cypherth Δημοσιεύτηκε Μάϊος 10, 2010 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάϊος 10, 2010 έχω κάποια βιντεάκια και θα ήθελα να πειραματιστώ με αυτά για τη δημιουργία ενός τρειλερ, γύρω στο 1 λεπτό συνολικά, ύφους κωμωδίας ή και θρίλλερ, δεν ξέρω ακόμα...έχετε να μου προτείνετε πρόγραμμα επεξεργασίας και εφέ καθώς και να μου δώσετε ιδέες για να το εμπλουτίσω?ευχαριστώ πολύ Link to comment Share on other sites More sharing options...
mariosdeme Μάϊος 10, 2010 #2 Κοινοποίηση Μάϊος 10, 2010 θα σου προτείνω το sony vegas και το adobe premiere τα οποια ειναι τα κορυφαιά στην επεξεργασία βίντεο Link to comment Share on other sites More sharing options...
Infotech Μάϊος 10, 2010 #3 Κοινοποίηση Μάϊος 10, 2010 ULEAD VIDEO STUDIO Link to comment Share on other sites More sharing options...
cypherth Μάϊος 11, 2010 Author #4 Κοινοποίηση Μάϊος 11, 2010 καμιά ιδέα πέραν του προγράμματος επεξεργασίας? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nephiλiμ Μάϊος 11, 2010 #5 Κοινοποίηση Μάϊος 11, 2010 έχω κάποια βιντεάκια και θα ήθελα να πειραματιστώ με αυτά για τη δημιουργία ενός τρειλερ, γύρω στο 1 λεπτό συνολικά, ύφους κωμωδίας ή και θρίλλερ, δεν ξέρω ακόμα...έχετε να μου προτείνετε πρόγραμμα επεξεργασίας και εφέ καθώς και να μου δώσετε ιδέες για να το εμπλουτίσω?ευχαριστώ πολύκαμιά ιδέα πέραν του προγράμματος επεξεργασίας?Aποφασισε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cypherth Μάϊος 11, 2010 Author #6 Κοινοποίηση Μάϊος 11, 2010 τα παιδιά πρότειναν πρόγραμμα μόνο, όταν λέω πέραν του προγράμματος επεξεργασίας εννοώ ιδέες να το εμπλουτίσω δηλαδή το δεύτερο σκέλος που έγραψα στο πρώτο πόστ.και να ξέρεις ότι με το "αποφάσισε" ο τρόπος σου δεν είναι και ο καλύτερος ούτε θα πετύχεις κάτι Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hydra Μάϊος 16, 2010 #7 Κοινοποίηση Μάϊος 16, 2010 Προτεινω και εγω Sony Vegas που ειναι κορυφαιο και για πιο απλα πραγματα το Corel Videiostudio το οποιο ηταν παλια το Ulead Video Studio ,που ανεφερε και ο Infotech Απο κει και περα δεν ξερω να σε βοηθησω,γιατι δεν καταλαβα τι ακριβως θες Link to comment Share on other sites More sharing options...
cypherth Μάϊος 17, 2010 Author #8 Κοινοποίηση Μάϊος 17, 2010 όλα οκ, χρησιμοποίησα το sony vegas αφού βρήκα σε μια σύντομη αναζήτησή μου περισσότερα τουτόριαλ για αυτό που έψαχνα να κάνω, θενκς Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.