)*Για να γυρίσεις πίσω στο γραφικό Ctrl+Allt+F7 (ή F8)Εκει, στην κονσόλα σου ζητάει username & passwordΚαι τα δύο τα είχες δώσει στη αρχή κατά την εγκατάσταση.Το username φαίνεται πάνω δεξιά στο γραφικό.Αφού συνδεθείς και σου βγάλει το prompt γράφεις:sudo haltκαι πες μας που κολάει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stallone Μάϊος 12, 2010 Author #8 Κοινοποίηση Μάϊος 12, 2010 Παιδιά όλα ΟΚ.Έσβησα το ubuntu και το έκανα εγκατάσταση από την αρχή και έφτιαξε.Φοβάμαι μήπως ήταν κανένα πακέτο από synaptic που δεν χρειαζόνταν.Άμα μου το ξανακάνει τα λέμε.Πάντως σας ευχαριστώ για τον χρόνο σας. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.